Forfatter: Redaktionen
Dato:
Læsetid: 4 min.

En verden af madoplevelser i Hansa Park

Når I trænger til et hvil fra de vilde ture i rutsjebanen, er der aldrig langt til næste gode spisested i Hansa Park. Det imponerende udvalg af restauranter og spisesteder dufter af meget mere end blot friture, og der er noget for enhver smag på menuen.

Der kræses for familiens smagsløg, uanset om I vil opleve en bid af Spanien med havudsigt, eller nyde det brede udvalg af retter på familierestauranterne. Uanset hvad der smager jer, kan I spise godt til meget rimelige penge.

Parken byder også på helt unikke muligheder for jeres egen picnic, hvor I kan lade op til parkens mange eventyr. 

Adresse
Am Fahrenkrog 1, 23730 Sierksdorf

Bodega Plaza del Mar

Snup en siesta

Bodega Plaza del Mar

Invitér familien på miniferie eller weekendophold i det spanske. Sådan vil det i hvert fald føles, mens I nyder specialiteter fra flamencoens land på Bodega Plaza del Mar.

Restauranten ligger selvsagt i temalandet Spanien med direkte udsigt til den glitrende Østersø.

Her er der garanti for autentisk siesta stemning og god mad, inden turen går videre til flere oplevelser i parkens mange lande. 

Weltumsegler

Tag familien med på jordomsejling

Familierestauranten Weltumsegler i Hansa Park

Er ungerne rundtossede fra karrusellerne i temalandet Hanse in Europa, er det nærliggende at besøge familierestauranten Weltumsegler.

Navnet afspejler stedets rummelige menukort, der er en verdensomsejling af retter for enhver smag og fra alle afkroge af verden.

Lad depoterne op med alt fra kød til fisk, friske salater og hjemmelavede desserter. Her finder I også et smagfuldt gluten- og laktosefrit udvalg.

Bestiller I to hovedretter, er der klækkelige rabatter at hente på alle børnemenuerne. 

Brugernes billeder på Instragram fra #Hansapark

Picnicpladser

Hold grillfest som en ægte pelsjæger

Fyldt grill med kød og grøntsager

Der findes næsten ikke noget hyggeligere end en picnic, og i Hansa Park er der rig mulighed for at holde jeres helt egen på de seks picnicpladser fordelt over parken. Her kan I nyde jeres egen medbragte mad i ro og fred – helt på jeres præmisser.

Skal der gang i grillen, så besøg temalandet Trapperlager, hvor I kan leje jeres helt egen pelsjæger-hytte, perfekt til både det lille selskab og hvis I er mange på eventyr. Her kan I købe hele pakken med grilludstyr, kød og tilbehør, og holde grillfest for op til 20 personer. Det eneste, I skal bekymre jer om, er hyggen og at få vendt bøfferne i tide.

Elins vaffeljern

Gå ikke glip af de frisklavede vafler

Hjemmelavede vafler

I Lumberjacks’ Camp finder I lækre frisklavede vafler, doughnuts og softice – et besøg hver efter en tur i den stejleste rutchebane Curse of Novgorod eller den vilde vandrutsjebane The Great Pike.