Forfatter: Redaktionen
Dato:
Læsetid: 5 min.

Slagtilbud på alle de kendte brands i Neumünster og Berlin - året rundt

Kunne du tænke dig et giga udvalg af flotte varer?
Stiger dit humør i takt med procenterne, du sparer?
Er en hel dag med shopping noget, du lige kan klare?

Så bør du mod McArthurGlen Designer Outlet fare!

Det populære outlet center er blandt Tysklands største og mest besøgte både i Neumünster og Berlin. Når det kommer til shopping i Tyskland, er der ingen vej udenom. Hos McArthurGlen Designer Outlet finder du alle de kendte brands med vilde rabatter – i billedskønne omgivelser og en afslappet atmosfære.

Pak familien ind i bilen – men lad bagagerummet være tomt – og sæt kurs mod must-visit-destinationen for stil- og prisbevidste shoppere. Det tager kun 1,5 time fra Puttgarden, så er I der!

Bemærk, at begge centre har lukket om søndagen.

Klar, parat, shop!

Ikke dit typiske center

Pige med shoppingposer

Hop i bilen, tag færgen fra Rødby til Puttgarden, og du er tættere end nogensinde på kvalitetsshopping til virkelig gode priser. I både Neumünster ved Hamborg og i Berlin finder du nemlig McArthurGlen Designer Outlet tæt på motorvejen, og begge designer outlets er garant for besparelser på op til 70 % i forhold til markedsprisen.

Centrene er også garant for hyggelig stemning, mens du propper i poserne. Man spadserer rundt udendørs, i hvad der føles som en lille landsby med velfriserede, farverige gader og stræder. Folk på nettet sammenligner det med at befinde sig i en forlystelsespark eller Las Vegas.

Så langt vil vi måske ikke gå, men du kan nemt bruge lige så mange penge her som på de enarmede tyveknægte. I McArthurGlen Designer Outlet er du bare sikker på at få gevinst.

Alt til klædeskabet – og mere til

Brands, bolig og bijouteri

Damer med shoppingposer

Neumünsters designeroutlet ligger kun 40 minutter fra Hamborg og 30 minutter fra Kiel. Det har over 120 butikker. Berlins designeroutlet ligger kun 30 minutter fra byens centrum og har over 80 butikker.

Begge outlets bugner af mærkevarer. Her finder du velkendte brands som Adidas, Armani, Hugo Boss, Calvin Klein, Diesel, Karl Lagerfeld, Lacoste, Michael Kors, The North Face og Tommy Hilfiger.

Og ikke nok med at McArthurGlen Designer Outlet har alt, hvad garderobeskabet begærer – her er også et kæmpe udvalg af tilbehør, sko, sportstøj, boligindretning og smykker. Det er kort sagt designershopping fra sin ultimativt bedste side.

En sublim shoppe-oplevelse

Her er der kun sparet på prisen

Familie med shoppingposer

Bare slap af: McArthurGlen Designer Outlet i Tyskland har styr på det hele. For apropos mode er stedet designet til at give jeres besøg den bedste pasform for hele familien.

I finder bekvem parkering, specielt konstruerede legepladser, en service-minded, flersproget medarbejderstab og et væld af arrangementer som musikfestivaler og modeshows. Hele centeret er handicapvenligt, og du må gerne have hunden med.

Selvfølgelig er der også caféer og restauranter i både McArthurGlen Designer Outlet Neumünster og Berlin. Pas særligt på med at besøge den lækre burgerkæde Five Guys, hvis ikke du er forberedt på at gå en buksestørrelse op, når du fortsætter shoppingen bagefter.

Alt i alt står McArthurGlen for en smuk oplevelse og de bedste betingelser, når du går på tilbudsjagt

Så puds Dankortet, træk i de behagelige sko, og forbered dig på en ordentlig omgang ”retail therapy” i et ægte shopping-mekka!


McArthurGlen Designer Outlet Neumünster

Oderstraße 10
24539 Neumünster
www.designeroutletneumuenster.de

McArthurGlen Designer Outlet Berlin

Alter Spandauer Weg 1
14641 Wustermark
www.designeroutletberlin.de