Scandlines’ øverste ledelse består af CEO Carsten Nørland, CFO Jesper Mikkelsen Heilbuth og COO Michael Guldmann Petersen.

I den tyske del af organisationen er der desuden to direktører: Heiko Kähler og Gerald Lefold, som står for den daglige ledelse i Scandlines’ tyske selskaber.

Carsten Nørland, CEO

Carsten Nørland

Carsten Nørland blev ansat som Chief Executive Officer (CEO) i Scandlines i 2021.

Jesper Mikkelsen Heilbuth, CFO

Jesper Mikkelsen Heilbuth har siden sin ansættelse som Chief Financial Officer (CFO) i Scandlines i 2022 været en del af ledelsesteamet.

Michael Guldmann Petersen, COO

Michael Guldmann Petersen

Michael Guldmann Petersen blev i 2018 udnævnt til Chief Operating Officer (COO) og indtrådte ved samme lejlighed i bestyrelsen for Scandlines Deutschland GmbH. Han har været ansat i Scandlines siden 2017.

Heiko Kähler, direktør, Scandlines Deutschland GmbH

Heiko Kähler

Heiko Kähler blev en del af Scandlines Deutschland GmbH's ledelsesteam i 2012. Han blev i 1994 ansat i DFO (Deutsche Fährgesellschaft Ostsee), som fusionerede med Scandlines i 1998.

Gerald Lefold, direktør, Scandlines Deutschland GmbH

Gerald Lefold

Gerald Lefold blev i 2014 en del af Scandlines Deutschland GmbH's ledelsesteam. Han blev i 1993 ansat i DFO (Deutsche Fährgesellschaft Ostsee), som fusionerede med Scandlines i 1998.


Infrastrukturfondene bag Scandlines

Scandlines er ejet af et konsortium bestående af de tre infrastrukturfonde, Igneo Infrastructure Partners, 3i og Federated Hermes.

Vil du vide mere om Scandlines’ ejerskab gennem tiderne, så dyk ned i Scandlines’ historie 

Scandlines er baseret på et stærkt dansk-tysk samarbejde gennem mere end 100 år.