Forfatter: Redaktionen
Dato:
Læsetid: 5 min.

Ingen pulserende storby uden et stort udvalg af restauranter og spisesteder. Her er Berlin ingen undtagelse. Der er adskillelige spisesteder at vælge imellem fra fine restauranter til streetfood og döner-joints, så det kan være svært at vælge.

For at guide dig på vej, sætter vi her spotlys på tre af den tyske hovedstads absolut bedste restauranter. Maden er udsøgt, og priserne er en smule lavere end herhjemme. 

Velbekomme!

Eins Unter Null

Ukonventionel Michelin-kælder

Eins Unter Null

Hvis du er træt af middag på gadeniveau, kan du spise prisbelønnet mad under Berlins overflade! På Eins Unter Null bliver du nemlig ført ned i kælderen til middag. Det er de nye drenge i Michelin-klassen, der står bag restauranten, og her får du alt andet end det forventede.

Faktisk skal du glemme alt, hvad du nogensinde har lært om smag, hvis det står til Eins Unter Null. Deres koncept er baseret på lokale råvarer, og meget kommer også fra stedets egen have – og så er de helt utrolig gode til fermentering. 

Eins Unter Null kan bryste sig af 1 stjerne i Michelin Guiden.

Hannoversche Str. 1, 10115 Berlin
www.restaurant-einsunternull.de

Facil

Elegant oase midt i storbyen

Facil

Man skal ikke kaste med sten, når man spiser Michelin-mad i et glashus! Velkommen til Facil, hvor der er vinduer fra gulv til loft og udsigt til en udsøgt oplevelse. Du finder den to-stjernede restaurant i hjertet af Berlin, og her er afslappet minimalisme i højsædet.

Du skal besøge Facil, hvis du holder af god vin i glasset og avantgarde på tallerkenen. Vinlisten er nemlig lige så lang, som maden er lækker! Så forbered dig på et kreativt take på tyske klassikere med asiatisk inspiration akkompagneret af det bedste, vinkælderen har at tilbyde. 

Michelin Guiden har givet Facil 2 stjerner. 

Potsdamer Straße 3, 10785 Berlin
www.facil.de

Rutz

På toppen af en vinbar

Rutz

I den uanselige Chausseestraße finder du Rutz. Og lad dig ikke narre af stedets beskedne udseende, for selvom vinbaren i stuen er uformel og afslappet – så gemmer førstesalen på en ægte Michelin-restaurant! Og beskedenheden har ikke sat sine spor i maden.

Her får du nemlig serveret kontrastfyldte og smagfulde anretninger i indbydende omgivelser. Hver tallerken emmer af inspiration, og du går ikke skuffet derfra!

Michelin Guiden har belønnet Rutz med hele 3 stjerner. 

Chausseestraße 8, 10115 Berlin
www.rutz-restaurant.de