Forfatter: Redaktionen
Dato:
Læsetid: 10 min.

Bliv guidet til de bedste spots på jorden

Der er fællesskab i luften og frihed på programmet. Det er nemlig tid til at sætte kursen mod camping i Nordtyskland. For hvad føles bedre end at skrue op for gasblusset og gå ned i gear, mens du nyder udsigten til en ferie i det fri? Glæd dig til en ferie med ekstra højt til loftet og en masse oplevelser i Nordtyskland.

Uanset om I er far, mor og børn eller et par på tur, har vi fundet 13 campingpladser i Tyskland, der passer til enhver lejlighed – både dem i telt, med campingvogn og på første klasse. Så bare pak bilen og book billet. Campingferien venter få timer fra færgen.

Camping Triangle

Slå dig ned hvor græsset er grønnere

Camping Triangle

Du behøver ikke køre langt for at få fingrene i en 5-stjernet ferieoplevelse på camping i Nordtyskland. For en times kørsel fra Puttgarden finder du Camping Triangle, som er med på vognen, når det kommer til sommerstemning for hele familien.

Her finder du alt hvad friluftshjertet begærer – med fine faciliteter såsom et stort minimarked, sprød bagerbutik og skønne badeværelser omgivet af hvide sandstrande, grønne græsmarker og naturreservater. Måske skal du tage kampen op med vejret – men alt andet er ligeud ad landevejen.

Find Camping Triangle på Seestrasse 1a, 23758 Wangels

Camping Hameln

Pletfri plads i det grønne

Camping Hameln

Ud til den bugtede Weserflod finder du Camping Hameln, hvor alting er snorlige. Her finder du alt fra naturidyl i Weserbergland til indendørshygge i hytterne og byliv i den gamle del af Hameln. Et oplagt valg til camping i Nordtyskland for hele familien.

Men den skønneste fordel ved pladsen er alligevel badeværelserne, hvor selv den mest kræsne campist kan spejle sig. Med eksotiske mosaikker, vintage tømmer og udhuggede håndvaske er ingenting overladt til tilfældighederne.

Selvom sammensætningen er holdt i neutrale nuancer, er den lige så farverig som gæsterne. Glæd dig til en festlig ferie – og ren køreglæde hele vejen derhen.

Besøg Camping Hameln på adressen: Embankment 80, 31787 Hameln

Baumhotel Robins Nest

Penthouse med panoramaudsigt

Baumhotel Robins Nest

Hiv pløkkerne op og kør lidt længere end du havde regnet med. Baumhotel Robins Nest er godt nok langt ude i skoven, men her er en campingplads, du ikke må gå glip af.

Glem alt om at finde frem til det grønneste græs til at bygge rede på – for her foregår det oppe i træerne. Så pak højdeskrækken sammen og fold dig ud i enten en hytte eller et telt i trætoppene. En anderledes og unik måde at tage på camping i Nordtyskland.

Og når du igen er klar til at holde begge ben på jorden, er der fine faciliteter til fælles brug.

I de højere luftlag er der dog privatliv for alle pengene - og priser, som også er lidt højere end den typiske campingplads.

Find Baumhotel Robins Nest på Berlepsch 1, 37218 Witzenhausen

Camping Puttgarden

Et surferparadis ved Østersøen

Camping Puttgarden

Camper under stjernerne tæt på Østersøen hos Camping Puttgarden. Campingpladsen ligger på øen, Femern, som byder på meget mere end færgeterminalen, BorderShop og motorvejen sydpå.

På denne campingplads kan du nemlig dyrke vandsport såsom kitesurfing, windsurfing og dykning – hvis du da ikke bare vil blive på den bløde sandstrand og nyde udsigten.

Camping Puttgarden ligger nemlig lige ved stranden samt en kitesurfing-skole, så alle kan opleve at ride på Østersøens bølger uanset niveau.

Der er også meget at se på landjorden. Campingpladsen ligger tæt på et stort naturreservat for trækfugle, Wallnau Waterbird Reserve. Her kan I få frisk luft og nyde det grønne landskab på gåben eller via de mange cykelstier.

Find Camping Puttgarden på adressen: Am Belt 1001, 23769 Fehmarn

Camping Strukkamphuk

Nem camping på en tysk ø

Skal det være let at komme på camping, så ta’ bilen en smuttur til Strukkamphuk, der ligger lige syd for grænsen på den tyske Femern-ø, som I finder et stenkast fra færgelejet i Puttgarden.

