Slagtilbud på alle de store brands i Neumünster og Berlin - året rundt

Hvis du foretrækker shopping uden stress og jag, er McArthurGlen Designer Outlet i Tyskland stedet. Her finder du alle de store brands til betydeligt bedre priser end herhjemme – i dejlige omgivelser og med afslappet atmosfære. Så pak familien ind i bilen og sæt kursen mod årets shoppe-oplevelse. Det tager kun 1,5 time fra Puttgarden, så er I der!

Bemærk at der er lukket om søndagen.

Klar, parat, shop!

Mor og datter på shopping

Hop i bilen, tag færgen fra Rødby til Puttgarden, og du er tættere end nogensinde på kvalitetsshopping til virkelig gode priser. I både Neumünster og Berlin finder du nemlig McArthurGlen Designer Outlet, hvor du får mærkevarer til virkelig gode priser.

For eksempel kan du spare 30-70% ift. markedsprisen i Tyskland på brands som Hugo Boss, Converse, Lacoste etc.

Alt til klædeskabet – og lidt til

Kvinde shopper i McArthurGlen Designer Outlet

Ikke nok med at McArthurGlen Designer Outlet har alt, hvad garderobeskabet kan begære – så er der også et kæmpe udvalg af tilbehør, sko og sportstøj. Og så kan du også finde alt til en stilfuld boligindretning. Det er kort sagt designershopping fra sin bedste side - fuld af de vigtigste trends, tendenser og mærker. Så forkæl dit tøjskab og tag turen til det ultimative designer outlet!

Læs også Tina Marias  egne erfarringer med McArthurGlen Designer Outlet her.

En super service

Kvindelig eksperdient hjælper kunde

Bare slap af - McArthurGlen Designer Outlet har styr på det! Stedet er nemlig designet til at give dig den bedste oplevelse. De har nemlig sørget for et stort udvalg af farverigt designede faciliteter og services, der skaber en helt unik (og nem) dag for hele familien.

Du finder informationsskranker, caféer og restauranter, der serverer lokale og europæiske retter, gratis og bekvem parkering, specielt konstruerede legepladser, en service-minded, flersproget medarbejderstab, samt et væld af spændende arrangementer - herunder musikfestivaler og modeshows.

www.mcarthurglen.com