Forfatter: Redaktionen
Dato:
Læsetid: 10 min.

Bo i Hamborgs bedste områder

Når du skal have mest ud af din ferie i Hamborg, så har du faktisk mulighed for at overnatte ret billigt midt inde i centrum, mens du udforsker Hamborgs seværdigheder om dagen. Når du lægger dig til ro på et af Hamborgs fremragende hoteller, kan du derfor glæde dig over, at det er til en fornuftig pris. De fleste hoteller i Tysklands storby har også plads til parkering, så du nemt kan stille bilen.

Så er spørgsmålet bare: Hvor skal du bo i Hamborg? Hamborg er inddelt i flere bydele, som har hver deres særlige kendetegn. HafenCity har klassiske røde murstensbygninger, moderne pifts og den enorme havn. Hamburg-Mitte, St. Georg, Neustadt og Altona ligger centralt med mange attraktioner og hyggelige caféer, mens St. Pauli er det perfekte sted at gå i byen for de festglade.

Med utallige hoteller i den nordtyske storby bliver det hurtigt uoverskueligt at vælge. Men bare rolig: Vi tager dig forbi 10 udvalgte hoteller i Hamborg, som har hver deres fordele. Så kan du nemt kan finde ud af, hvor du skal overnatte i Hamborg, uanset om du leder efter en billig weekendtur med et budgetvenligt hotel eller trænger til et luksusophold med spa.

Motel One Hamburg-Fleetinsel

Mærk Hamborgs skibsarv

Hotel Hamburg Fleetinsel Motel One

© Motel One

Vil du opleve Hamborgs skibsfart helt tæt på, så er Motel One Hamburg-Fleetinsel’s havneporte noget for dig. Du bor side om side med skibene på kunst- og kulturøen, Hamborg-Fleetinsel og kan virkelig opleve havnemiljøet.

Hotellet er et prisvenligt designhotel, der ligger i centralt i bydelen Neustadt. Du har derfor minimal transporttid mellem seværdighederne. Blandt andet ligger Hamborgs havn og rådhus i nærheden.

Område: Neustadt

Admiralitätstraße 55-56, 20459 Hamborg
www.motel-one.com/da/hotel-hamborg-fleetinsel

Bedpark Stellingen

Moderne og prisvenlige omgivelser

Bedpark Stellingen

© Bedpark Stellingen

Bedpark Stellingen sætter fokus på det smukke i det simple - uden at gå ned på kvaliteten. Du kan bestille et moderne værelse og få både eget køkken og en kaffemaskine. Hvis du ikke selv vil lave mad, mens du er på ferie, er der også rig mulighed for lækker beværtning på hotellet.

Smid dig i sengen på de skønne værelser og mærk stilheden sænke sig over dig: Der er nemlig lydisolerende vinduer, som sørger for nattero.

Derudover er der et godt område til privat parkering, så du ikke skal tænke på at finde en ledig parkeringsplads.

Område: Altona

Volksparkstraße 62, 22525 Hamburg
www.bedpark.de/en/home

Hotel Europäischer Hof Hamburg

Få den fulde tyske oplevelse

Hotel Europäischer Hof Hamburg

© Europäischer Hof

Hotel Europäischer Hof Hamburg er et populært valg for turister, og det kan man godt forstå. Hoteller ligger midt i centrum og er et af Tysklands største privatejede hoteller og yder virkelig god service. Hotellet er oplagt for par, der gerne vil nyde helt unikke stunder sammen.

Du kan gratis bruge fritidscenteret og få en forløsende spaterapi. Derudover har hotellet en indendørs pool og et boblebad. Hvad mere skulle man have brug for?

Så skulle det lige være velsmagende tysk mad. Hotellets restaurant Paulaner Witshaus serverer mad fra det bayerske køkken, hvor du får serveret smagfulde kød- og knödelretter med iskolde øl til.

Område: Hamburg-Mitte

Kirchenallee 45, 20099 Hamburg
www.europaeischer-hof.de/en

The Westin Hamburg

Luksuriøs overnatning i Hamborgs hjerte

Elbphilharmonie

Hvis du er klar til at gå all-in på luksus, har Hamborg det helt rigtige sted til din 5-stjernede overnatning.

Hotellet The Westin Hamborg befinder sig direkte i Hamborgs vartegn, Elbphilharmonie-bygningen, som ligger i HafenCity-kvarteret. Den indvendige arkitektur på hotellet har vundet priser for det elegante design med inspiration fra Elbphilharmonies koncertsal og den maritime følelse.

Her er du ikke i tvivl om, at hotellet tager sig af alle dine sanser. Nyd den flotteste flodudsigt over Hamborgs havneareal fra hotelværelset og spis den lækreste morgenbuffet i restauranten. Mærk afslapningen indfinde sig i hotellets fine spa- og wellnesscenter.

Område: HafenCity

Platz d. Deutschen Einheit 2, 20457 Hamburg
www.marriott.com/en-us/hotels/hamwi-the-westin-hamburg

Novum Hotel City Nord

Billigt, central og nemt

Hamborg Park

Leder du efter et billigt hotel i Hamborg med en central beliggenhed? Så vælg Novum Hotel City Nord. Slå dig ned i de små, hyggelige værelser til en god pris. Hvis du køber adgang til hotellets pool-, spa- og fitness-område, får du himmelsk forkælelse.

