Forfatter: Redaktionen
Dato:
Læsetid: 6 min.

Oplev den fantastiske wellness i Lübeck

Lübeck byder på nogle af de bedste spa- og wellnessophold i Nordtyskland, hvor du træder ind i en atmosfære af afslapning og ro.

Og hvem kunne ikke godt trænge til at komme væk fra sin travle hverdag og bruge lidt selvforkælelse? Måske har du allerede tænkt på, hvem der kunne have brug for en velfortjent oplevelse af velvære i dit selskab.

Disse fem udvalgte hoteller stræber efter at opfylde ønsket om et helt uforglemmeligt ophold, om det så bare er for en enkelt overnatning eller et længere ophold.

Tip: I Tyskland har man ikke badetøj på i saunaen, men det er helt fint at have et håndklæde omkring sig, hvis man foretrækker det.

Hotel Hanseatischer Hof

Wellness i centrum af Lübeck

Hanseatischer Hof

© Hotel Hanseatischer Hof – Domus Images

Tæt på centrum i Lübeck ligger Hotel Hanseatischer Hof, som har et fantastisk spa- og wellness-område på i alt 2.700 m2, der strækker sig over fire etager. Hotellet byder på et bredt udvalg af behandlinger lige fra en afslappende massage til styrkende ansigtsbehandlinger.

Du kan bestille forskellige pakker til dit ophold, så der er noget til ethvert behov. I pakkerne får du blandt andet rabatter på dine wellness-behandlinger og fri brug af ”Bella Vita”, som er et pool- og saunaområde med rig mulighed for ultimativ nydelse. Vælger du top-pakken, får du mere med, heriblandt morgenmadsbuffet, et besøg på European Hansemuseum og andre historiske oplevelser, som Lübeck gemmer på.

Et standarddobbeltværelse koster fra 810 kr. per nat og er inkl. en flaske vand og fri brug af ”Bella Vita” området. Besøget vil på alle måder være med god samvittighed, da hotellet samtidig går op i at passe på miljøet og at være bæredygtig i sine tiltag.

Adresse: Wisbystraße 7-9, 23558 Lübeck, Tyskland
hotelhanseatischerhof.de

 

Holiday Inn Lübeck

Balance af aktivitet og afslapning

Holiday Inn Lubeck

© Holiday Inn Lübeck - Kauffmann Studios

På Holiday Inn Lübeck kan du nyde en afslappende massage. For at opnå en tilstand af wellness, handler det dog ikke kun om at holde sig i ro og at komme ned i tempo. Du kan nemlig også pleje dit helbred med cardio-faciliteterne på hotellet. En fitness-session med pulsen i top og endorfiner i blodet kan fuldendes med en tur i den finske sauna. Med hotellets motto: ”Work and relax”, er du simpelthen garanteret wellness for alle pengene.

Du kan også svømme i det indendørs pool-område. Her er blandt andet en opvarmet pool, hvor du kan slappe helt af i kroppen. Derudover har hotellet har en fantastisk restaurant og bar, der er værd at besøge.

Et standardværelse for to personer koster fra 1.010 kr. for en overnatning. Hvis du prøver en af hotellets tre suites dedikeret til Lübecks nobelprisvindere, bliver du allerede introduceret til den spændende historie, som venter på dig i hjertet af Lübeck.

Adresse: Travemünder Allee 3, 23568 Lübeck, Tyskland
www.ihg.com/holidayinn

Maritim Strandhotel Travemünde

Den perfekte terapi

Maritim Strandhotel

© Maritim Strandhotel Travemünde

Maritim Strandhotel Travemünde er perfekt til en getaway. Hotellet ligger blot 20 minutters kørsel fra Lübecks centrum og byder på eksklusiv afslapning. Der er både pool, spa, sauna og et stort område til solbadning.

Mulighederne for forskellige behandlinger er der ikke mangel på. Her er alt, hvad hjertet begærer af massage og behandlinger til hele kroppen. Prøv for eksempel hot stone rygmassage, chocolate body peeling eller aroma massage til dine fødder og ben.

Derudover er der ikke kun behandlinger til dig, men også dit kæledyr. Hvis du har din hund med på din rejse, har hotellet nemlig et center med veterinær fysioterapi for kæledyr.

For et standardværelse til max 3 personer er prisen fra 1110 kr. for en overnatning inkl. morgenmad.

Adresse: Trelleborgallee 2, 23570 Lübeck, Tyskland
www.maritim.de

 

Ringhotel Friederikenhof

Idyllisk afslapning

Aromaterapi

Lige syd for Lübecks centrum ligger det idylliske hotel Ringhotel Friederikenhof, som er placeret i en privat have ved Elbe-Lübeck kanalen. Haven er oplagt til en afslappende gåtur, hvor du kan beundre den klassiske nordtyske stil med storslåede træer.

Hotellet har et stilfuldt saunaområde. Her er saunaen er placeret ved siden af et afslapningsrum, hvor du kan ligge i behagelige liggestole. Desuden kan du nyde en massage for både krop og sjæl for at give din krop lige det, den har brug for.

Et standard-dobbeltværelse koster fra 900 kr. for en overnatning og er inkl. morgenmad. Er du vild med champagne, kan du også vælge en pakke til blandt andet to overnatninger med morgenmadsbuffet samt 3 og 4 retters aftensmad med champagne til.

Adresse: Langjohrd 15 - 19, 23560 Lübeck, Tyskland
www.friederikenhof.de

 

Hotel Strandschlösschen

Luksuriøs wellness ved stranden

Strandschlosschen

© Hotel Strandschlösschen

Hos Hotel Strandschlösschen er der wellness-behandlinger til lige, hvad du har brug for. Vælg mellem syv forskellige slags massage for en vidunderlig følelse af luksus. Herudover kan du prøve adskillige kosmetiske behandlinger til ansigtet samt manicure og pedicure, så du kan tage derfra med fornyet mod og energi.

Hotellet er placeret lige ved stranden og er hyggeligt indrettet. Vælger du et rum med havudsigt, kan du nyde en fortryllende udsigt over havet og de sejlende skibe i Travemünde.

Når sulten melder sig, kan du nyde morgenmadsbuffet eller en af de mange nordtyske specialiteter i hotellets restaurant med udsigt til havet.

Et standardværelse for to voksne koster fra 670 kr. per nat.

Adresse:
Strandpromenade 7, 23570 Lübeck, Tyskland
www.hotel-strandschloesschen.de

 

NB. Vi tager forbehold for ændringer i priser og henviser til hotellernes hjemmesider for et opdateret prisoverblik.