Episode 1: Bobler, bromance & det søde liv

Hvor meget kan man egentlig opleve i Tyskland på bare 2 dage?

Kom med når Mattias Hundebøll besøger Rügen - Tysklands svar på Copacabana med lækker strand, spa i verdensklasse og god mad i smukke omgivelser. Og så er det kun 2 timer fra færgen i Rostock.

Rügen er først og fremmest badeferieidyl for superligaen af livsnydere. Men øen er også et spamekka med rig mulighed for at nørde igennem med Thalasso, hydroterapi og andet godt fra den tyske spatradition.

Se hele afsnittet fra Rügen her:

Episode 2: Harry Potter møder Amsterdam i middelalderbyen

Nogle gange skal man bare svinge ind et sted i Tyskland for at spise en rolig morgenmad og opleve noget nyt. Det gør Mattias Hundebøll på sin roadtrip i Tyskland.

Byen Wismar får et 12-tal på ”hyggelig gammel middelalderby”-skalaen. Og så ligger den kun en time fra færgen i Rostock. 

Med middelaldercharme og tyske klichéer krydset af listen, går turen herefter ud i naturen, hvor vennerne folder camperen ud og overnatter på en campingplads.

Kom med ned i gear og se hele afsnittet fra Wismar her:

Episode 3: Hipt storbyliv og shopping for alle pengene

Det er vanvittigt, at man kan tage fra Danmark og nå så meget på så kort tid! Det er følelsen som Mattias og hans god ven Martin står tilbage med efter deres 2-dags roadtrip i Tyskland.

Se deres besøg i Hamborg her:

Flere oplevelser i Tyskland

Læs alle