Det er også nemt at holde sig aktiv med de nærliggende vandreruter, hvor du kan opleve lidt af storbyens grønne natur. Hotellet ligger klods op ad det populære Miniatur Wunderland, en jernbaneudstilling i Hamburg på hele 1.499 kvadratmeter, som er et must see for hele familien.

Du har mulighed for at parkere ved hotellet, så du kan roligt køre afsted i bil med familien.

Område: Hamburg City Nord

Steilshooper Allee 53, 22309 Hamburg
www.novum-hotels.com/hotel-city-nord-hamburg

Hotel STORY Hamburg

Oplev Hamborgs festpuls

Reeperbahn

Hotel Story Hamburg, også kendt som hotel 66, er placeret i det livlige St. Pauli-område. Område er kendt for sine fester, og du skal derfor ikke kigge langt, før du får øje på en lang række af kasinoer, natklubber og barer.

Hotellet er billigt, så derfor er kvaliteten også derefter. Men når det så er sagt, behøver man heller ikke meget mere end et behageligt sted at lægge hovedet på puden.

Hotellet ligger direkte på den berømte Reeperbahn. Gaden kommer til live om aftenen, hvor lyden af musik buldrer derudaf og byder op til dans. Husk, at mens du euforisk går på opdagelse gennem gaden, finder du mange små skatte gemt på sidegaderne.

Område: St. Pauli

66 Reeperbahn, Hamborg
www.hamburg-hotel.org/da/property/story-hotel

Hotel City House

Familiær atmosfære for kulturinteresserede

Hamborg arkitektur

Kom tilbage i tiden til det 19. århundrede i et af de absolut hyggeligste hoteller i Hamborg. Hotellet er lokaliseret i området St. Georg, som specielt er kendt for sine designbutikker, kunstgallerier, hippe caféer og barer.

Indretningen på hotellet er fyldt med masser af kunst, og kan du ikke få nok, kan du se endnu mere i nærheden på Hamburger Kunsthalle. På kunstmuseet finder du blandt andet en udstilling med malerier fra Hamburg i det 14. århundrede.

Område: St. Georg

Pulverteich 25, 20099 Hamburg
www.cityhouse.de/en/hotel

CAB20

Minimalistisk kapsel

CAB20

© CAB20

Hotellet CAB20 er ikke som andre hoteller og endda sin første af slagsen i Tyskland. Hotellet er et kapselhotel, også kendt som kabinehoteller, og dit værelse består vitterligt blot af en seng, hvilket betyder, at hotellet presser prisen i bund.

Kapselhoteller har længe været en almindelig hoteltype i asien, men blive lige så stille mere udbredt i Europa, fordi den minimalistiske stil og intime atmosfære bare fungerer rigtig godt, når man er på ferie.

Som gæst får du et armbånd, som du bruger som nøgle til dørene. Du kan også bruge dit armbånd som betalingsmiddel, når du bestiller i baren eller køber i automaterne.

Og bare rolig - der er god lydisolering på værelserne, så du skal ikke bekymre dig for, om du får nok ro. Også selvom alle værelserne er udstyret med bluetooth-højtalere, så du nemt kan lytte til din yndlingsmusik eller en spændende podcast, mens du trækker dynen over dig. Når du vågner, kan du glæde dig ved, at hotellet ligger lige ved Hamborg centrum.

Område: St. Georg

Brennerstraße 20, 20099 Hamburg
www.cab20.de/en

Hotel Fürst Bismarck

Simpelt og klassisk hotel

Hamborg City

Er du til en helt klassisk hotelstil, er du kommet til det rette hotel. Hotel Fürst Bismarck har en charmerende indretning med afslappende værelser, hvor du kan gå til ro.

Når du vågner fra en god nats søvn, kan du se frem til en lækker morgenmadsbuffet og fylde maven, inden du begiver dig ud i Hamborgs livlige gader.

Hotellet ligger i nærheden af mange populære seværdigheder i Hamborg. Både den fantastiske HafenCity og shoppinggaden Mönckebergstrasse ligger i gåafstand.

Tip: Shopping er er lidt sjovere i Hamborg, da priserne generelt er en smule billigere end de danske - så husk at gøre plads i din kuffert.

Område: St. Georg

Kirchenallee 49, 20099 Hamburg
www.fuerstbismarck.de/hotel

Zollenspieker Fährhaus

Overnat tæt på Hamborgs natur

Zollenspieker Fährhaus

© Zollenspieker Fährhaus

Lidt længere væk fra Hamborgs pulserende centrum finder du hotellet Zollenspieker Fährhaus. Selvom du er lidt længere væk fra centrum, er du tættere på naturen. Hotellet ligger sydøst fra Hamborgs midte i Hamburg-Bergedorf området. Det er placeret lige ved floden Elben, en 1.091 km lang flod, som løber videre gennem Tyskland. Du er derfor garanteret fredfyldte og landlige omgivelser.

Det moderne hotel har yderst komfortable senge og et afslappende wellness-område, hvor du kan nyde tilværelsen med spa. Derudover skal du prøve de to tilstødende madsteder: Restaurant 1252, som er en eksklusiv restaurant, der serverer dampende fiske- og skaldyretter samt ElbBrasserie, der forkæler dig med franske retter og udvalgte vine til.

Du får desuden gratis parkering, så der er ingen undskyldning for ikke at tage på kør-selv-ferie til Hamborg.

Område: Hamburg-Bergedorf

 Zollenspieker-Hauptdeich 141, 21037 Hamburg
www.zollenspieker-faehrhaus.de/en