Forfatter: Redaktionen
Dato:
Læsetid: 3 min.

Oplev alverdens dyr i Tyskland

Zoologiske haver og dyreparker er en af de hyggeligste aktiviteter for hele familien. Man beundrer de flotte, store og imponerende dyr fra hele verden, mens man får frisk luft – og man lærer måske endda en ting eller to.

Vi har udvalgt tre af de bedste zoos i Tyskland. Den ene er stor, den anden unik, og den tredje er en hel safaripark. Fælles for dem alle er, at de byder på vilde oplevelser for hele familien.

Zoo Rostock

En af Tysklands største zoologiske haver

Gorilla i Zoo Rostock

Oplev dyr fra hele verden i den store zoologiske have i Rostock, der er hjem for hele 4.500 dyr fra 450 arter. Her møder du løver, isbjørne, dovendyr, blæksprutter og mange andre dyr – med og uden pels. Bl.a. de store gorillaer fra Afrika, orangutangerne fra Borneo og de altid festklædte humboldtpingviner.

Det er hyggeligt at gå rundt i haven på må og få, men vil du have det hele med, så book en guidet tour. Her får du historier og sjove fakta om dyrene fra en ekspert. Turene er inddelt i forskellige emner og kan bookes til både børn og vokse.

Zoo Rostock er åben året rundt.

Adresse: Barnstorfer Ring 1, 18059 Rostock
www.zoo-rostock.de

 

Hannover Zoo

Sikker safari

Giraf i Hannover Zoo

Hannover Zoo er ikke som de andre. Her finder du nemlig ikke bare de traditionelle indhegninger, men hele syv ”zoo-verdener” bygget op over forskellige temaer. Udforsk fx den indiske jungle, besøg Yukon Bay i Canada eller sejl ned ad den afrikanske Zambezi-flod, hvor dyrene går frit omkring.

Hannover Zoo huser mere end 3.000 dyr og er en af de mest gennemførte zoo-oplevelser for hele familien. Så tag safarihatten (og kameraet) med i kufferten, og forbered jer på en vild rejse gennem dyreriget.

Adresse: Adenauerallee 3, 30175 Hannover
www.zoo-hannover.de

Serengeti Park

Oplev Afrikas vilde dyr helt tæt på

Serengeti Park

Serengeti Nationalpark i Afrika er en af verdens mest kendte – og med rette. Det er derfor heller ikke tilfældigt, at Tysklands største safari- og storvildtsreservat har valgt at opkalde sig efter nationalparken.
Serengeti Park i Hodenhagen er en safaripark, hvor I kan opleve giraffer, næsehorn, kameler og mange andre eksotiske dyr fra jeres bil.

Sørg for at tage jer god tid, da det aldrig er til at vide, hvad dyrene finder på. Foretrækker I en guidet tur rundt i parken, kan I købe billet og tage med safaribussen.

På junglesafarituren kan I opleve et realistisk løve- og næsehornsangreb, et nervepirrende overfald af en indfødt afrikansk stamme og en "brandfarlig" bro, som I bliver nødt til at krydse for at komme videre.

I Aqua-Safari kan I sejle med airboats gennem et eventyrligt udformet flodlandskab, der minder om Everglades i Florida.

Det store højdepunkt er mødet med King Kong. Her står I ansigt til ansigt med den berømte gorilla, kendt fra både film og tv. Pøj pøj!!

Adresse: Am Safaripark 1, 29693 Hodenhagen
www.serengeti-park.de

Brugernes billeder på Instagram #serengetiparkhodenhagen