Vild, vildere, vildest!

Har I planer om en miniferie eller weekendophold, eller trænger I bare til et godt grin og sus i maven? Så skynd jer at pakke bilen og drøn afsted mod Niedersachsen i det nordvestlige Tyskland. 

Her venter masser af sjov og oplevelser for hele familien. De vilde forlystelser i Heide Park er et must for rutsjebanefreaks. Her er rutsjebaner i alle afskygninger, ørkenræs, fede legepladser og underholdende shows med delfiner, papegøjer og akrobatiske pirater. 

I Serengeti Park mellem Hamborg og Hannover kan I tage på bilsafaritur og opleve det vilde Afrika tæt på. Parken er opdelt i forskellige verdensdele og gemmer på over 1500 eksotiske dyr. 

Heide Park har forlystelser for alle

Gys, grin og guf

Vandrutsjebane i Heide Park

Blot 50 km syd for Hamborg rager Heide Park op. Afhængig af eventyrlyst, alder og mod på gys kan I vælge mellem mere end 50 forlystelser. Sus ned ad verdens hurtigste og stejleste trærutsjebane eller fald ned fra Scream – et 103 meter højt tårn. 

I den lidt mere stilfærdige ende af parken finder I en skov af underholdning og legefaciliteter for familiens yngste. 

Midt i forlystelsesparken har I mulighed for at prøve alt fra Mountain Rafting, bobbane eller en ægte Mississippi damper, opleve et spektakulært show med delfinerne Fritz og Joker eller besøge den skræmmende alligatorfarm. 

Udover de mange forlystelser i Heide Park, byder parken også på masser af lækkerier til når sulten nærmer sig – både af de sunde og usunde af slagsen. Foretrækker I den medbragte madkurv, er der også plads til den. 

Start selv turen til Heide Park med et besøg på deres hjemmeside, hvor I finder alle praktiske oplysninger om parken, billetter, overnatning mv. God fornøjelse!! 

Heide Park 1, 29614 Soltau

1 – 2 –Trærutsjebane!

Trærutsjebane i Heide Park

En af verdens største og stejleste trærutsjebane hedder intet mindre end Colossos og stikker højt op af landskabet i Heide Park.

Gennem halvanden kilometers lang og lynhurtig tur bliver du rystet godt gennem med en fart på 120 km/t, og et fald på mere end 60 grader. Der er afsat omkring 12 millioner € til at styre den gode, gamle bane sikkert ind i fremtiden – og den er nu klar til at køre dig sikkert men vildt rundt i Heide Park.  

Brugernes billeder på Instagram #heidepark

Serengeti Park i Hodenhagen

Oplev Afrikas vilde dyr helt tæt på

Serengeti Park

Serengeti Nationalpark i Afrika er en af verdens mest kendte – og med rette. Det er derfor heller ikke tilfældigt, at Tysklands største safari- og storvildtsreservat har valgt at opkalde sig efter nationalparken.

Serengeti Park i Hodenhagen er blandt andet en safaripark, hvor I kan opleve giraffer, næsehorn, kameler og mange andre eksotiske dyr fra jeres bil.

Sørg for at tage jer god tid, da det aldrig er til at vide, hvad dyrene finder på. Foretrækker I en guidet tur rundt i parken, kan I købe billet og tage med safaribussen.

På junglesafarituren kan I opleve et realistisk løve- og næsehornsangreb, et nervepirrende overfald af en indfødt afrikansk stamme og en "brandfarlig" bro, som I bliver nødt til at krydse for at komme videre.

I Aqua-Safari kan I sejle med airboats gennem et eventyrligt udformet flodlandskab, der minder om Everglades i Florida.

Det store højdepunkt er mødet med King Kong. Her står I ansigt til ansigt med den berømte gorilla, kendt fra både film og tv. Pøj pøj!!

Am Safaripark 1, 29693 Hodenhagen
www.serengeti-park.de

Brugernes billeder på Instagram #serengetiparkhodenhagen