Om konkurrencen 

Konkurrencen er arrangeret af Scandlines Danmark ApS, Havneholmen 25, 8 sal, 1561 Danmark (herefter Scandlines) og er underlagt dansk lovgivning. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Konkurrencen har til formål at markedsføre Scandlines. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod Scandlines Danmark ApS.  

Vilkår for deltagelse i konkurrence 

For at deltage i konkurrencen skal du give samtykke til markedsføring ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du skal være fyldt 18 år for at deltage i konkurrencen og være bosat i Danmark. Du kan deltage i konkurrencen én gang. Medarbejdere i Scandlines og deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen. Deltagere der forsøger at snyde i konkurrencen f.eks. ved brug af falsk navn eller lignende udelukkes fra konkurrencen. Tilmeldinger givet efter konkurrencen er afsluttet vil ikke indgå i konkurrencen. I tilfælde af, at en deltager ikke overholder alle betingelser for deltagelse, vil han/hun automatisk miste retten til en præmie. Det er deltagerens eget ansvar, at tilmeldingen kommer rettidigt frem. Scandlines kan ikke holdes ansvarlig for problemer med tilmeldingen. 

Vindere af konkurrencen  

Vi trækker månedligt 3 vinderne af konkurrencen. Alle vindere af konkurrencen vil blive kontaktet direkte via e-mail hurtigst muligt efter de er trukket, hver måned. Vinderne vil modtage præmien med umiddelbart efter, at de er blevet oplyst om at have vundet. Svarer vinderen ikke tilbage på vores henvendelse indenfor 14 arbejdsdage, så vil han/hun miste rettigheden til præmien, og der vil trækkes en ny vinder.  

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig, at Scandlines må kontakte dig vedr. udlevering af præmien. Ved at deltage i konkurrencen accepteres det, at Scandlines må offentliggøre navn på vinderne, på de medier Scandlines anvender. 

Præmier 

Der er i alt 3 præmier i konkurrencen til en værdi på 2.058 DKK hver. Præmierne består af gavekort til specifikke varer og butikker. Ved gavekort tilknyttet specifikke butikker, gælder butikkens retningslinjer. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer/ydelser.  

Brug af personlige oplysninger  

Ved deltagelse i konkurrencen behandler vi følgende data: kontaktoplysninger (navn, e-mail, adresse, telefonnummer) og korrespondance med Scandlines. I forbindelse med din deltagelse vil dine personoplysninger også behandles med henblik på markedsføring. Læs mere om behandling af dine personoplysninger under privatlivspolitik.