Skæg for hele familien

I behøver ikke rejse langt sydpå for at få en uforglemmelig ferie - en miniferie i Nordtyskland er kun et par timer væk. Vi har samlet de bedste forlystelsesparker i Nordtyskland og længere sydpå, som er et besøg værd på familieferien.

Top 5 over forlystelsesparker i Tyskland

  1. Heide Park
  2. Hansa Park
  3. Europa Park
  4. Pullman City Harz
  5. Phantasialand

Her er vores bud på en oplevelsesrig roadtrip for hele familien i Nordtyskland.

Hansa Park

Hvis I er vilde med forlystelsesparker, vil I elske Hansa Park

Vild rutsjebane i Hansa Park

Masser af forlystelsesparker i Danmark har deres charme, men når det kommer til udvalget af underholdning for alle aldre, er der en forlystelsespark i Nordtyskland, som overgår dem alle - Hansa Park, som ligger lige nord for Lübeck, den ultimative forlystelsespark!

Og selvom parken er en af Nordeuropas største, bliver der også kræset for de helt små detaljer. Smukke temaer og blomster, et stort udvalg af mad, og forlystelser der spænder fra adrenalinkick til afslappet sejltur, er alle med til at skabe en fortryllende familieoplevelse. Og det er uden at blive ruineret.

Skal I ned i gear igen, kan I kombinere turen med en strandferie i Weissenhäuser Strand, der byder på en 3 km lang hvid sandstrand og ren afslapning. Så start bilen, slå GPS’en til og styr mod livets sus og bølgebrus. 

Besøg Hansa Park på Am Fahrenkrog 1, 23730 Sierksdorf

Brugernes billeder på Instagram fra #Hansapark

Südsee-Camp

Tropisk ferie i Nordtyskland

Südsee-Camp

Ud over forlystelsesparker i Nordtyskland findes der også hyggelige camping områder. I Südsee-Camp tages konceptet til et helt nyt niveau. Placeret i et smukt skovområde tæt på vandet, kan I vælge mellem telte, mobilehomes og hytter i forskellige størrelser – fælles for dem alle er, at komforten er i højsædet. I vil med garanti ikke opleve én eneste kedelig dag i Südsee-Camp! Der er nemlig alle tænkelige former for sport, aktiviteter og underholdning for hele familien.

Fx kan I tilbringe dagen i det indendørs tropiske badeparadis, hvor dampbade, saunaer og vandrutsjebaner lokker med timers afslapning og sjov. Og hvis vejret er til det, kan I også hoppe i vandet i den store udendørs badesø!

Lad bilferien starte – og oplev at Tyskland er meget mere end lange motorveje.

Besøg Südsee-Camp 1, 29649 Wietzendorf

Hannover Zoo

Sikker safari

Hannover Zoo

Udover pitstops ved de vilde forlystelsesparker i Nordtyskland, så kan I gøre familieferien lidt vildere, og slå et smut forbi en zoo, der ikke er som de andre! I Hannover Zoo finder I nemlig ikke bare de traditionelle indhegninger, men hele syv ”zoo-verdener” bygget op over forskellige temaer. I kan fx udforske den indiske jungle, besøge Yukon Bay i Canada eller sejle ned ad den afrikanske Zambezi-flod, hvor dyrene går frit omkring.

Hannover Zoo huser mere end 3.000 dyr og er en af de mest gennemførte zoo-oplevelser for hele familien. Så tag safarihatten (og kameraet) med i kufferten, og forbered jer på en vild rejse gennem dyreriget! En road trip til Hannover Zoo’s mange temalande er som en rejse rundt i verden. God tur! 

Find Hannover Zoo på adressen Adenauerallee 3, 30175 Hannover