I 2024 lukkede vi SMILE-programmet og dermed muligheden for at optjene point og bruge point som betaling hos Scandlines. Er du SMILE-medlem, kan du ikke længere bruge dit SMILE-kort til hel eller delvis betaling af færgebilletter, på mad og drikke ombord samt køb på færgen og til grænsehandel i BorderShop.

 

Tilbud og fordele skal være for alle

Vi har dog tænkt os at blive ved med at give dig mange gode grunde til at sejle med Scandlines, uanset om du skal med familien på ferie eller ud at købe stort ind. Derfor vil vi fremover tilbyde ALLE vores kunder gode priser og lækre kampagnetilbud.

Lige nu er vi for eksempel i gang med at sænke prisen på mere end 300 varer i vores grænsehandelsbutik BorderShop. Og vi har flere tiltag i ærmet, der gør sejlturen mellem Danmark og Tyskland værd at tage. Blandt andet lancerer vi i løbet af 2024 en ny app, hvor du nemt kan få overblik over rejsen, aktuelle rabatter og tilbud og meget mere. I 2024 åbner vi også for meget nemmere check-in ved færgen – så du kan køre direkte igennem via nummerpladegenkendelse.

 

Du kan få ubrugte point udbetalt

Ubrugte point kan udbetales til og med 31. januar 2025. Log ind på din SMILE-profil for at se pointsaldo og læse mere.

Har du spørgsmål om lukningen af SMILE?

Så kan du måske finde svaret i vores FAQ om lukningen herunder. Du kan også kontakte kundeservice på 33 15 15 15 hverdage kl. 8:00-16:00 og lørdage kl. 9:00-17:00 eller skrive til os på scandlines@scandlines.com

 • SMILE er lukket pr. 31. januar 2024. Herefter er der ikke længere mulighed for at optjene point og bruge dem til hel eller delvis betaling af færgebilletter, på mad og drikke ombord samt køb på færgen og grænsehandel i BorderShop.

  Vi har dog tænkt os at blive ved med at give dig mange gode grunde til at sejle med Scandlines, uanset om du skal med familien på ferie eller ud at købe stort ind. Vi synes bare ikke, at tilbud og fordele kun skal være for medlemmer. Derfor vil vi fremover tilbyde ALLE vores kunder gode priser og lækre kampagnetilbud.

 • SMILE-programmet har været en del af Scandlines i 10 år, men nu synes vi ikke længere, at tilbud og fordele kun skal være til medlemmer. Derfor har vi lukket SMILE-programmet, og tilbyder fremover ALLE vores kunder gode tilbud og fordele.

  Vi har tænkt os at blive ved med at give dig mange gode grunde til at sejle med Scandlines, uanset om du skal med familien på ferie eller ud at købe stort ind. Derfor vil vi fremover tilbyde ALLE vores kunder gode priser og lækre kampagnetilbud.

  I slutningen af 2023 sænkede vi for eksempel prisen på mere end 300 varer i vores grænsehandelsbutik, BorderShop. Og vi har flere tiltag i ærmet, der gør sejlturen mellem Danmark og Tyskland værd at tage. Blandt andet lancerer vi i løbet af 2024 en ny app, hvor du nemt kan få overblik over rejsen, aktuelle rabatter og tilbud og meget mere. I 2024 åbner vi også for meget nemmere check-in ved færgen – så du kan køre direkte igennem via nummerpladegenkendelse.

  Du kan altid se de aktuelle tilbud på www.bordershop.com/dk – og du kan holde øje med kampagner på www.scandlines.dk

 • Ubrugte point har alle kunder ret til at få udbetalt til og med 31. januar 2025. Log ind på din SMILE-profil for at se pointsaldo og læse mere.

   

 • Nej, du kan ikke længere bruge SMILE-point ved køb ombord og i BorderShop eller ved køb af færgebilletter.

  Ubrugte point har alle kunder ret til at få udbetalt til og med 31. januar 2025. Log ind på din SMILE-profil for at se pointsaldo og læse mere. 

   

 • SMILE-kortet forsvinder fra vores app – og har du et fysisk kort, beder vi dig klippe det over og smide det ud.

