Forfatter: Redaktionen
Dato:
Læsetid: 5 min.

Sjov, hygge og afslapning for hele familien i Weissenhäuser Strand

Weissenhäuser Strand er et stort badeland og feriecenter i Tyskland placeret lige ud til en lækker, hvid sandstrand, kun 35 min. kørsel fra Puttgarden. Feriestedet er en kæmpe favorit blandt børnefamilier - der er nemlig aktiviteter for både store og små.

Feriecentret er som en miniby i sin helt egen boble. Hop i poolen i det subtropiske badeland, gå på opdagelse i jungleland og spis på de mange gode familierestauranter, mens du bor i Weissenhäuser Strands egne boliger eller hotelværelser.

Prikken over i’et er, at selvom Weissenhäuser Strand har meget at byde på, koster det cirka halvdelen af, hvad det sådan en tur vil koste herhjemme. Det er ganske enkelt helt perfekt til en familieferie i Tyskland

Adresse
Weissenhäuser Strand, 23758 Oldenburg in Holstein
www.weissenhaeuserstrand.de/dk

Vanvittige vandrutsjebaner

Nyd det subtropiske badeland

Vandrutsjebane

Weeeiiii! Det kilder i maven, når du besøger Weissenhäuser Strand. Her er der nemlig mange meters vandsjov for de modige. Badelandet er subtropisk, og derfor er det ikke isnende koldt at gå rundt i badetøj ligesom i mange andre badelande og svømmehaller.

I badeparadiset finder du et varmtvandsbassin, wavepool og de vildeste vandrutsjebaner – i en af dem sidder du i en stor badering og suser ned. Prøv bl.a. Aqua Racer-vandrutsjebanen på hele 214 meter, den 70 meter lange Turbo-rutsjebane og den 3-sporede Bølge-rutsjebane.

 

Vilde oplevelser i jungleland

Gå på opdagelse blandt dyr

Gul slange i Jungleland

Skal du have de mindste med på tur? Så er Weissenhäuser Strand det perfekte sted. Her er nemlig et stort indendørs børnepool-område med små rutsjebaner og meget mere.

I jungleland kan børnene kravle på klatrevægge, hoppe på trampoliner og i hoppeborge eller boltre sig i boldhavet. Weissenhäuser Strand har Europas største ”bold-pool”, der rummer mere end 300.000 farverige bolde!

Ingen jungle uden dyr. Gå en tur i junglen og hils på alligatorer, slanger, øgler, varaner, skildpadder, skorpioner, frøer og insekter! I det imponerende jungleland kan I gå på opdagelse på egen hånd og kigge ind i klippehuler og terrarier.

Ekstremt sjov vandsport

Få et adrenalin-kick

Vandsport ved Weissenhäuser Strand

Weissenhäuser Strand har også noget for familien, der elsker adrenalin-kick og sved på panden!

Sæt den indre vandhund fri og oplev action på vandet i WaWaCo – stedets wakeboard- og vandski-anlæg. Her er fuld fart på og oplevelser for alle, uanset alder og erfaring - også for dem, der bare godt kan li' at se på!

Skønt fitness- og wellness-område

Forkæl din krop

Wellness i Weissenhäuser Strand

I fitness og wellness-området på Weissenhäuser Strands hotel kan du blive klar til at se hverdagen i øjnene med fornyet energi. Træn i strandhotellets fitnesscenter eller meld dig til forskellige fitnesshold såsom aqua-fitness, yoga og rygtræning til en stærkere ryg.

Efter sjov og leg skal der også være plads til at få pulsen ned igen, så kroppen kan slappe helt af. Dyp kroppen i en pool med 28-30 grader varmt vand eller nyd de forskellige saunaer såsom finsk sauna eller sanarium med lys og musik. Prøv også hotellets skønheds- og massage-salon, hvis du virkelig vil forkæle dig selv.

Centrale bosteder i feriecentret

Hold uforglemmelige overnatninger

Overnatning i Weissenhäuser Strand

Der er så meget at lave i Weissenhäuser Strand, at én dag bare ikke er nok. Heldigvis kan du nemt overnatte direkte i feriecentret. Du har både muligheden for at på bo på feriecentrets egen resortpark med ferielejligheder, på hotelværelser eller i fritliggende ferieboliger med eget køkken.

Under dit ophold kan du også nyde godt af det store udendørs område, hvor du kan klappe dådyr i dyreparken og gå en tur i skoven eller langs stranden.

Brugernes billeder på Instagram #weissenhäuserstrand

Gode restauranter og butikker

Spist alt det, du har lyst til

Overblik over Weissenhäuser Strand

På Weissenhäuser Strand kommer ingen til at sulte. Galeria er en overdækket gade, som forbinder ferieparken med badelandet og masser af aktiviteter såsom bowling og minigolf. Her er flere forskellige lækre restauranter, hvor du kan spise hver aften. Du finder også en række bistroer, caféer, barer og endda feriecentrets helt eget supermarked.

Rute til Weissenhäuser Strand

Når du kommer til Puttgarden fra Rødby med færgen, er ruten næsten bare lige ud. Du skal følge vejen mod Lübeck og Hamborg, og på motorvej A1 skal du vælge afkørsel 10, Oldenburg-Mitte. Her ser du skiltet til Weissenhäuser Strand og kan glæde dig med, at der kun er ca. 5 km til feriecentret, som du nemt får øje på ved din ankomst.

Du kan med fordel skrive adressen Seestrasse 1, 23758 Wangels ind på GPS’en, og herfra vil skilte vise vej til receptionen.

 

Tak til Weissenhäuser Strand for billederne til artiklen.