Forfatter: Redaktionen
Dato:
Læsetid: 5 min.

Hop i storby-spaen

Det er måske den bedste kombination, man kan tænke sig – storby og spa i én og samme ferie. 

Berlin byder heldigvis på nogle af de mest raffinerede spaoplevelser og spahoteller, du kan finde i Nordtyskland. Her kan du checke ind til ultimativ forkælelse og – med meget få skridt – træde direkte ind i Østens eksotiske spa-paradis. 

Ta’ med til afslappende gode oplevelser i den tyske hovedstad og bliv genfødt i spa, når I har travet byen tynd. 

Ta’ til Bali i Vabali spa

Vabali spa

Midt i travle Berlin, kun 500 meter fra hovedbanegården, kan du på et splitsekund rejse til Østen og en balinesisk landsby. 

Her træder du ind i en ren oase af forkælelse med alt, hvad du kan drømme om af massage, spabade, saunaer, dampbade, pools og professionelle behandlinger for både krop og sjæl. 
Også gastronomien er i højsædet. Vabali serverer både morgenmad, frokost og aftensmad med masser af friske grøntsager og eksotiske særpræg. 

Vabali Spa tilbyder både 2 og 4-timers adgangsbillet og en dagsbillet, hvis I for alvor skal have skrubbet storbyen af jer. Skal tosomheden plejes, kan I her bestille en day spa suite, som I får helt for jer selv – når ikke lige I har selskab af stedets dygtige massører.

Vabali Spa Berlin, Seydlitstrasse 6, 10557 Berlin

Dyrk sundheden på Centrovital

Centrovital

Spa, sport og velbefindende er nøgleordene for det 4-stjernede spahotel midt i byen. Og her venter jer ren selvforkælelse. 

Kickstart jeres besøg i spaens store saunalandskab med blandt andet finsk sauna, biosauna, sauna på tagterrassen og osmannisk dampbad. Eller hvad med en tur i Eisglu? En slags ”omvendt sauna” med arktiske kuldegrader, der får blodomløbet i omdrejninger. Personalet står klar med gode tips og tricks til, hvordan I bedst kombinerer jeres tur gennem saunalandskabet, så I er klar til endnu mere storbyferie. 

Spaen byder også på en imponerende stor pool og masser af fitness- og sportsaktiviteter, hvis pulsen skal lidt op. I kan købe dagsbillet til det hele, så I kan få en lækker oplevelse uden at bo på selve hotellet (selvom det nu også er ret så lækkert.) 

Centrovital Berlin, Neuendorfer Strasse 25, Brauereihof 6, 13585 Berlin

Futuristisk fladen ud på Liquidrom

Liquidrom

Navnet på spaen ved Potsdamer Platz klinger en smule af sci-fi-stemning. Der venter også en ret speciel spaoplevelse på Liquidrom. Her kan der slappes af på den cool måde i futuristisk, dæmpet belysning fra ovenlysvinduerne med elektroniske toner på lydanlægget – også under vandoverfladen. 

Sæt alle sanser i spil. Stedet hyrer ofte dygtige DJ’s til at stå for lydbilledet, så du kan flyde rundt i saltvandspoolen og lytte til undervandsmusik, der masserer både krop og sjæl. Også smagsløgene kan forkæles i baren med kølige drikkevarer, eksotisk te og sunde snacks.  

Liquidroms priser er rimelige, og du har mulighed for at vælge mellem mange forskellige spapakker, der også inkluderer en af stedets mange massage- og wellness-behandlinger. 

Liquidrom Berlin, Möckernstraße 10, 10963 Berlin

Romersk luksus på Hotel Adlon

Hotel Adlon

Giv dig hen til ren afslapning – er mantraet på Adlon Luxury Spa. Og de klassiske, luksuriøse omgivelser gør alt for at leve op til det. Med mere end 800 kvm spa fordelt på tre etager kan du roligt forlade den pulserende storby ved hoveddøren og træde direkte ind til selvforkælelsen. 

Glid ned i det smukke poolområde, der mellem søjler og springvand er en romersk kejser værdig. Nyd en forfriskning fra poolbaren og en rolig stund i liggestolene. Eller hvad med at gå all in med en privat spa-suite? Her bydes der både på champagne og massage- og skønhedsbehandlinger, og ellers kan I bare nyde at være helt for jer selv – i godt selskab.   

Adlon Luxury Spa er for dig, der virkelig vil have en luksusoplevelse midt i Berlin. Indrømmet, det er ikke til discountpriser, men alle pengene værd, hvis man vil give både krop og sjæl noget af den ypperste forkælelse, byen har at byde på. 

Hotel Adlon Kempinski Berlin, Unter den Linden 77, 10117 Berlin