Forfatter: Redaktionen
Dato:
Læsetid: 4 min.

Spa- og wellnessparadis midt i Østersøen i Rügen

Efter blot en times kørsel i bil fra Rostock passerer du byen Stralsund, hvor en 4 km flot højbro fører dig til Tysklands største ø, Rügen. Øen har alt, hvad du drømmer om, hvis du hungrer efter et ferieparadis med afslapning og forkælelse på programmet.

Tyskerne betragter selv Rügen som landets smukkeste ø – og det er med god grund. For her er virkelig skønt. Udover spændende seværdigheder på Rügen, findes der lange sandstrande og hvide kridtklinter, dybblå søer, uberørt natur, hyggelige små landsbyer og et hav af vidunderlige spa- og wellnesshoteller. Vi guider dig til vores tre favoritter, så du er klar til din ferie på Rügen. 

Generelle tips til spa i Tyskland

Bemærk, at man i Tyskland ikke bruger badetøj i saunaen - men hvis du foretrækker det, er det helt fint at nyde varmen og slappe af med et håndklæde omkring dig.

Cerês am Meer

En oase for alle sanser

Cerês am Meer

Øens mest besøgte badeby er Binz, hvor du kan nyde livet og friheden tæt på skov, strand og sø. Det er også her, du finder det femstjernede designhotel Cerês am Meer, hvor du får masser af spa og forkælelse for pengene.

Fra hotellets elegante værelser kan du nyde udsigten over bugten med de hvide klipper, skoven Granitzer Wald eller hotellets smukke have. I hotellets stilfulde Senso Spa kan du opleve vands gavnlige virkning på både krop og sjæl i en næsten magisk atmosfære. Her kan du lægge hverdagen bag dig med alverdens behandlinger med alt fra saltvand og varme sten til alger og forskellige former for massage.

Slut dagen af med en gourmetmiddag på hotellets restaurant og bar Negro, der er at finde i både Michelin- og Gault Millau-guiden. Tættere på paradis kommer du næppe. Hvis I gerne vil forkæles på jeres ferie på Rügen, er Cerês am Meer et godt valg.

Find Cerês am Meer på Strandpromenade 24, 18609 Binz, Tyskland

Hotel Kurhaus Sellin

Charmerende wellness på toppen

Hotel Kurhaus Sellin

’Das Ostseebad Sellin auf Rügen’ er den officielle betegnelse for den populære badeby ved Rügens sydkyst. På toppen af klitten bag stranden finder du det legendariske Hotel Kurhaus Sellin. Hotellet har hele tre restauranter, der byder på kulinariske specialiteter morgen, middag og aften.

Udover eget fitnessrum finder du Puria Classic Spa, hvor de tilbyder et hav af behandlinger til alle hudtyper og behov. I området omkring hotellet kan du muntre dig med golf, vandre- og cykelture i de smukkeste omgivelser eller en hyggelig gåtur i byen spækket med fine huse og grønne alléer.

Til vands kan du leje kajak, kano eller sejlbåd og opleve Østersøen. Den lækre sandstrand er Sellins stolthed og tiltrækker turister fra hele Skandinavien. Her finder du også den gamle, ikoniske badeanstalt, som står knivskarpt efter en omfattende renovering. Den er bestemt et besøg værd på din ferie på Rügen.

Så snyd ikke dig selv for kridhvidt sand mellem tæerne og en tur i bølgen blå på ferien på Rügen. Når du kommer hertil, forstår du hvorfor!

Find Hotel Kurhaus Sellin på adressen: Wilhelmstrasse 27, DE 18586 Ostseebad Sellin

Tag med Mattias Hundebøll til Hotel Kurhaus Sellin

Se med, når podcaster og tv-vært, Mattias Hundebøll, besøger Rügen med sin gode ven, Martin.

Slotshotel Ralswiek

Glæd dig til et eventyrligt slotsophold

Slotshotel Ralswiek

Drømmer du om en kongelig tilværelse for en stund? Så skal du bo på det smukke og idylliske slot, Ralswiek, i din ferie på Rügen. Det fransk-inspireret renæssanceslot blev bygget af grev Douglas tilbage i 1890'erne.

I dag er stedet et 4-stjernet slotshotel med en restaurant, en bar og et charmerende bibliotek. Hotellet byder også på ren afslapning med adgang til indendørs swimmingpool, sauna og forskellige wellness- og skønhedsbehandlinger.

Brug dagen på at slentre rundt i den storslåede slotspark, tage en dukkert i poolen, slappe af i saunaen eller synke ned i en af lobbyens lænestole foran den åbne pejs med en god bog. Om aftenen kan du nyde en lækker middag i den elegante, mahogniklædte restaurant, der er en konge værdig.   

Besøg Slotshotel Ralswiek på Parkstraße 35, 18528 Ralswiek, Tyskland

Lær mere om, hvordan I nemt kan planlægge en kør selv ferie til Nordtyskland.

Brugernes billeder på Instagram #rugen