Dette er en campingplads i Tyskland, hvor der er noget for hele familien, og I kan glæde jer over at være tæt på hjem og samtidig langt væk fra hverdagen.

Gå på vandretur i området eller kom lidt længere væk på cykel. De mindste kan glæde sig til temadage med masser af sjov som indianere eller pirater, mens de mellemste kan få fuld fart på skateboardbanen, slå til på stranden med beachvolley eller stå fast på vandet til kitesurfing. 

Strukkamphuk-Fehmarn ligger godt ved vandet med udsigt til både skoven og stranden, hvor der hver aften er bål og spilles teater. Og skal der ske noget mere, kan I tage på tur til byen, Burg auf Fehmarn, som byder på masser af hyggelige restauranter, et museum om øen og festlig sommerstemning i gaderne.

Find Strukkamphuk på Strukkamp 83, 23769 Fehmarn

Südsee-Camp

Tropisk ferie i Nordtyskland

Südsee camp

I Südsee-Camp tages konceptet til et helt nyt niveau. Placeret i et smukt skovområde tæt på vandet, kan du vælge mellem telte, mobile homes og hytter i forskellige størrelser – fælles for dem alle er, at komforten er i højsædet.

Du vil med garanti ikke opleve én eneste kedelig dag i Südsee-Camp! Der er nemlig alle tænkelige former for sport, aktiviteter og underholdning for hele familien.

Fx kan du tilbringe dagen i det indendørs tropiske badeparadis, hvor dampbade, saunaer og vandrutsjebaner lokker med timers afslapning og sjov. Og hvis vejret er til det, kan du også hoppe i vandet i den store udendørs badesø!

Besøg Südsee-Camp på Südsee Camp 1, 29649 Wietzendorf.

Camping- und Ferienpark Havelberge am Woblitzsee

Camping ved vandet

Camping ved vandet

Havelberge er en 5-stjernet camping- og feriepark ved søbredden i Mecklenburg-Vorpommern. Campingpladsen er derfor placeret lige ved vandet, hvor et imponerende landskab med skov og krystalklare søer ligger lige for dine fødder. Hvis du ikke allerede føler dig som en naturelsker, bliver du uden tvivl en på denne tur.

Kom helt tæt på naturen ved badebroen, som leder dig direkte ud i en fantastisk sø, hvor du kan tage en kølende dukkert. Du kan også nyde varmen i parkens sauna lige ved bredden eller slikke sol på solbadepladsen.

Hvis du vil kombinere camping med en kanotur, kan du overnatte på en teltplads for kanosejlere, som enhver vandsportsentusiast vil elske.

Parken tilbyder desuden en række sjove børneaktiviteter, så du kan være sikker på, at børnene vil få en oplevelsesrig tur som campister.

Besøg Havelberge på An der Havelbergen 1, 17237 Userin.

NaturistenCamp Sonnensee

Prisvindende campingplads

Camping i telt

I Hannover kan du campere på den eksemplariske sports- og naturplads Sonnensee. På denne parklignende campingplads er du garanteret aktiviteter året rundt med sport, spil, underholdning og ikke mindst med naturen tæt på.

Blandt de mange faciliteter på pladsen er der beach volley, petanque, bordtennis og legepladser. På børnestranden er der plads til, at de små kan udforske det lavere vand og bygge sandslotte.

Der er fyldt med ro og afslapning i det idylliske naturområde. 150 år gamle egetræer, en fantastisk sø og campingparken er smeltet sammen til et harmonisk landskab. Det danner alt sammen grundlag for den hyggelige atmosfære, der kan mærkes på hele pladsen.

Besøg Sonnensee på Waldstraße 99, 30629 Hannover.

Camping Märchencamping

Vær I eventyrlige omgivelser

Campingbål

At tage på camping er lidt ligesom at tage på eventyr. Det understreger Märchencamping, som betyder eventyrcampingplads. En tidligere gammel bondegård er i dag blevet til en campingplads, der summer af liv. Her arrangeres nemlig underholdning og aktiviteter hver dag.

I de landlige omgivelser er der både dyr og friluftsliv. Du kan blandt andet klappe æsler og bade i campingpladsens pool eller i den nærliggende sø. Derudover må du ikke glemme at riste lækre skumfiduser over lejrbålet for en fuldent campingtur.

