Vild med mode? Så vil du elske Tina Marias tips til en shoppingtur i verdensklasse

Af: Tina Maria Hansen
Blogger på Tinamarias.com

Blogger og influencer, Tina Maria, skriver til daglig om mode og livsstil på Tinamarias.com. Her deler hun erfaringer, holdninger og oplevelser med udgangspunkt i sit eget liv, og Tina Maria har tidligere fået titlen som Årets Internationale Blogger. I 2017 fik Tina Marias blogunivers fint besøg, da hun blev mor til Olivia Renée.

Se med og læs mere, når Tina Maria tager på tøsetur til Tyskland med sin mor og datter.

Mode fra top til tå til mor, mig og Olivia
Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker at shoppe! Og når jeg skal ha’ frisket min garderobe op, er der ingen vej uden om Designer Outlettet i Neumünster. Det er tættere på, end man tror, og her er alle mine yndlingsmærker samlet på ét sted – og så er der noget for alle aldre. Derfor passer det også perfekt til en tur med min mor og datter, så vi sammen kan gå ombord i de gode tilbud – og hygge os en hel dag i hinandens selskab.

I Neumünster finder du alt hvad fashionhjertet begærer, uanset om du er til powershopping, slentretur, god mad, store mærker, små priser eller en blanding. Her kan du kaste din kærlighed på mere end 120 butikker, restauranter og caféer – og i forhold til tyske priser sparer du altid op til 70% på kollektionerne. Det er hurtigt at komme dertil, og der er masser af muligheder for at slappe af på vejen. 

Følg i Tina Marias fashion fodspor og sæt kursen mod mode
Find inspiration til din næste shoppingtur og book din billet med Scandlines.

Adresse
McArthurGlen Designer Outlet
Oderstrasse 10
Neumünster
www.mcarthurglen.com

Spis morgenmad med udsigt på færgen

Tina Maria spiser morgenmad på færgen

Det er vigtigt at starte dagen godt med et ordentligt måltid – og ombord på færgen kan hele familien finde favoritter på det store brunchbord. Jeg elsker frugtsalat og går altid bananas over det store friske udvalg. Er du mere til kage og croissant, kan du også altid finde noget at sætte de søde tænder i – selvfølgelig i selskab med en god kop kaffe, the eller juice. Og udsigten? Den kan man ikke klage over.

Følg duften af gode tilbud til Travel Shop

Tina Maria med mor og barn i Travel shop

Hvis du tror, at shoppingturen først starter i Tyskland, så tager du fejl. Der er nemlig også plads til at til at kigge ind i Travel Shop på færgen, hvor du finder et skønt udvalg af dufte, make up og hudpleje. Her er der mange penge at spare og ingen tid af spilde. Olivia er hurtig til at teste Chanel af, mens min mor vækker minder med dufte fra fortiden. Og mig? Jeg får alle mine favoritter fundet frem i en fart. 

Læg en plan over en god pizza på Marché

Marché pizza

Det er en god idé at lægge en plan – og en dårlig idé at shoppe på tom mave! Når du ankommer til Designer Outlettet i Neumünster, så start med at tage plads i det fri, hvis vejret tillader det.

Der ligger den skønne italienske restaurant, Marché Mövenpick, hvor pizzaerne er store og perfekte til at dele – og så ser de sprøde ud på Instagram! Skal det være let, er der masser af muligheder med tilbehør og friske salater. Tænk smart, og planlæg dagen – tiden flyver, og der er mange gode mærker, du ikke vil gå glip af. 

Tøj til hele familien med op til 70% rabat i Neumünster

Tina Maria i Mcarthurglen designer outlet

Med tøj, sko og tilbehør i mere end 120 butikker finder du lige det, du mangler (og meget mere) i McArthurGlen Designer Outlet. I forhold til tyske priser sparer du helt op til 70%.

Jeg elsker at finde ting til Olivia, og her er Petit Bateau og Ralph Lauren Kids fantastiske. Begge steder har et stort udvalg til små priser, og jeg kan købe ind til flere sæsoner. Min mor går målrettet efter Birkenstock, og jeg kaster desuden altid min kærlighed på mænd som Michael Kors, Karl Lagerfeld og Hugo Boss. Er du heldig med vejret, kan du holde drikkepause i det fri, og her hører Starbucks dine kaffebønner. Det er en del billigere end i Danmark – så værsgo at gå amokka. 

Slut af med en smuttur til BorderShop Puttgarden

Tina Maria i BorderShop

På vej hjem er det let at tage en smuttur ind i BorderShop Puttgarden, hvor du for eksempel kan tanke op til sommerens fester og gæster. Her finder du alt, hvad du har brug for til hjemturen, de lange lune nætter eller indendørshyggen på en regnvejrsdag. Og så er det til priser, hvor alle kan være med. Jeg kan anbefale at fylde bilen med Hendricks, da der er rigtig mange procenter at spare – og bland så med god tonic, når du kommer hjem. 

Tip! Det er en kæmpe frihed at være i bil, så du selv styrer tiden og kursen. Færgen sejler hver halve time, og når du ikke den første afgang, kan du altid bruge tiden i BorderShop.