Vi er et moderne og visionært rederi, som forener klassisk transport og høj service over for vores kunder og samarbejdspartnere. Vores virksomhed er inddelt i fire områder, som du kan søge job i: trafikmaskinen, retail og catering og administration. 

Få indblik i de fire områder og bliv inspireret til den stilling, der passer bedst til dig:

 • Trafikmaskinen er kernen i vores forretningen og beskriver den maritime del af virksomheden, der arbejder med færger, havne og check-in.

  Vi har løbende ledige stillinger som maskinmester, navigatør, skibsofficer, skibsassistent, skibsmekaniker og check-in assistent.

  Alle, som arbejder om bord på færgerne, skal have den blå søfartsbog (et sundhedsbevis fra en søfartslæge), og de skal have været på sikkerhedskursus i Esbjerg.

  Se alle ledige stillinger i Scandlines

   

 • Er du serviceorienteret, og trives du i en travl hverdag, er et job i retail og catering måske noget for dig. Vi har løbende ledige stillinger som cafeteriamedhjælper, butiksekspedient, parfumevejleder og gastronom i vores butikker, restauranter og cafeer på vores færger eller BorderShops i Puttgarden eller Rostock.

  Vi sejler døgnet rundt 365 dage om året, og det betyder, vores forretninger og spisesteder ombord er åbne 24/7.

  Alle, som arbejder om bord på færgerne, skal have den blå søfartsbog (et sundhedsbevis fra en søfartslæge), og de skal have været på sikkerhedskursus i Esbjerg

  Se alle ledige stillinger i Scandlines

   

 • Vi ejer og driver verdens største grænsehandelsbutik BorderShop Puttgarden og den lidt mindre BorderShop Rostock. BorderShop Puttgarden har 8.000 m2 fordelt på fire etager med kæmpe udvalg af øl, vin, vand, spiritus, slik, husholdningsprodukter og meget mere. I BorderShop har vi både brug for medarbejdere i butikken og på lageret.

  Se alle ledige stillinger i Scandlines

 • Vil du hjælpe vores forretning med den fortsatte succes? Vi tilbyder stillinger inden for Finans, IT, Procurement, Salg, Marketing, Legal, Kommunikation og HR i vores hovedkontor på Havneholmen i København.

  For alle stillinger er der et generelt krav om solid faglig indsigt inden for dit felt samt en grundlæggende forretningsforståelse, projekterfaring, IT-kompetencer, kundefokus og de rette personlige egenskaber.

  Se alle ledige stillinger i Scandlines