Forfatter: Redaktionen
Dato:
Læsetid: 5 min.

På jagt efter en campingplads i nærheden af Schwerin? Der er overraskende mange fantastiske muligheder. Flere af dem ligger ud til den 63 kvadratkilometer store Schwerin Sø, og det er derfor ikke overraskende, at aktiviteter på vand er et gennemgående tema for Schwerins campingpladser. Du har ikke brug for nogen pool her – du kan endda bo på selve søen!

Uanset om du foretrækker camping tæt på byliv eller langt væk fra alt, når du er på ferie i Tyskland, finder du med sikkerhed en god campingplads i Schwerin. Og de er stort set alle indkapslet af imponerende natur. Du får ganske enkelt ikke meget grønnere omgivelser på en campingferie i Nordtyskland end ved Schwerin.

Smut på dagstur til det eventyrlige Schwerin Slot, eller bliv bare på campingpladsen hele ferien og hyg dig med de utallige timers underholdning, hvert sted tilbyder. Start lige nu med at tage på udflugt i den her artikel, som giver dig fem campingpladser omkring Schwerin, vi tror, du vil elske.

Ferienpark Seehof

Et rent slaraffenlegeland

Kreative aktiviteter

I Ferienpark Seehof er én ting sikkert: Dine børn kommer aldrig til at kede sig. Ud over den obligatoriske legeplads har campingpladsen nord for Schwerin nemlig det, de kalder et Creative Center; et helt hus på 500 kvadratmeter, som byder på alverdens aktiviteter.

Slip ungerne løs i legerummet, hvor kreativitetens hjul altid drejer rundt. Her kan sitrende fingre blandt andet støbe lys, klippe-klistre og lave glimtende smykker. Skal der lidt mere fart over feltet, kan I hoppe hen i spillehallen og tage et slag bordfodbold, bordtennis eller billard.

Mens de små skruer op for adrenalinblusset, kan du finde din indre ro på et yogahold. Udendørs er der beach volley – og naturligvis rig mulighed for at sø- og solbade. Skulle I alligevel løbe tør for ting at lave, tager busturen ind til centrum af Schwerin under en halv time.

Adresse: Am Zeltplatz 1, 19069 Seehof
www.ferienpark-seehof.de/camping-platz

 

Campingplatz Süduferperle

Slap af, hvor er der fredfyldt

Gåtur i skoven

Er du til komplet uforstyrret ro, skal du vælge Campingplatz Süduferperle. Med kun 60 pladser finder du ikke en meget mindre lokation, og stedet er perfekt for naturmennesker, der gerne vil væk fra hverdagens teknologi-besatte stress og jag.

Campingpladsen ligger blandt gamle, høje træer. Faktisk er der så mange af dem, at de delvist blokerer for, at tv-signalet kan gå ordentligt igennem. De grønne omgivelser gør altså deres ypperste for at få dig til at pakke skærmen væk og koble af på andre måder.

Det er forbudt at have kæledyr med her, så du bliver heller ikke forstyrret af højlydt hundegøen. Men dyr kan du sagtens opleve alligevel: Tag på vandretur i området og se, om du kan få øje på en af de lokale oddere, grævlinger eller ørne. Vil du være endnu mere aktiv, kan du joine campingpladsens dykkerskole og udforske Schwerin Sø under overfladen.

Adresse: Forststraße 19, 19065 Raben Steinfeld
www.sueduferperle.de

Wasserski-lift ZachunBeach

Der’ vandski-deskægt i wakeboard-land

Kvinde på vandski

Ærligt – ZachunBeach giver de andre steder kamp-ing til stregen. For hvilken campingplads kan hamle op med en vandski- og wakeboarding-park? Du kan få undervisning i begge discipliner på alle niveauer, eller du kan rocke wasserski-liften selv. Alt det nødvendige udstyr lejer du på stedet.

Når du har fået nok af at suse hen over vandet, kan du labbe en cocktail i dig på campingrestaurantens solrige terrasse med udsigt over søen. Og én drink kan nemt blive til flere: ZachunBeach holder løbende sjove events og festaftener for både børn og voksne.

Vil du hellere bevæge dig noget mere, men gerne på fast grund, er der beach volley, bordtennis og fodbold til fri afbenyttelse. Pladsen har også et legeområde for de mindre, et barbecue-område for de større og en skøn plæne for alle, der har brug for at ligge og lade op, inden de rammer bølgerne igen.

Adresse: Am Badesee 1, 19230 Hoort, Neu Zachun
www.alpincenter.com/hamburg-wittenburg/de/wasserskilift

 

Camping Sternberger Seenland

Ro din båd med ro i sindet

Rotur på søen

Hvis du synes, Camping Sternberger Seenland minder om en park, så er det nok, fordi stedet ligger… Midt i en kæmpe park! Jeps, campingpladsen er omgivet af flot natur, som du kan få en guidet cykeltur rundt i eller nyde på egen hånd.

En romantisk sejltur er også en mulighed. Parken er nemlig fuld af snoede floder og søer, som du og din udkårne kan padle gennem i en lejet kano eller kajak. Måske I spotter en bæver på vejen, eller en isfugl flyver forbi. I hvert fald er I garanteret frisk luft og grøn udsigt ad libitum.

Tilbage på campingpladsen venter flere oplevelser, der får roen til at sænke sig. Få for eksempel en dejlig massage, eller prøv én af de mange skønhedsbehandlinger, du kan vælge imellem. Aftensmaden sørger pladsens græske restaurant for, så du behøver ikke løfte en finger; kun dit glas i en perlende skål.

Adresse: Maikamp 11, 19406 Sternberg
www.camping-sternberg.de

Skippercamping

Ohøj, camp-tajn!

Grønt landskab

Ja, det er lækkert at campere ved vandet – men hvorfor holde dig til bredden, når du kan køre direkte ud i bølgen blå? Skippercamping lader dig parkere på deres WaterCamper – en flydende plads kun for dig – og pludselig er din autocamper eller campingvogn blevet til en husbåd!

Du styrer helt selv, hvor du vil sejle hen. Og der er rigeligt med muligheder for at planlægge en tur, der passer til dig og familien. Skippercamping foreslår en række ruter af mellem tre og fjorten dages varighed, der tager dig rundt på smukke Schwerin Sø og gennem hyggelige kanaler til andre søer i området.

Den delvist overdækkede tømmerflåde har elektricitet, afløb og 48 kvadratmeter, hvor du kan slikke sol, fiske, hoppe i vandet eller bare beundre udsigten. Kast anker ved forskellige havne, campingpladser og naturområder om aftenen, og glæd dig til endnu en dag på den fedeste flyderferie. Alt andet er vand ved siden af.

Adresse: Charlottenberg, 19065 Raben Steinfeld
skippercamping.de


NB: Vi tager forbehold for ændringer i faciliteter på campingpladserne og henviser til campingpladsernes egne hjemmesider for et opdateret overblik.