Forfatter: Redaktionen
Dato:
Læsetid: 5 min.

Unik shopping i den tyske hovedstad

Ingen ferie i Berlin uden shopping. Når du har besøgt de store shoppingcentre, gågader og loppemarkeder samt set de største seværdigheder, er det på tide at gå på opdagelse i alle de andre butikker, som ligger rundt om i Berlin som små skattekister.

En af de mange gode ting ved byen er nemlig, at den er så stor, at der også er plads til mindre forretninger, hvor du finder skæve produkter og varer. Her kommer du med garanti hjem med ting, som ingen andre har.

Men hvor finder du de anderledes og unikke butikker?

Det får du en liste over herunder. God shoppetur! 

Aufschnitt

Slagteren, der syer sit kød

Aufschnitt

Ved første øjekast ligner butikken en ganske almindelig slagter. Men pludselig er det tydeligt, at spegepølserne er strikkede, og stegen er lavet af stof!

Velkommen til Aufschnitt – verdens første (og eneste) tekstilslagter. Her er de naturtro udskæringer fremstillet af bomuld, velour og stretch, og kunstneren bag er Sylvia Wald, der faktisk selv er vegetar.

Så slå et smut forbi den utraditionelle slagter på din shopping i Berlin og tag et kig – og evt. en silkeblød skinke-pude med hjem.

Find Aufschnitt på Boxhagener Str. 32, 10245 Berlin

Deko Behrendt

Berlins bedste klæd-ud kasse

Deko Behrendt

Er der en festabe gemt i dig? Så kan du med garanti finde det rette outfit her. Glem H&M og hop i prøverummet i Deko Behrendt i stedet.

Så kan du komme til fest som klovn, påskehare eller vampyr – eller en af de mange andre udklædninger, butikken byder på.

Du kan også komme ud med grønt hår og pynt nok til de næste nytårsaftner. God fest!

Besøg Deko Behrendt på Hauptstraße 18, 10827 Berlin

Hanfhaus

Helt ude i hampen

Hanfhaus

Velkommen til Hanfhaus – huset, hvor alt er lavet af hamp. Men nej, du er ikke pludselig havnet i Amsterdam på din shopping i Berlin, for her handler det om en lidt anden slags hamp. Nemlig den slags, der bliver til skjorter, cremer, tasker, te og sågar chokolade.

Så du kan med garanti finde både gode gaver og souvenirs på en helt unik shoppetur i hampens verden – selv hvis du ikke er hippie…

Find Hanfhaus på adressen: Oranienstrasse 192, 10999 Berlin

Rossmann og DM

Mød Matas’ storesøstre

Rossmann og DM

På shopping i Berlin finder du også Rossmann og DM, der hverken er nichebutikker eller svære at finde. Men de er et sandt slaraffenland for make-up og skønhedselskere i alle aldre – og køn. For her finder du ikke bare læbestifter og neglelakker i alle nuancer, men også parfumer, cremer, badeværelsesnips, solbriller og alt, hvad (beauty)hjertet kan begære. Også i rejsestørrelser. Så hvis du er vild med et kæmpe udvalg af make-up til virkelig skønne priser, er Rossmann og DM et shopping-must!