Forfatter: Redaktionen
Dato:
Læsetid: 3 min.

Lev dyrelivet i Niedersachsen

Du behøver ikke rejse jorden rundt, for at opleve alverdens dyr. Du kan nemlig nøjes med at tage turen over de tyske stepper og dykke ned i Niedersachsen, som byder på et hav af zoologiske haver.

Og en tur i den tyske zoo kan give enhver sparegris krølle på hallen, for her er dyrevelfærden i top, og prisen i bund.

Vi har udvalgt 3 særlige dyreparker i Nordtyskland, som overrasker på hver sin måde. Glæd dig til underlige fisk, friske havørne og glade grise, når vi guider dig gennem dyreverdenen syd for grænsen. 

Oplev disse dyreparker i Nordtyskland

  • Tierpark
  • Bremerhaven
  • Welvogelpark Walsrode
 

Tierpark

Hop over hvor gærdet er lavest og ind til gederne

Tierpark Nordhorn

Når du gerne vil helt tæt på dyrelivet, uden selv at anskaffe dig firbenede familiemedlemmer, er Tierpark Nordhorn et godt bud. En helt speciel dyrepark i Nordtyskland, hvor du finder alle de eksotiske dyr fra savannen, men også sjældne- og truede lokale arter og et stort område med gode gamle gårddyr.

Her kan børnene blandt andet få lov at klappe grise og geder, ligesom de kan ride på ponyer og kæle kaniner. Og ud over de lodne venner, er der også sørget godt for omgivelserne.

Den store naturpark har nemlig haft besøg af en masse grønne fingre, som har knipset og tryllet de 12 hektarer om til en skøn blanding af små blomster, store træer og plæner.

Hele parken står snorlige og med en masse snoede stier, er hele herligheden bundet sammen på mest naturlige vis. Der er gratis parkering og fri entré for børn under 4 år. Ældre børn koster 5,5€, og voksne må slippe 9,5€.

Tierpark Nordhorn har åbent hele året – i sommersæsonen helt fra klokken 9.00-19.00 og i vinterhalvåret fra 9.00-18.00 (december og januar til klokken 17.00). Så er der masser af tid, til at blive blød om dyrehjertet – og blive klar til at vende snuden hjem til hverdagen igen.

Heseper Weg 140, 48531 Nordhorn
www.tierpark-nordhorn.de

Bremerhaven

Hop med på bølgen i Bremerhaven

Bremerhaven Zoo

En dyrepark i Nordtyskland, hvor du kan få fantastiske oplevelser under havets overflade er i Bremerhaven Zoo.

Den moderne park har specialiseret sig i dyr, der lever i vand og især de nordiske arter – men byder også på lodne venner som chimpanser og silkeaber. Du finder friske fisk i alle størrelser og former og store stjerner som pingviner, sæler og isbjørne.

Hver dag kan du se dem blive fodret mellem klokken 10.30-15.00. Parken er placeret flot ud til Weser floden, og hovedbygningen er en attraktion i sig selv. Her er åbent året rundt, og entréen koster 5€ for børn og 8,5€ for voksne – med ekstra rabat på mandage.

Der er god plads til parkering foran parken og med 100.000 årlige besøgende, kan du roligt følge strømmen mod Bremerhaven

Hermann-Henrich-Meier-Straße 7, 27568 Bremerhaven
www.zoo-am-meer-bremerhaven.de

Welvogelpark Walsrode

Tag på flyvende eventyr

Welvogelpark Walsrode

Giv hele familien luft under vingerne, og tag en tur i Weltvogelpark Walsrode, som har haven fuld af fantastiske fugle og farverige blomster og planer. På parkens 24 hektarer kan du blandt andet beundre den lille kolibri, som er verdens mindste fugl, og lade dig imponere af luftens største jæger, ørnen.

Med med mere end 4.000 fugle fordelt på 675 arter er luften fuld af eventyr. Gå på jagt efter pingviner, perlehøns og papegøjer, og kom helt tæt på store fugle som strudse og storke.

Hver dag er der show klokken 11.30 og 15.00, hvor tamme rovfugle, snaksaglige papegøjer og langnæbede ibis giver himmelske oplevelser til alle på landjorden.

Og når de små bliver trætte af at kigge op, er der 3 legepladser at boltre sig på – en der skyder i vejret med tårne, gynger, svævebaner og rutsjebaner, en med vand og mulighed for at bygge dæmning og et til dem, uden højdeskræk, hvor der er mulighed for at klatre til himmels.

Denne dyrepark i Nordtyskland er åben fra 18. marts til og 1. november fra klokken 10.00-17.00 (og helt frem til klokken 19.00 henover sommeren). Der er gratis parkering, og entré koster 16€ for børn og 21€ for voksne – med mulighed for 10% rabat ved online billetkøb.

Du finder Welvogelpark Walsrode en times kørsel syd for Hamburg – så det er let at plante begge ben på byjorden efterfølgende

Am Vogelpark, 29664 Walsrode
www.weltvogelpark.de