Forfatter: Redaktionen
Dato:
Læsetid: 4 min.

Vi guider dig til Tysklands sprødeste pizza

I Tyskland finder du pizza, som ville få selv de italienske engle til at synge.

Vi har taget turen rundt og fundet frem til 3 favoritter i henholdsvis Hamburg, Düsseldorf og Berlin. Læs med, og lad dine tænder løbe i vand, når vi serverer tips til alt fra smagfuld indretning og smart bordopdækning til søde og skræddersyede pizzaer.

Og har du appetit på mere, kan du køre med hele vejen og glæde dig til smagsoplevelser langt ud over Italiens grænser. 

Pomodorino

Pizza i lange baner

Pomodorino pizzabar

På Straßmannstraße er der ingen smalle steder, når det kommer til pizza. Her finder du den autentiske italienske restaurant, Pomodorino, hvor pizzaen breder sig over store spækbrætter, og typisk serveres på metermål.

Start med at vælge mellem en rød eller hvid pizza – med eller uden tomat – og top op med friske grøntsager, tyndskåret kød og ægte italiensk ost.

Når du er i mål med hovedretten, kan du glæde dig til næste udfordring, dessertpizzaen.Tag kampen op med enten ricotta og honning, eller kast dig ud i en endnu sødere sag med nutella og hvid chokolade.

Vi anbefaler at give den selskab af en stærk espresso eller to. Og har du ikke hele den store familia med til at tage fra, kan du altid tage et lille stykke to go – f.eks. med hen på den nærliggende Petersberger Platz og nyde udsigten ud over menneskemylderet.

Priser fra 2,5 € for et pizzaslice og gode parkeringsmuligheder på Petersburger Strasse. 

Straßmannstraße 21, 10249 Berlin-Friedrichshain
www.pomodorino.de

Prinicipale Pizzabar

Byens pæneste pizzabar

Prinicipale Pizzabar

Når der står god mad på menuen, må omgivelserne gerne give krydderi til oplevelsen. Og der rammer Prinicipale Pizzabar plet. For midt i Düsseldorfs hippe område, Flingern, finder du nemlig en blanding af franske caféstole, rå murvægge og perfekte plankeborde.

Alt sammen med til at skabe den bedste stemning til at spise, drikke og snakke i, hvilket også er stedets motto.

Her er hemmeligheden dejen, som bages i en 450 grader varm kuppelovn, der sikrer super sprøde skorper på den tynde pizzabund. Og skal det være rigtig italiensk, er en pizza jo ikke nok til middag. Så medbring din gode appetit, og prøv også pasta al dente, en frisk fiskeret eller den store, blandede salat. 

Tip: Da vinen også er i top, og priserne i bund, er det en god idé at reservere bord i god tid.

Lindenstraße 66, 40233 Düsseldorf
facebook.com/Principale.Pizzabar

Slim Jims

En personlig pizza

Slim Jims

På Slim Jims i Hamburg er der ingen menu, og inventaret er skrabet. Men lad dig ikke narre af den sparsomme indretning. For den store tavle over baren er fyldt med alverdens toppings og ting, du egentlig ikke troede hørte til på en pizza.

Her vælger du nemlig helt selv, hvordan din pizza skal smage. Start med en grundpizza og byg op derfra – priserne fremgår af tavlen, og en klassisk Capriciosa lander på bare 8 €.

Hver måned serveres der to al carte pizzaer – en klassiker med kød og en vegetarvenlig version. Og falder indretningen ikke i din smag, garanterer vi, at maden gør. Alting er frisk og hjemmelavet, og den lille stenovn arbejder på højt blus for at mætte de mange munde, der hver dag lægger vejen fordi Slim Jims.

Kom tidligt og husk kontanter.

Bei der Schilleroper 1-3 20359 Hamburg
facebook.com/Slim.Jims.Pizza