Besøg Travel Shop

Brug sejltiden på at gå på opdagelse i Travel Shop.

Her finder du et stort udvalg af dufte til ham og hende, hudpleje og kosmetik m.m. Har du brug for vejledning, står vores erfarne personale klar med gode råd.

  • I Travel Shop finder du også chokolade, slik og andre søde sager og det store udvalg af øl, vin, vand og spiritus. Alt sammen til gode priser.
  • Travel Shop er åben hver dag døgnet rundt.
  • Du finder den på alle færger mellem Rødby-Puttgarden og Gedser-Rostock.

Shopping på overfarten mellem Rødby-Puttgarden

Sejlturen fra Rødby til Puttgarden tager 45 minutter, så du har fin tid til at udforske de mange tilbud og handle i Travel Shop.

Shopping på overfarten mellem Gedser-Rostock

Når du sejler mellem Gedser og Rostock, har du ekstra god tid til at finde lækre produkter og gode tilbud. Overfarten tager 2 timer.

Husk toldreglerne

Når du grænsehandler på færgen skal du altid overholde toldreglerne. Ifølge toldreglerne kan du afgiftsfrit tage varer, der er købt i et EU-land, med til Danmark, så længe varerne er købt til eget brug. Det gælder alle varer inklusiv tobak, spiritus, øl og vin.

Ved eget brug forstås, at det kun er dig, medlemmer af din husstand eller dine private gæster, der bruger varerne. Køb af toldfri tobak ombord er dog begrænset og kan kun ske mod forevisning af billet.

Læs mere om toldregler.

*Besparelsen kan opnås ved køb af en Standard billet online min. 30 dage før afrejse eller ved køb af en Low Price billet online 2-20 dage før afrejse, sammenlignet med prisen på en Standard billet købt i havnen på afrejsedagen. Der er et begrænset antal Standard billetter til Early Booker-pris og Low Price billetter.