Forfatter: Redaktionen
Dato:
Læsetid: 5 min.

Spa og wellness på den anden side af grænsen

Nordtyskland er et sandt spa- og wellness-paradis. Det er derfor oplagt at rive en weekend ud af kalenderen, drage over grænsen og nyde et par dages forkælelse i en afslappet og luksuriøs atmosfære.

I denne artikel kan du læse om fire lækre wellness-hoteller i Nordtyskland. Fælles for dem alle er, at de på hver sin måde tilbyder lidt ud over det sædvanlige, og du får virkelig noget for pengene.

Tip: I Tyskland har man ikke badetøj på i saunaen, men det er helt fint at have et håndklæde omkring sig, hvis man foretrækker det. 

Altes Stahlwerk Business & Lifestyle Hotel

Spa, golf og shopping til priser der føles godt

Altes Stahlwerk Business & Lifestyle Hotel i Neumünster

Altes Stahlwerk Business & Lifestyle Hotel i Neumünster er, som navnet antyder, et gammelt stålværk. I 2012 gennemgik hotellet en omfattende renovering, så det i dag har topmoderne værelser, en restaurant og et mindre spaområde.

Som det eneste hotel i Tyskland kan du få behandlinger med den effektfulde plejeserie Skin Biology Therapy (SBT). Er du til golf, så husk inden du kører hjemmefra, at få golfbagen med i bagagerummet.

Hotellet har nemlig en favorabel aftale med Golfpark Krogaspe, der ligger lige rundt om hjørnet. Som en ekstra bonus får du en kupon med 10% rabat på alle indkøb i Designer Outlet Center Neumünster.

En weekendovernatning for to voksne i et ”Lifestyle S” værelse koster fra 1.900 kr. inkl. morgenmad, dags-bonuskort til outlettet, fri adgang til dampbad og finsk sauna, foruden parkering.

Hotellet ligger kun 1,5 times kørsel fra Puttgarden, så skynd dig at få booket en færgebillet og kom afsted.

Rendsburger Straße 81, 24537 Neumünster
www.altes-stahlwerk.com

Grand Spa Resort A-Rosa

Prisbelønnet spa i naturskønne omgivelser

Grand Spa Resort A-Rosa

I kystbyen Travemünde tæt ved Lübeck ligger det fem-stjernede Grand Spa Resort A-Rosa – kun 300 meter fra stranden. Kurbadet er et af de ældste og mest traditionsbundne badehoteller i Tyskland.

Udover stil og etikette, bliver du forkælet med kulinariske oplevelser på michelin-niveau og intet mindre end 4.500 kvadratmeter stort, prisbelønnet spa- og wellnessområde. Hotellets tre restauranter sætter en ære i at bruge lokale, økologiske råvarer og kombinerer det fineste gourmetkøkken med den nyeste viden om sund og ernæringsrigtig mad.

Spa- og wellnessområdet er kendt som et af de bedste i Tyskland og byder på to etager med luksuriøse rekreationsbehandlinger, sauna, dampbad, tyrkisk hamambad og en opvarmet inden- og udendørs pool.

Hvis du trænger til frisk luft, er det oplagt at gå eller ride en tur på stranden, sejle en tur på Østersøen eller spille golf med Lübeckbugtens smukke omgivelser som kulisse. Er børnene med på ferie, kan de møde andre børn i hotellets forskellige børneklubber, som planlægger alverdens aktiviteter for alle hotellets yngste gæster.

En weekendovernatning for to voksne i superiorværelse koster fra 3.200 kr. Prisen er inkl. morgenmad, fri afbenyttelse af spaområde og fitnesscenter.

Aussenallee 10, 23570 Lübeck-Travemünde

Hotel Aquarium

Familiedrevet spahotel alle har råd til

Hotel Aquarium i byen Friedrichstadt

Hvis du trænger til et roligt og afslappende afbræk fra hverdagen, men stadig gerne vil opleve lidt kultur, er Hotel Aquarium i byen Friedrichstadt et oplagt valg. Udover pool, sauna og dampbad tilbyder det hyggelige familiedrevne hotel forskellige individuelle spabehandlinger.

Og når du efter en behandling føler dig så god som ny, kan du forkæle dig selv med lækker kage fra hotellets eget konditori på terrassen lige ned til kanalen – eller nyde traditionel mad i hotellets restaurant. Slut dagen af med en drink i den hyggelige pejsestue.

Hvis du er kulturinteresseret, skal du køre til Friedrichstadt fra 1621. Byen er bygget i hollandsk stil og byder på mange udflugtsmuligheder som kanalrundfart gennem byen, markeder, et besøg i en jødisk synagoge eller de specielle femgavlshuse, som byen især er kendt for.

En weekendovernatning for to voksne i standardværelse koster fra 1.780 kr. For det mest fordelagtige ophold anbefales en af hotellets wellnesspakker, som udover morgenmad indeholder middag begge dage, fri adgang til spaområdet og to behandlinger for 1.890 kr. pr. person.

Am Mittelburgwall 2-8, 25840 Friedrichstadt
www.hotel-friedrichstadt.dk

Hotel Neptun und Spa

Luksuriøst spahotel med havudsigt

Hotel Neptun und Spa

Hvis du er til golf, strand, gourmet, spa og luksus kan Hotel Neptun und Spa varmt anbefales. Det er et 5-stjernet hotel beliggende på stranden i Warnemünde, kun 10 km fra Rostock.

Alle værelser er lyse og elegant indrettede og har balkon med udsigt over Østersøen. Hotellet har et 2.400 kvadratmeter stort spa område, hvor der er mulighed for en svømmetur i saltvandspoolen og bagefter blive varmet op i den finske sauna eller dampbadet.

Du kan også få en lækker havvandsbehandling i det første certificerede Thalasso-center i Tyskland.

Hvis du er til golf, samarbejder hotellet med to fremragende golfbaner i ”baghaven”. Når du er færdig med at lege Thomas Bjørn, kan du nyde udsigten over stranden, mens du spiser en god middag på en af hotellets fire restauranter.

Snyd endelig ikke dig selv for en forfriskning eller drink på hotellets Sky-Bar eller Café Panorama, som begge er beliggende på 19. etage. Wauw.

En weekendovernatning for to voksne i standardværelse koster fra 1.900 kr. For det mest fordelagtige ophold anbefales en af hotellets golf- eller spapakker.

Seestr. 19, 18119 Warnemünde
www.hotel-neptun.de