Forfatter: Redaktionen
Dato:
Læsetid: 3 min.

Find velvære tæt på nordtyske kyster og søer

Kendetegnende for Nordtyskland er især et mægtigt kystområde, der omfavner fastlandet og et væld af små søer, der genspejler de naturrige omgivelser. Derfor er det heller ikke så overraskende, at netop et stort udvalg af spa- og wellnesshoteller er skudt op i disse romantiske rammer.

Det siges endda, at lyden af hav og bølgeplask kan have en afstressende virkning. Når så priserne tilmed er til at betale og oplevelserne få timer væk, er det kun endnu nemmere at finde ro i sjælen. Læs videre og bliv inspireret til et kurophold i Nordtyskland.

Generelle tips til spa i Tyskland

Bemærk, at man i Tyskland ikke bruger badetøj i saunaen - men hvis du foretrækker det, er det helt fint at nyde varmen og slappe af med et håndklæde omkring dig.

Vitalia Seehotel

Vital wellness

Vitalia Seehotel

Tid til en timeout? I smørklatten mellem Hamborg og Lübeck finder du Vitalia Seehotel. Her kan du komme på et luksuriøst spa- og wellnessophold i billedskønne, rolige omgivelser med udsigt til Großer Segeberger See.

En oplagt mulighed for et romantisk getaway eller spontant weekendophold med venner, da hotellet kun ligger ca. halvanden times kørsel fra Puttgarden.

Der er et stort udvalg af skræddersyede behandlinger for enhver smag med mulighed for bl.a. Ayurvedisk massage, egyptisk Kleopatra-bad og græsk Thalasso-spa.

Alle behandlinger udføres med naturlige, økologiske produkter, så du er sikret ren pleje med omtanke for både dig og miljøet.

På Vitalia Seehotel er det også muligt at kombinere wellness med aktiv rekreation, så du opnår den fulde fornemmelse af velvære i krop og sjæl.

Am Kurpark 3, 23795 Bad Segeberg

Strandhotel Ostseeblick

Ø-ferie i Østersøen

Strandhotel Ostseeblick

På strandpromenaden i Heringsdorf ligger Strandhotel Ostseeblick smukt placeret med storslået udsigt over Østersøen.

Hotellet er familiedrevet, og ligger knap to timers kørsel fra Rostock på øen Usedom.

Foruden adgang til spa, diverse saunaer, en udendørs terrasse, et fitnesscenter samt skønheds- og massagebehandlinger, byder stedet også på en prisbelønnet restaurant, der serverer tysk gourmetmad. Efter middagen kan du nyde eksotiske cocktails og udsøgte vine i strandbaren med smuk havudsigt.

Strandhotel Ostseeblick inviterer til ren romantik og tid til at være sammen i betagende omgivelser. Det kan sågar blive til en lille smuttur til Polen.

Det meste af øen tilhører Tyskland, men den østlige del er polsk. Tag fx til byen Świnoujście, der kun ligger 20 minutters kørsel fra Heringsdorf, og I er godt på vej mod et kurophold i Nordtyskland.

Kulmstraße 28, 17424 Heringsdorf

Lundenbergsand

Stråtækt strandidyl

Lundenbergsand

På det landlige og luksuriøse spahotel Lundenbergsand, er du få skridt fra at dyppe tæerne i Nordsøen. Søger du ren afslapning og rekreation, har du det helt rigtige sted i sigte.

Hotellet selv opfordrer dig nemlig til at lægge den travle hverdag bag dig, når du ankommer, og i stedet tage en dyb indånding, mens du trækker saltvandsluften og den friske natur ind.

Nyd et væld af spa- og wellnessoplevelser som fx deres Watt’n Spa, der tilbyder dampbad, massage, panoramapool, privat jacuzzi og sauna. Eller bestil én eller flere af deres skønhedsbehandlinger udført med luksushudplejeserien Babor, der er fremstillet på naturlige ingredienser.

Hotellet ligger i Husum, som er en del af den tyske region, Nordfrisland. Her får du kyst, enestående natur og masser af grænselandshistorie.

Snyd ikke sind og sjæl selv for denne oplagte mulighed for at komme væk – uden at skulle særlig langt. 

Lundenbergweg 3, 25813 Simonsberg