 • Jo – vi vil have tilbud og kampagnerabatter ombord og i vores store grænsehandelsbutik, BorderShop, som gælder alle kunder. For eksempel har vi i slutningen af 2023 sænket prisen på mere end 300 varer i BorderShop, og vi lancerer i løbet af 2024 en ny app, hvor du nemt kan få overblik over rejsen, aktuelle rabatter og tilbud og meget mere.

  Vi kommer også løbende til at have kampagnerabatter på vores færgebilletter og fordelagtige priser på vores 1-dagsbilletter. Og i 2024 åbner vi for meget nemmere check-in ved færgen, så du kan køre direkte igennem via nummerpladegenkendelse.

 • Jo. Vi har tænkt os at gøre sejlturen mellem Danmark og Tyskland værd at tage – for alle og ikke kun medlemmer. Derfor kommer vi løbende til at have kampagnerabatter på vores færgebilletter og fordelagtige priser på vores 1-dagsbilletter.

 • Vi har allerede sænket prisen på mere end 300 varer i vores store grænsehandelsbutik, BorderShop. Vi vil også fortsætte med at have gode tilbud og kampagnerabatter ombord og i BorderShop. Endelig kommer vi løbende til at have kampagnerabatter på vores færgebilletter og fordelagtige priser på vores 1-dagsbilletter.

  I 2024 gør vi desuden din rejse nemmere med en ny app og check-in via nummerpladegenkendelse, så du kan komme hurtigt til færgen.

 • Vi vil fremover gøre det værd at tage turen med Scandlines for alle – ikke kun medlemmer. Så vi har tænkt os at blive ved med at have gode tilbud og kampagnerabatter på hylderne i BorderShop, som kan betale sig at rejse efter. Vi vil også have fordelagtige priser på vores 1-dagsbilletter.

 • Som SMILE+ medlem med en igangværende periode får du din betaling for SMILE+ medlemskabet retur på samme måde, som du kan få udbetalt eventuelle SMILE-point. Vi returnerer hele beløbet, selvom du allerede har brugt noget af perioden. Log ind på din SMILE-profil og læs om, hvordan du får udbetalt beløbet. 

   

 • Vi sender stadig mails, men vi har brug for en ny tilladelse for at kunne sende dem til dig.

  Den kan du give os ved at tilmelde dig Scandlines’ nyhedsbrev her – så sørger vi for, at du fortsat får nyhedsbreve, tilbud og rejsetips fra os.

   

 • Du kan til enhver tid slette din Smile-profil – og dine data – ved at logge ind på din SMILE-profil og vælge ’Slet din profil’ under menupunktet ’Medlemsinfo’.

  OBS: Har du SMILE-point, du gerne vil have udbetalt i forbindelse med lukningen af SMILE, skal du IKKE slette din profil – så bliver dine optjente point nemlig også slettet.

  Du kan læse mere om opbevaring og behandling af dine medlemsdata i vores privatlivspolitik.

   

 • Vi har lige nu ikke planer om et nyt fordelsprogram efter samme model som SMILE. Men vi arbejder både på nye, gode tilbud – og på flere tiltag, der gør din rejse mellem Danmark og Tyskland nemmere.

 • Ja, vi har stadig et samarbejde med Happydays, som alle vores kunder nu får glæde af. Hold øje med tilbud om kør-selv-ferier til specialpris hos Scandlines og Happydays.

 • Ja, vi vil løbende få nye partnere, og du kan altid se vores aktuelle samarbejdspartnere her.

   

 • Siden maj 2023 har vores 1-dags billetter faktisk ikke været betinget af SMILE. Derfor fortsætter vores 1-dags billetter også fremover og prisen vil ikke ændre sig fordi SMILE er lukket. Vi vil fremadrettet fokusere på gode tilbud og kampagner til alle vores kunder.

 • Vi kan desværre kun tilbyde udbetaling med IBAN og SWIFT/BIC. Hvis din bank ikke har mulighed for dette, kan vi tilbyde dig et gavekort tilsvarende værdien af dine SMILE point, som du kan anvende ombord på alle vores færger. Kontakt kundeservice for at høre mere.