Forfatter: Redaktionen
Dato:
Læsetid: 3 min.

I høstsæsonen er der rig mulighed for at deltage i lokale vinfester rundt omkring i de tyske vindistrikter.

Kør igennem små idylliske vinlandsbyer, gårde og slotte i skøn natur og nyd et glas vin i den afslappede og til tider festlige stemning, der hersker til de mange vinfester.

Der er rig mulighed for at komme i snak med de lokale over et glas vin eller en svingom.

Fra midt april til ultimo juni går Tyskland asparges. I denne periode kan du derfor også tage på aspargesjagt. Så glem tiden for en stund og nyd livet i selskab med tysk vin, friske asparges og de lokale vinavlere.

Colombi Hotel Freiburg

Spis, drik og sov i fyrstelige omgivelser

Colombi Hotel Freiburg

Colombi Hotel Freiburg er et femstjernet luksushotel i udkanten af Freiburgs gamle bydel. Hotellets gourmetrestaurant er belønnet med flere priser og byder på over 500 forskellige vine.

På forespørgsel kan du få en "Diner Oenologique". Her får du serveret op til tre forskellige vine til hver ret, så der er lagt op til en fornøjelig aften.

Freiburg er en traditionel by med 900 år på bagen. Her møder snoede gader, maleriske gårde med unikke facader og et væld af gamle monumenter en moderne kosmopolitisk universitetsby krydret med god shopping.

Snyd ikke dig selv for en vandretur eller udflugt til Schwarzwald, Kaiserstuhl eller Markgräflerland. Alle tre naturområder er magisk smukke.    

Rotteckring 16, 79098 Freiburg im Breisgau
www.colombi.de

Bellevue

Spis, drik og sov i fyrstelige omgivelser

Romantik-Jugendstilhotel Bellevue

På Romantik-Jugendstilhotel Bellevue ved Moselfloden forenes autentiske jugendstilelementer – også kaldet Art nouveau eller Liberty-stil - med moderne komfort i 68 wellnessværelser, suiter og lejligheder.

Den prisvindende gourmetrestaurant Clauss Feist har en unik atmosfære og udsigt over Mosel. Du fornemmer straks jugendstilens charme, mens du nyder delikate retter og eksklusive vine fra regionen.

Dagen derpå kan du nyde en lækker morgenmad, tage en dukkert i hotellets swimmingpool, koble af i saunaen eller måske forkæle dig selv med en omgang massage eller skønhedsbehandling.

Når du er hjemvendt fra en smuk gå- eller cykeltur langs Moselfloden, kan du nyde et glas koldt hvidvin i hotellets hyggelige dagligstue. 

An der Mosel 11, 56841 Traben-Trarbach
www.bellevue-hotel.de

Hotel Ketschauer Hof

Hele tre ting på én gang!

Hotel Ketschauer Hof

Hotel Ketschauer Hof var tidligere en velanset vinavler-herregård. I dag er vingodset omdannet til en gourmetrestaurant, vinbistro og boutique-hotel, hvor du får en kulinarisk oplevelse i absolut førsteklasse.

Hotellets gourmetrestaurant Freundstück og vinbistroen Bassermännchen forkæler dig med lækre internationale retter og et imponerende udvalg af tyske vine. Hotellet byder på luksuriøse suiter og eksklusive dobbeltværelser med en enestående indretning, hvor klassisk elegance møder tidløs modernisme.

Hotellet ligger i Deidesheim - en af de absolut smukkeste byer på den tyske vinrute. Så glæd dig til afslappende vandreture omgivet af vinmarker og frugtplantager og forkæl dig selv i hotellets wellness-område.

Du får usædvanlig meget valuta for pengene. 

Ketschauerhofstraße 1, 67146 Deidesheim
www.ketschauer-hof.com