Forfatter: Redaktionen
Dato:
Læsetid: 5 min.

Ski, shopping og flodblik lige uden for Hamborg

Hamborg har det hele. Byen byder på et væld af historiske seværdigheder, smukke naturoplevelser, enestående shopping, fede fodboldoplevelser samt gode restauranter og spændende natteliv, så finder du også masser af oplevelser i Hamborg.

Har du planer om en weekend i Hamborg, vil vi klart anbefale dig at tage et pitstop eller tre på vejen.

Alpincenter Hamburg-Wittenburg

Førsteklasse ski, snesjov og legeland for hele familien

Alpincenter Hamburg-Wittenburg

Hvorfor køre til Alperne, når Alpincenter Hamburg-Wittenburg har skaffet Alperne til Nordtyskland. Én af de helt specielle oplevelser i Hamborg er Alpincenteret, som er Europas største indendørs ski- og fritidspark og ligger kun 30 minutter øst for Hamborg.

På de indendørs pister er der sneforhold i førsteklasse hele året rundt. Den største er 330 meter lang og 80 meter bred. Her er også gode pister for børn og begyndere.

Hvis du booker i forvejen, er det også muligt at komme med på skiskole. Hvis du ikke er til ski og snowboard, er tubingbanen perfekt. Med en banelængde på 60 meter og et fald på ca. 12% kan vi godt afsløre, at det går pænt meget nedad på de store dæk.

Du kan også prøve kræfter med go kart, vandski, wakeboard, beach volley og bowling. Hvis du har børn med på bagsædet kan de boltre sig i Toni’s Adventure World. Alpincenter Hamburg-Wittenburg er en oplevelse i Hamborg for hele familien!

Et gigantisk legeland for børn i alle aldre.  

Adresse: Zur Winterwelt 1, 19243 Wittenburg

Designer Outlettet McArthurGlen

Shop amok til uforskammet billige penge

Designer Outlettet McArthurGlen

Er du til shopping, er der ingen vej uden om Designer Outlettet McArthurGlen i Neumünster. Her finder du alle de fedeste brands til virkelig gode priser.

Du kan spare 30-70% ift. markedsprisen i Tyskland.

Udover tøj finder du et kæmpe udvalg af sko og sportstøj og alt til en stilfuld boligindretning. Hvis du trænger til at få ladet batterierne op, er der rig mulighed for at tanke op med god energi i de forskellige caféer og restauranter, der serverer lokale og europæiske retter.

Det er gratis at parkere og tæt på motorvejen til Hamborg, så der er vist ikke andet at sige end klar, parat, shop amok!  

Adresse: Oderstraße 10, D-24539 Neumünster

Blankenese

Charmerende forstad med flodblik og grønne landskaber

Blankenese

Blot 20 minutters kørsel fra Hamborgs centrum finder du velhaverforstaden Blankenese. Byen ligger utrolig smukt mellem høje bakker ved Elbens nordbred og vrimler med charmerende huse.

Her er dyrt at bo, men for en hyggelig get-away og en kop kaffe eller et besøg på en af de mange lækre fiskerestauranter med fantastisk view over floden kan det klart anbefales at lægge vejen forbi.