Bliv guidet til de bedste spots på jorden

Der er fællesskab i luften og frihed på programmet. Der er nemlig tid til pakke hele familien sammen og sætte kursen mod camping i Nordtyskland. For hvad føles bedre end at skrue op for gasblusset og gå ned i gear, mens du nyder udsigten til en ferie i det fri?

Og hvis du nogensinde har tvivlet på camping, så har vi har fundet frem til fire campingpladser i Nordtyskland, der varmer dine kolde fødder.

Vælg mellem grønt græs så langt øjet rækker, skønne badeværelser, som får dig til at stråle eller telte i træerne, der løfter campingferien til et helt nyt niveau.

Det eneste du skal gøre er at vælge hvilket type tag du vil have over hovedet og glæde dig til en ferie med ekstra højt til loftet. Glæd dig til en masse oplevelser i Nordtyskland for hele familien.

Camping Triangle

Slå dig ned, hvor græsset er grønnere

Camping Triangle

Du behøver ikke køre langt, for at få fingrene i en 5-stjernet ferieoplevelse på camping i Nordtyskland. For en times kørsel fra Puttgarden finder du Camping Triangle, som er med på vognen når det kommer til sommerstemning for hele familien.

Her finder du alt hvad friluftshjertet begærer – med fine faciliteter som stort minimarked, sprød bagerbutik og skønne badeværelser omgivet af hvide sandstrande, grønne græsmarker og naturreservater. Måske skal du tage kampen op med vejret – men alt andet er ligeud ad landevejen.

Priser fra 11 € for en plads med mulighed for diverse tilkøb.

Find Camping Triangle på Seestrasse 1a, 23758 Wangels

Camping Hameln

Pletfri plads i det grønne

Camping Hameln

Ud til den bugtede Weserflod finder du Camping Hameln, hvor alting er snorlige. Her finder du alt fra naturidyl i Weserbergland til indendørshygge i hytterne og byliv i den gamle del af Hameln. Et oplagt valg til camping i Nordtyskland for hele familien.

Men den skønneste fordel ved pladsen er alligevel badeværelserne, hvor selv den mest kræsne campist kan spejle sig. Med eksotiske mosaikker, vintage tømmer og udhuggede håndvaske er ingenting overladt til tilfældighederne.

Selvom sammensætningen er holdt i neutrale nuancer er den ligeså farverig som gæsterne. Glæd dig til en festlig ferie – og ren køreglæde hele vejen derhen.

Priser fra 7 € per voksen, 4 € for børn og 2,5 € for hunde.

Besøg Camping Hameln på adressen: Embankment 80, 31787 Hameln

Baumhotel Robins Nest

Penthouse med panoramaudsigt

Baumhotel Robins Nest

Hiv pløkkerne op, og kør lidt længere end du havde regnet med. For Baumhotel Robins Nest er godt nok langt ude i skoven, men her er en campingplads du ikke må gå glip af.

Glem alt om finde frem til det grønneste græs til at bygge rede på – for her foregår det oppe i træerne. Så pak højdeskrækken sammen og fold dig ud i enten en hytte eller et telt i trætoppene. En anderledes og unik måde at tage på camping i Nordtyskland.

Og når du igen er klar til at holde begge ben på jorden, er der fine faciliteter til fælles brug.

I de højere luftlag er der dog privatliv for alle pengene og priser fra 49 € for et telt i træet og 159 € for en hytte. Der er weekendtillæg på 30 € og vegetarmorgenmad kan tilkøbes for 15 €.

Find Baumhotel Robins Nest på Berlepsch 1, 37218 Witzenhausen

Camping Puttgarden

Et surferparadis ved Østersøen

Camping Puttgarden

Camper under stjernerne tæt på Østersøen hos Camping Puttgarden. Campingpladsen ligger på øen, Femern, som byder på meget mere end færgeterminalen, BorderShop og motorvejen sydpå.

På denne campingplads kan du nemlig dyrke vandsport som kitesurfing, windsurfing og dykning – hvis du da ikke bare vil skal blive på den bløde sandstrand og nyde udsigten.

Camping Puttgarden ligger nemlig lige ved stranden og en kitesurfing-skole, så alle kan opleve at ride på Østersøens bølger uanset niveau.

Der er også meget at se på landjorden. Campingpladsen ligger tæt på et stort naturreservat for trækfugle, Wallnau Waterbird Reserve. Her kan I få frisk luft og nyde det grønne landskab på gåben eller via de mange cykelstier.

Find Camping Puttgarden på adressen: Am Belt 1001, 23769 Fehmarn