Ta’ med Cana Buttenschøn på selvforkælelsestur til Tyskland

Af: Cana Buttenschøn
Blogger på canabuttenschon.dk

Bio
Cana Buttenschøn er blogger, jordemoder og forfatter til bestselleren ”40 Uger Efter”, som på kærligste – og ærligste – vis giver et indblik i livet som nybagt mor, på godt og på ondt. Cana bor i København og har to drenge, Jens og Peter på 7 og 4 år, som dagligt giver hende både grå hår og latterkramper på en måde, som kun børn kan.

Hverdagen kan til tider blive meget travl, triviel og træls for at sige det på godt jysk. Det kan derfor tiltrængt med et lille break, hvor ansvaret, rugbrødsmadderne og de alt for tidlige morgener bliver byttet ud med spa, shopping og venindetid. Udover det faktum at der findes rigtigt mange spahoteller i Tyskland, så får du også meget mere spa og luksus for pengene end i Danmark. 

Afslapning og spabehandlinger på Steigenberger Spahotel

Cana Buttenschøn får massage

Efter at være ankommet med færgen til Puttgarden satte vi kursen mod Steigenberger Hotel Treudelberg, hvor dagen skulle bruges i selvforkælelsens tegn. Og suk, hvor blev vi forkælede!

Vi startede dagen med en stille stund i spaområdets afslapningsrum, hvor vi lå med fødderne oppe, læste magasiner og nød stilheden. Når man har en hektisk hverdag med fuld knald på både karriere og familieliv, kan noget så simpelt som dét virke terapeutisk.

Herefter fik vi et fodbad, hvor der var tænkt på hver en detalje – selv bænken vi sad på var opvarmet til den perfekte numsetemperatur.

Efter det dejlige fodbad og lidt at drikke var det tid til en ryg- og nakkemassage. Om det var duftene, mængden af olie eller massørens kyndige hænder, der gjorde forskellen, ved jeg ikke, men det var på én og samme tid en massage, som fik mig til at slappe af i ren nydelse, samtidig med at mine myoser blev løsnet op.

Efter vores behandlinger og en dejlig dag i spaområdet, spiste vi en udsøgt middag på hotellets restaurant, inden vi kunne se frem til en hel nats uafbrudt søvn, så vi kunne være friske til næste dags ”strabadser”. 

Luksusshopping i McArthurGlen Designer Outlet Neumünster

Cana Buttenschøn shopper i McArthurGlen designer outlet

Der findes mange gode steder at shoppe i Tyskland, men hvis man er vild med gode rabatter, så er McArthurGlen Designer Outlet i Neumünster stedet at tage hen. Det er en hyggelig shoppingby fyldt med lækre butikker, som alle sammen giver op til 70% rabat i forhold til tyske priser. A hva’ behager! Der er altså tale om udsalgsshopping året rundt i butikker som Tiger of Sweden, Karl Lagerfeld, Furla, Nike og mange mange flere.

Min veninde og jeg havde på forhånd lagt en plan om, at vi ville fortsætte i selvforkælelsens tegn og købe nyt undertøj. Jeg er næsten flov over at indrømme det, men siden jeg har fået børn, har jeg ikke brugt penge på nyt undertøj. Dén slags er ofte så dyrt, at det – i hvert fald hjemme hos mig – bliver nedprioriteret til fordel for nye vinterstøvler og flyverdragter til børnene. Men med udsigt til store besparelser skulle det være nu, og vi startede således shoppingturen med nyt undertøj.

Vi shoppede, prøvede og købte løs og efter en hel dags shopping kunne vi en lille smule fattigere, men ret meget lykkeligere, lægge alle vores poser i bagagerummet på min lille røde bil og sætte kursen mod færgen.

En færge fuld af fredagsslik

Cana shopper slik på færgen

Trafikken kørte let, og vi ankom derfor allerede ved havnen længe før vores færgeafgang – og heldigvis for dét! Det efterlod nemlig god tid til at gå ombord i verdens største grænsehandelsbutik, BorderShoppen.

Til dig, der ikke har været der, kan jeg fortælle, at det er en gammel færge, som er blevet bygget om til et slaraffenland med sprut, sodavand og søde sager til usædvanligt gode priser. Der er fristelser overalt, og hvis ikke jeg allerede havde brugt næsten alle mine sparepenge i McArthurGlen Designer Outlet, så var jeg uden tvivl endt med at købe ind til næste års slikforbrug.

Mor-batterierne blev (sammen med både garderobe- og slikskabet) fyldt godt op på vores smuttur til Tyskland. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at vi skal afsted igen, så snart muligheden byder sig.