Telttur eller luksuscamping?

Uanset om I er far, mor og børn eller et par på tur, har vi fundet 4 campingpladser i Tyskland, der passer til enhver lejlighed – både dem i telt, med campingvogn og på første klasse. Så bare pak bilen, og book billet. Campingferien venter få timer fra færgen.

Når det skal være kort og godt, finder I Camping Strukkamphuk som første stop på bilferien. Her er der plads til hele familien med masser af sjov og aktiviteter for små og store sportsmænd.

Sætter I kursen længere mod syd, er der alverdens muligheder for cool camping i smuk natur tæt på billedskønne byer. Gå all in på glamping hos Biospahre Bliesgau, og glem alt om telt og vogn, for her er der bygget herlige hytter med bad, fjernsyn og wifi.

Den samme luksus finder I langt ude i skoven på Baumhaushotel Seemuhle, der byder på boutiquehotel i verdensklasse med smukke, gamle bygninger og en sauna ved søen.

Er i på udkig efter klassiske campingpladser i Tyskland, er Kinzigtal klar med udsigt til en skøn familieferie, så langt øjet rækker.

Camping Strukkamphuk

Skal det være let at komme på camping, så ta’ bilen en smuttur til Strukkamphuk, der ligger lige syd for grænsen på den tyske Femern-ø, som I finder et stenkast fra færgelejet i Puttgarden.

Dette er en campingplads i Tyskland, hvor der er noget for hele familien, og I kan glæde jer over at være tæt på hjem og samtidig langt væk fra hverdagen.

Gå på vandretur i området, eller kom lidt længere væk på cykel. De mindste kan glæde sig til temadage med masser af sjov som indianere eller pirater, mens de mellemste kan få fuld fart på skateboardbanen, slå til på stranden med beachvolley eller stå fast på vandet til kitesurfing. 

Strukkamphuk-Fehmarn ligger godt ved vandet med udsigt til både skoven og stranden, hvor der hver aften er bål og spilles teater. Og skal der ske noget mere, kan I tage på tur til byen, Burg auf Fehmarn, som byder på masser af hyggelige restauranter, et museum om øen og festlig sommerstemning i gaderne. 

Campingplatz Kinzigtal

Campingplatz Kinzigtal

Kan I klare at køre lidt længere, bliver I belønnet med en betagende udsigt til bjergene, opvarmet badebassin og fantastiske stier til små og store vandresko.

På campingpladsen i Tyskland, Campingplatz Kinzigtal, bor I godt og fladt i dalen, hvor børnene kan lege på pladsen, mens alle mand bliver mætte på den familievenlige restaurant. Lige ved siden af ligger den store swimmingpool, som både er varm og gratis for alle campister. Her er der fuld af sjov på vandet med babybassin til de mindste, aquafitness til de største og vandrutschebane til alle de friske.

Ved Kinzigtal kan I også gå på opdagelse i Schwarzwald, som betyder den sorte skov, og er et område omkring billedskønne landskaber med maleriske floddale, som passer perfekt til dem, der har lyst til at vandre.

Vil I hellere på hjul, er der også gode cykelruter, hvor I selv vælger om I vil op i gear på bjergene eller bare nyde naturen og landsbyerne i et roligt tempo.

Og vil I ha’ bilen med, er Schwarzwaldhochstrasse en rigtig fin rute. Her kan I let smutte forbi forlystelsesparken, Rust, som er vildt sjov for både far, mor og børn. Byerne, Freiburg og Strasbourg, byder også på store kulinariske oplevelser og små lokale retter, som fx Schwarzwälderschinken.

Glamping Resort Biosphare Bliesgau

Glamping Resort Biosphare Bliesgau

Glem alt om telt, og find de fine campingfornemmelser frem på bilferien. For på Biosphare Bliesgau er intet overladt til tilfældighederne, og her finder du glamourøs camping – eller glamping – når det er bedst. Vælg mellem 3 slags hytter, som alle sammen er fyldt med komfort, og glæd jer til at give campingvognen baghjul: fladskærms-tv, wifi, badeværelse, aircondition, køleskab og garderobe. Her er plads til 3 personer, og I får jeres egen terrasse med let adgang til restauranten, som hver morgen serverer skønne måltider.

Glampingområdet ligger i Kleinblittersdorf, der er tæt ved den franske grænse og lig med smuk natur, da det er en del UNESCO’s Bliesgau Biosphere reservat.

I kan tage på gratis besøg i Motivitas fitnessstudio og få pulsen op eller bare slappe af med et godt glas vin. Spil golf, skøjt rundt hele året, og hop på cyklen eller træd i vandreskoene, og læg vejen forbi Bliesgau stald, der sælger lokale lækkerier. En campingplads i Tyskland der kan noget udover det sædvanlige.

Baumhaushotel Seemuhle

Glamping Resort Biosphare Bliesgau

Baumhaushotel Seemuhle er en af de mest unikke campingpladser i Tyskland. Her er der ikke kun højt til himlen, men også mulighed for at få langt ned til jorden. Her kan I nemlig løfte jeres campingferie til næste niveau ved at vælge en af de hyggelige træhytter i træerne. Nyd udsigten til fred og ro i naturskønne omgivelser – og glæd jer til at vågne op til morgenmaden i møllebygningen, som er smukt restaureret med respekt for fortiden.

Baumhaushotel Seemühle er nemlig et vaskeægte boutiquehotel i Bayern tæt ved søen, Mühlensee, og når bare i har bilen med, er det let at komme til. Her midt i skoven gemmer sig de unikke træhytter, der alle er indrettet meget forskelligt men lige skønt. Til fælles har de opvarmning, et badeværelse med bad og vand, tv, wifi og terrasse. 

Snyd heller ikke jer selv for Schäferwagen-saunaen ved søen, der er fuld af idyl og fri for menneskemylder. Og når det skal være rigtig roligt, er I gået helt rigtigt: På den 6,5 km lange vej mellem naturreservatet, Spessart, og Rhön-reservatet har Waizenbach dannet en idyllisk dal med hvislende vandfald. Særlig smukt og helt uden sammenligning.