Scandlines’ øverste ledelse består af COO og konstitueret CEO Michael Guldmann Petersen samt CFO Jesper Mikkelsen Heilbuth.

I den tyske del af organisationen er der desuden to direktører: Heiko Kähler og Gerald Lefold, som står for den daglige ledelse i Scandlines’ tyske selskaber.

Michael Guldmann Petersen, COO og konstitueret CEO

Michael Guldmann Petersen

Michael Guldmann Petersen blev indsat som konstitueret CEO i februar 2024 og har siden 2018 været Chief Operating Officer (COO), hvor han ved samme lejlighed indtrådte i bestyrelsen for Scandlines Deutschland GmbH. Han har været ansat i Scandlines siden 2017.

Mikael Koch Jensen, CFO

Mikael Koch Jensen er siden sin ansættelse som Chief Financial Officer (CFO) i Scandlines i maj 2024 blevet en del af ledelsesteamet.

Heiko Kähler, direktør, Scandlines Deutschland GmbH

Heiko Kähler

Heiko Kähler blev en del af Scandlines Deutschland GmbH's ledelsesteam i 2012. Han blev i 1994 ansat i DFO (Deutsche Fährgesellschaft Ostsee), som fusionerede med Scandlines i 1998.

Gerald Lefold, direktør, Scandlines Deutschland GmbH

Gerald Lefold

Gerald Lefold blev i 2014 en del af Scandlines Deutschland GmbH's ledelsesteam. Han blev i 1993 ansat i DFO (Deutsche Fährgesellschaft Ostsee), som fusionerede med Scandlines i 1998.


Infrastrukturfondene bag Scandlines

Scandlines er ejet af et konsortium bestående af de tre infrastrukturfonde, Igneo Infrastructure Partners, 3i og Federated Hermes.

Vil du vide mere om Scandlines’ ejerskab gennem tiderne, så dyk ned i Scandlines’ historie 

Scandlines er baseret på et stærkt dansk-tysk samarbejde gennem mere end 100 år.