Forfatter: Redaktionen
Dato:
Læsetid: 3 min.

Sjov, hygge og afslapning for hele familien i Weissenhäuser strand

Weissenhäuser strand er et stort badeland og feriecenter kun 35 min kørsel fra Puttgarden ud til kysten.  

Her er sjov og afslapning for hele familien. Hop i poolen i det subtropiske badeland med varmtvandsbassin, wavepool og de vildelse vandrutsjebaner – i en af dem sidder man i en stor badering og suser ned. 

Gå også på opdagelse i jungleland. Her kan børnene kravle på klatrevægge, springe hoppeborge eller trampoliner, gå i legetårnet eller boldtre sig i boldhavet. Ingen jungle uden dyr, så besøg alligatorer, slanger, øgler, skildpadder og frøer i delvist åbne terrarier. 

Bo på Weissenhäuser strands egen resortpark med lejligheder eller på deres strandhotel og spis hver aften på en af de mange gode familierestauranter. 

Prikken over i’er et, at selvom Weissenhäuser strand har meget at byde på, koster det cirka halvdelen af, hvad det sådan en tur vil koste herhjemme. Det er helt perfekt til en familieferie i Tyskland

Læs mere om Weissenhäuser strand her. 

Adresse
Weissenhäuser Strand, 23758 Oldenburg in Holstein

Vandvittige vandrutsjebaner

Vandrutsjebane

Wiiiiii! Det kilder i maven, når I besøger Weissenhäuser Strand. Her er der nemlig mange meters sjov for de modige. I det subtropiske badeland Aqua-Erlebniswelt finder I både den 214 meter lange Aqua Racer-vandrutsjebane, den 156 meter lange Eventyr-rutsjebane, den 70 meter lange Turbo-rutsjebane og den 3-sporede Bølge-rutsjebane. 

Vilde oplevelser i jungleland

Gul slange i Jungleland

Skal I have de mindste med på tur? Så er Weissenhäuser Strand det perfekte sted. Her er nemlig et stort indendørs børnepool-område med små rutsjebaner og meget mere. I kan også besøge Europas største ”bold-pool”, der rummer ikke mindre end 300.000 farverige bolde! 

Og så kan I faktisk også gå en tur i junglen og sige hej til alligatorer, slanger, øgler, varaner, skildpadder, skorpioner, frøer og insekter! I det imponerende jungleland kan I nemlig gå på opdagelse på egen hånd og kigge ind i klippehuler og terrarier. Og selvom det er en vild oplevelse, er det selvfølgelig helt ufarligt. 

Ekstrem (sjov) sport

Kitesurfer ved weissenhäuser strand

Weissenhäuser Strand har også noget for familien, der elsker adrenalin-kick og sved på panden! I kan fx teste mullerne på den lodrette bjergvæg, der tilbyder klatreruter i forskellige sværhedsgrader. Og så kan I sætte den indre vandhund fri og opleve action på vandet i WaWaCo – stedets wakeboard- og vandski-anlæg. 

Her er fuld fart og oplevelser for alle, uanset alder og erfaring - også for dem, der bare godt kan li' at se på! 

Brugernes billeder på Instagram #Weissenhäuserstrand