Forfatter: Redaktionen
Dato:
Læsetid: 5 min.

3 gode spahoteller og spatilbud i Hamborg

Hamborg har for alvor slået sig fast som det oplagte valg til storbyferien. Og hvorfor ikke kombinere sightseeing og god shopping med lækre spaoplevelser?  

Forkæl jer selv med næsten lækre behandlinger og wellness i smukke omgivelser, eller kom helt ovenpå med floating. Hamborg bliver kun mere cool, når I kan stikke af til en omgang massage og en tur i spaen.  

Er du på jagt efter den perfekte spa i Hamborg? Så skal du ikke snyde dig selv for disse unikke spahoteller og spatilbud, og ta’ storbyferien til et endnu højere – og afslappende godt – niveau.

Tjekket spa på SIDE Design Hotel

SIDE Design Hotel

SIDE Design hotel ligger i hjertet af Hamborg. Som navnet antyder, er design i højsædet – også når det gælder spaen.

Start med et par baner (eller bare en forfriskende dukkert) i den rummelige swimmingpool, og ta’ en slapper i de hyggelige alkover langs bassinkanten. I skal heller ikke snyde jer selv for en tur i jacuzzien eller dampbadet. Er svømmeturen ikke nok, byder spaen også indenfor i det store cardio område med alt udstyr til en god træningssession.

Menukortet over spabehandlinger er meget omfangsrigt med noget for enhver smag – lige fra ansigtsbehandlinger til hawaiiansk helkropsmassage. Du kan også vælge mellem forskellige pakker, der både inkluderer skønhedsbehandling og en tur på massagebriksen. Så er du helt klar til en bytur i livlige Hamborg. 

Hotellet i sig selv er lækkert indrettet og kræs for dem, der elsker design og urbane omgivelser. Kombiner evt. jeres spabesøg med en lækker middag på [m]eatery bar + restaurant, der, ifølge dem selv, serverer byens bedste steaks.

Side Design Hotel, Drehbahn 49, 20354 Hamburg
www.side-hamburg.de

Fontenay Spa – på toppen af Hamborg

Fontenay Spa

Hvad med en tur i poolen højt over Hamborgs tage? Netop det har du mulighed for i spaen på hotellet, The Fontenay, placeret lige ved Alstersøens bred. 

Spaområdet ligger på toppen af hotellet med en pool, der strækker sig 20 meter både inden- og udendørs. Panoramaudsigten over søen er svær at finde andre steder, og når du ligger i poolen, kan det næsten føles som om, den går i et med søen nedenfor. 

Her forenes skønhed, sundhed, fitness og velbefindende i det 1000 kvm store spaområde. Kom helt ned i gear i de mange afslapningsområder som fx den finske sauna, aroma-dampbadet og sæt gang i blodomløbet under den kolde is-fontæne. 

På The Fontenay Spa er der også rig mulighed for at finde en skønheds- eller massagebehandling, der passer dig. Er I to, der virkelig vil forkæle jer selv, kan I endda booke en privat spasuite – komplet med egen sauna, dampbad, boblebad, daybeds og en tv-lounge. Det lyder da næsten som lidt af en spadrøm? 

THE FONTENAY Hamburg, Fontenay 10, 20354 Hamburg
www.thefontenay.com

Flyd væk i Hamborg

Float

Du behøver ikke besøge Det Døde Hav for at opleve den unikke, flydende fornemmelse. I Hamborg har du alle muligheder for ultimativ afslapning og genopladning med floating. 

Spastedet Float har hele tre filialer i Hamborg, hvor du kan glide væk i den unikke oplevelse. Med floating får du lov at flyde uforstyrret i et saltvandsbassin opvarmet til kropstemperatur. Det løsner op for muskulaturen, og saltvandets opdrift gør, at du ikke behøver at bruge energi på at holde dig oven vande. Du kan altså bare slappe heeelt af – og i HafenCity kan du endda nyde udsigten til havnens klassiske skibe, både før og efter flydebehandlingen.  

Flydeturen kan kombineres med alt fra 30 til 90 minutters massage, der sikrer den helt optimale genopladning af storby-batterierne – og gør dig klar til at genindtage storbyen. 

Float HafenCity, Am Kaiserkai 42, 20457 Hamburg 
Float Neustadt, Alter Steinweg 1, 20459 Hamburg 
Float Rotherbaum, Mittelweg 160, 20148 Hamburg

www.float-hamburg.com