Forfatter: Redaktionen
Dato:
Læsetid: 5 min.

Kæmpe badeland i Tyskland

Tropical Island er et kæmpe badeland tæt på Berlin kun tre timer fra Rostock. 

Badelandet er et sandt paradis for hele familien. Svøm i de lækre svømmebassiner med azurblåt vand, sus ned af de skægge vandrutsjebaner, gå mellem de grønne palmer eller slap af i en af de utallige liggestole. I det store udendørsområde kan I også hoppe i pools, kravle på klatrevægge og besøge vandfald - hvis I ikke bare har lyst til at dase og nyde solens stråler. 

Badelandet er et af Tysklands største. Tropical Island er nemlig bygget i en tidligere luftskibs-hangar, som er 360 meter lang, 210 meter bred og 107 meter høj. Det vil sige, at den kunne rumme Frihedsgudinden i højden og Eiffeltårnet på langs!

Læs om Tropical Island her. 

Kæmpe udendørsområde

Tropical Island udendørs bassiner

Badelandet nær Berlin har et imponerende udendørsområde - Amazonia - med bl.a. pools, rutsjebaner og klatrevægge. Her kan I slappe af og slikke sol eller udforske stedets mange geysere, vandfald, floder og vandsportsaktiviteter for både vandhunde og vovehalse.

For eksempel kan Amazonia prale af Whitewater River, der er 250 meter lang og uendelig sjov. Er man mere til afslapning end action, findes der også en såkaldt Lazy River.

4.000 kvm. tropisk badeland i Tyskland

Tropical Islands badeland

Vil I hellere hygge indenfor kan I boltre jer i Tropical Sea. Havet er med sine 4.000 kvadratmeter lige så stor som fire olympiske svømmebassiner. Her kan I svømme, lege og plaske i vandet eller slappe af i liggestole på den lange sandstrand. I finder også en lun Bali-lagune, hvor I kan blive varmet ordentligt igennem – her er vandet nemlig 32 grader varmt. 

Verdens største indendørs regnskov

Tropical Island solstole

Den er god nok – Tropical Islands har en indendørs regnskov. Og den er verdens største. Omkring 20.000 træer, buske og jordbundsplanter danner den tropiske vegetation i hallen, og træerne er op til 18 meter høje. Så gå en tur i regnskoven og nyd synet af smukke orkideer, slyngplanter og mangrovesump.

I kan også møde nogle af regnskovens mange spændende dyr – for eksempel skildpadder, flamingoer, araer, papegøjer og farvestrålende fisk!

Underholdning hele dagen - og aftenen

Vandrutsjebane i Tropical Island

Selvom sandstrand og varmt vand indbyder til timers afslapning, er der også masser af sjov underholdning for hele familien i Tropical Islands Berlin. For eksempel kan I prøve det højeste vandrutsjebanetårn i Tyskland – hvis I tør! I den store børneverden er der underholdning, der vil begejstre ungerne, og om aftenen forvandles øerne til en eksotisk showscene. 

Tropelandsbyen i original byggestil fra Thailand, Borneo, Bali og Samoa byder på kulinariske oplevelser på forskellige restauranter og danner den eksotiske ramme om det daglige showprogram. 

Adresse: Tropical-Islands-Allee 1, 15910 Krausnick

Brugernes billeder på Instagram #tropcialislandberlin