2020 11 SH And Frb PU
Vi Sejler Videre Fragt

Vores mission er at skabe unikke færgeoplevelser med vores moderne færger, hyppige afgange og stærke service. Alt dette gør vi samtidigt med, at vi hele tiden forsøger at finde de bedste og mest bæredygtige løsninger.

Vi fortsætter med at sejle døgnet rundt, altid klar til at betjene de mange rejsende, der ønsker en afslappende pause på deres rejse videre til Tyskland eller resten af Europa. Vi investerer milliarder i vores Grønne Agenda og målsætningen om færgefart uden direkte emissioner i 2040. Det er ambitiøst, men det er først og fremmest ansvarligt. Vi er som virksomhed med dybe rødder i både Danmark og Tyskland og cirka 1.400 engagerede danske og tyske medarbejdere stolte af vores funktion og de oplevelser, som vores service er med til at skabe for de over 6 millioner rejsende hvert år.

Med den kommende etablering af en fast Femern-forbindelse ser vi en spændende tid foran os. Infrastrukturprojektet er en velkommen tilføjelse, der vil give yderligere aktivitet, især på Lolland-Falster, som vil drage stor fordel af det.

Vi har altid været dedikeret til at transportere passagerer hurtigt og behageligt over Femern Bælt, og denne dedikation forbliver uændret. Uanset hvordan landskabet ændrer sig, fortsætter vi med at sejle, fordi vi ved, at behovet for vores service vil bestå.

Vi ser frem til at byde alle velkommen ombord.