Fordele ved at sejle til Tyskland

  • Tag færgen på ferie
  • Frihed fra start
  • Hurtigere end broen
  • Kør ombord
  • Spis og shop ombord
  • Leg og hygge
  • Vælg den rigtige rute

Uanset om du skal på en smuttur til Tyskland eller videre ned gennem Europa, ved du, at ferien virkelig er begyndt, når du ombord på Rødby-Puttgarden eller Gedser-Rostock indånder den friske havluft og mærker vinden i håret. Når skuldrene glider ned, og sindet lader op til nye oplevelser. Og når du nyder en buffet med udsigt til himmel og hav.

Der er noget særligt ved at tage færgen til Tyskland – og hos os i Scandlines gør vi alt, hvad vi kan for at sikre, at du får en god tur fra start til slut. For os handler det ikke bare om at transportere dig fra A til B. Det handler også om at give dig gode oplevelser undervejs, mulighed for at shoppe, slappe af, spise godt – og tage spontane afstikkere, som kombinationen af at rejse med færge og bil giver dig mulighed for.

Frihed og fleksibilitet hele vejen

Couple Taking A Selfie On The Deck of the Scandlines ferry

Tag færgen til Tyskland med Scandlines. Vi sejler hver dag – året rundt – og med flere end 60 daglige afgange, er der altid en færge, der passer. Så kan du rejse i dit eget tempo med ro på bagsmækken – og uden f.eks. at være presset af en gate der lukker, eller en kuffert der vejer for meget. Der kan være op til 9 personer på samme billet, så pak bilen med godt selskab og al den bagage, du vil, og nyd at der er plads til at tage ferieminder med hjem fra jeres mange oplevelser.

Hurtigere og nemmere end broen 
Det kan godt betale sig at tage færgen til Tyskland og sydpå. Ikke kun på grund af fleksibiliteten og billetprisen - men fordi du sparer hundredvis af km bag rattet i forhold til at tage turen over Storebæltsbroen. Skal du fx fra Sydøstsjælland mod Hamborg, er det hele 300 km kortere med Rødby-Puttgarden.
Og skal du mod Berlin, sparer du 170 km med Gedser-Rostock hver vej.  

Start bilen og kom godt afsted 
Det er nemt og enkelt at checke ind og køre ombord. Når du ankommer til havnen, er der skilte med ikoner, som fortæller hvilken check-in du skal vælge – afhængig af om du har en bizz fra Brobizz/Easy-Go, vil checke ind eller købe billetter automatisk i Blå bane, eller om du vil betjenes personligt i Gul bane.

Bildækkene er enkelt indrettet, så du nemt kan køre af og på færgen – og ikke mindst finde din bil på dækket. Orienter dig via skiltene, der med bogstaver eller tal guider dig til det rigtige dæk og den rigtige bil. 

Gå ombord i madretterne

Buffet på færgen

I løbet af dagen er der mulighed for at gå ombord i Scandlines buffet eller at spise a la carte-retter. Om morgenen er der friskbagt brød, lækker frugt, bacon, røræg og havudsigt. Senere på dagen, og ud på aftenen, serverer vores kokke kolde og lune retter, sunde salater og lækre desserter. Vil du spare tid, kan du forudbestille din buffet på Rødby-Puttgarden eller på Gedser-Rostock online og betale sammen med din færgebillet. Så får du adgang til en særlig pre-paid kø ombord og et reserveret bord. Børn fra 0-4 år spiser med gratis, mens børn fra 5-13 kan fylde maverne for en billigere pris, men der er også mulighed for at vælge andre børnevenlige madtilbud på færgen: Fra Kids Box og bolognese til frankfurter og fransk hotdog.

Og så er der selvfølgelig TRAVEL SHOP, som ikke bare lokker med vin, øl, spiritus, legetøj og køreslik til søde priser men også med lækre cremer og dufte til priser, der skraber havbunden.

Fri leg for krudtugler 
Har du børn på bagsædet, kan en pause ombord være kærkommen for både store og små krudtugler.
Vores færger til Tyskland er store og luftige med masser af plads til at brænde energi af, inden turen går videre.

I legeområdet er der plads til sjov, og skal børnene have lidt luft og vind i håret, er en tur på dækket altid en oplevelse værd. 

Vælg den direkte vej

Landevej i Tyskland med skov på begge sider

Færgen til Tyskland er den direkte vej sydpå, men det er ikke ligegyldigt, hvilken rute du vælger. Skal du f.eks. mod Hamborg, Hannover, Frankfurt, Amsterdam, Belgien eller Frankrig, kommer du hurtigst frem med Rødby-Puttgarden, som tager 45 minutter.

Skal du derimod mod f.eks. Berlin, Dresden, München, Prag, Østrig, Italien eller Kroatien, skal du vælge Gedser-Rostock. Her tager overfarten 1 time og 45 minutter, men oplevelsen er også det større. De to nye hybridfærger på ruten har nemlig ikke alene plads til dobbelt så mange biler men byder også på topmoderne faciliteter og vide rammer.

Alle er velkomne 
Vi glæder os til at tage imod dig, din familie, dine venner, din hund, din kat – og din bil på færgen til Tyskland.

Alle er velkomne ombord hos Scandlines, og alle vores medarbejdere ønsker dig en rigtig god tur ud og hjem.

Brugernes billeder på Instagram #scandlines