Campingpladsen ligger ikke langt fra Bremen, som du også kan besøge for at give din campingtur et skud historie, kultur og byliv.

Besøg Märchencamping på Zum Steller See 83, 28816 Stuhr.

KNAUS Campingpark Hamburg

Camping nær storbyen

Mennesker på camping

Tæt på storbyen finder du Campingpark Hamburg. Du behøver ikke at beslutte dig for, om du vil på storbyferie med gang i den eller på campingtur i fredlige omgivelser. Her kan du nemlig få begge dele samlet.

På campingpladsen får du grønne omgivelser med træer og store græsplæner, så langt øjet rækker. Parken fungerer desuden rigtig godt som et velfortjent stop, når du er på vej til eller fra en ferie sydpå.

Du kan nemt kombinere campingturen med et besøg i Hamborg centrum. Det er oplagt at besøge byens mange seværdigheder, da du let kan komme til den charmerende by fra campingpladsen.

Besøg Campingpark Hamburg på Wunderbrunnen 2, 22457 Hamburg.

Röders' Park - Camping Lüneburger Heide

Salighed og sol i Soltau

Stream by Röders Park

Har du brug for et lille fristed med ro og mag, kan du lægge vejen forbi Röders’ Park i Soltau på den sydlige side af Hamborg. Campingpladsen gemmer sig i grønne omgivelser og flugter sig langs en å.

Her har du altså mulighed for at nyde naturens ro med en vandretur i de omliggende skove eller en cykeltur på de indbydende stier. For børnene er der masser af plads til leg og en legeplads, der lover masser af sjov. Desuden har Röders Park også sin egen restaurant, så man slipper for selv at stå for maden hver dag. Campingpladsen ligger 2-3 timers kørsel fra havnen i Puttgarden.

Selvom der for det meste er ro og mag i Röders Park, skal man ikke langt, før der er sus i maven og fuld fart på. For kun 5 minutters kørsel væk – eller en time på gåben – finder du henrivende Heide Park. Altså byder området på lidt af hvert.

Du finder Röders Park, Ebsmoor 8, 29614 Soltau, Tyskland

Rosenfelder Strand – Ostsee Camping

En perle fra Østersøen

On the road - campingtrip

Næsten lige på den anden side af Østersøen, ikke langt fra Puttgarden, støder du på en af de bedste campingpladser langs de tyske kyster. Rosenfelder Strand pryder sig med massere af aktivitet og baserer sig på tre s’er: sport, spil og spa. På Rosenfelder Strand er der nemlig massere af muligheder: fra kæmpe legeplads og boldbaner for de små til wellness for de voksne. Og så ligger den selvfølgelig lige op af en fin sandstrand med lækkert badevand.

Her kan du forvente afslapning, skønne naturoplevelser og masser af frisk luft. Rosenfelder Strand Ostsee Camping er derfor et stærkt valg for en afslappende ferie, men med massere af muligheder for at brænde energi af på fodboldbanen eller på vandretur i naturområdet. Og skulle man være sulten efter kulturoplevelser er Lübeck kun en times køretur væk.

Besøg Rosenfelder Strand, Rosenfelder Strand 1, 23749 Grube, Tyskland

Camping & Ostseeferienpark Walkyrien

Familieparadis og søde dyr

Par drikker drinks i boblebad

Lidt længere nede af Østersøens tyske kyst, finder du Camping & Ostseeferienpark Walkyrien. Walkyrien ligger lige op ad stranden og byder på den optimale udsigt over Østersøen.

Campingpladsen har et wellness-område og tilbyder ovenikøbet forskellige typer af massage. Der er massere af plads til leg for de små og desuden planlagte underholdningsprogrammer til børn i alle aldre. Så lad ungerne løbe løbsk og slap af i smukke og rolige omgivelser imens du nyder havudsigten.

Ikke mindst er Camping Walkyrien glade for dyr: heste, geder, ponyer, høns – you name it! Så hvis man elsker at være dyrene nær, så er Camping Walkyrien et rigtigt godt valg for den næste campingtur - og ridetur!

Du finder Camping Walkyrien på Strandweg 26, 23730 Schashagen, TysklandNB: Vi tager forbehold for ændringer i faciliteter og priser på campingpladserne og henviser til campingpladsernes egne hjemmesider for et opdateret overblik.