Forfatter: Redaktionen
Dato:
Læsetid: 3 min.

Check-in i unikke omgivelser

Når man alligevel skal samle energi, kan man jo lige så godt gøre det på den sjove måde. I Tyskland skal man ikke kigge langt efter hoteller, der gør overnatning til en stor del af oplevelsen. 

Vi har fundet fire helt unikke temahoteller i Tyskland til at lægge hovedet på puden. 

Indendørs, instafriendly camping

Hüttenpalast

I behøver ikke være campingentusiaster for at checke ind på Hotel Hüttenpalast i Berlin. Her er camping alt andet, end det man kender. Og dog. For de gamle fabrikshaller er spækket med hytter, campingvogne og andre cool overnatningsmuligheder. 

Engang blev der produceret støvsugere i hallerne i Neuköln-kvarteret. Nu bliver der produceret enestående hoteloplevelser med helt anderledes muligheder, når der skal vælges ”værelse”. Fx kan I hvile ud i en af de to bjerghytter, bygget og indrettet i autentisk alpin stil. Og i Schwalbennest får I jeres helt egen campingvogn fra tresserne, hvor designere har dekoreret væggene med kreative lysinstallationer. 

Udover autentisk campinghygge i alle afskygninger byder hotellet på alle de bekvemmeligheder, en storbyferie kræver: Moderne toiletter og badeværelser, ta’ selv kaffe og -te, morgenmad, cykeludlejning – og selvfølgelig gratis wifi, så I kan dele jeres opsigtsvækkende feriebolig med hele verden.  

Check ind på dette temahotel i Tyskland til luksus-camping med garanti for tørvejr og kitsch, tysk have-æstetik. 

Hüttenpalast
Hobrechtstraße 66
12047 Berlin
www.huettenpalast.de

Sådan har I aldrig sovet før

Das Park Hotel

Kan man virkelig bruge et aflagt spildevandsrør til det? Ja. I Das Park Hotel er de tidligere betoncylindre omdannet til ret så komfortable hotelværelser med både strøm, en blød seng, dyner og puder, som I kender det og med et kig til himlen over jer.

Temahotellet i Tyskland, Das Park Hotel, ligger nær Essen i Bernepark i Bottrop-Ebel, hvor der også er tilknyttet restaurant, toilet- og badefaciliteter. I betaler, lige det I har lyst og råd til. Fordi hotellet benytter parkens eksisterende faciliteter, kan det nemlig køre rundt på et betal-hvad-du-vil princip.   

Vil i en tur ud på de tohjulede, er der her rig mulighed for at opleve Ruhr-distriktet på Emscher cykelruten, der tager jer rundt i den fascinerende industri-arv og friske natur.

Book et betonrør – prisen fejler ikke noget. 

Ebelstraße 25 a, 46242 Bottrop
www.dasparkhotel.net

Rock n’ roll roomservice

nhow hotels

Musikere som David Bowie og bandet U2 har alle fundet stor inspiration i berlinerstemning. Byens helt særlige musikhistorie har også inspireret til Hotel nhow Berlin, hvor I selv kan komme i den rette stemning og endda indspille jeres eget hit i hotelllets egne studier. 

Europas første musikhotel ligger i Fridrichshain-Kreuzberg distriktet og forener musik, kunst og fashion med skøn udsigt over Spree-floden og Oberbaum-broen. Her kan I opleve eksklusive koncerter og klubarrangementer i hotellets funky atmosfære, hvor I også kan gå på opdagelse i designeren Karim Rashids farverige indretning. 

Det er musikkultur, mad og cocktails i verdensklasse og en afslappet kom-som-du-er stemning. Hotellet råder over to musikstudier, der kan bookes til indspilninger. Får I lyst til en jamsession på værelset, tilbyder nhow Berlin som det eneste hotel i verden tilbyder guitar roomservice, hvor I kan bestille en guitar eller et keyboard gratis til værelset.  

Berlin Rocks!

Stralauer Allee 3
10245 Berlin
www.nhow-hotels.com

Når I virkelig har brug for fred og ro

Roter Sand Leuchtturm

Det er ofte blevet beskrevet som Tysklands ensomste hotel, og det forstår man godt. For turen til fyrtårnet, Roter Sand Leuchtturm, er ret usædvanlig. 

Det berømte fyrtårn befinder sig midt i havet, 45 kilometer fra Bremerhavens kyst. Det er nok mest for de eventyrlystne, for selvom køleskabet er fyldt, når I ankommer, er her hverken TV, wifi eller varme for den sags skyld. Og I skal selv medbringe soveposer og håndklæder. Til gengæld, får I en oplevelse for livet med ægte 360 gr. havudsigt. 

Når først båden Goliath har sejlet jer fra Bremerhaven til fyrtårnet er det blot jer og det omgivende hav, så det er en god idé at have en fleksibel returbillet, for arter vejret sig ikke – ja, så må I vente på at blive hentet. 

Ét af de temahoteller i Tyskland, der er en oplevelse værd!

Roter Sand Leuchtturm 
Midt i ingenting
Book billet til Goliath