Lav en transportøraftale med Scandlines Catering og giv dine kunder en fantastisk mulighed for en god shopping oplevelse i Tyskland

Læs mere om BorderShop shopping koncept her på siden

BorderShop Puttgarden pre-order guide

BorderShop Puttgarden tilbyder nu busoperatører muligheden for at sende deres kunders pre-order før ankomst til BorderShop, således det hele står pakket og klar ved ankomst til pre-order hallen.

 

For hurtigere og langt nemmere forretningsgang, anbefales det at man betaler sin pre-order med kreditkort ved pre-order hallen.

Guiden kan printes her, men er også beskrevet nedenfor

Sådan gør chaufføren

Ved ankomst til BorderShop Puttgarden

 • sættes af ved hovedindgangen til BorderShoppen. Når kunden har betalt kontant for sin pre-order, går de op til pre-order hallen for at kontrollere sin bestilling inden den pålæsses. Det anbefales dog at man betaler sin pre-order med kreditkort.

 • Dette kan gøres ved Informationen på dæk 0, eller oppe ved pre-order hallen. 

 • Pre-order kunder med kreditkort afregner i betalingshusene ved pre-order hallen.

 • Det hele vil være samlet ud fra den liste chaufføren har mailet til:  Forudbestilling.Puttgarden@scandlines.com, men kunderne skal fremvise deres kvittering for betaling samt pas eller kørekort og underskrive for modtagelsen/udleveringen af deres varer.

 • Hvor der vil være mulighed for at handle yderligere

 • Stempler chaufføren ud og kører retur til Danmark/Sverige

Bordershop Puttgardens Indgang
Familie handler i BorderShop

Om BorderShop

 • På 8000 m² tilbyder BorderShop Puttgarden et kæmpe udvalg af vine, flere end 250 forskellige typer af whisky og et udvalg af cognacs, brændevin, hedvine m.m. fra hele verden.

  Desuden finder dine gæster her et bredt udvalg af øl fra forskellige lande, sodavand, cider, chokolade og slik.

  BorderShop er direkte på færgehavnen Puttgarden, du skal blot dreje til højre ved første afkørsel fra færgeterminalen og derefter følge skiltene.

  Klik her for at se BorderShop Puttgardens åbningstider

 • I Rostock havn finder du BorderShop Rostock, som er målrettet buspassagerer.

  En moderne butik på 1200 m2 med effektiv logistik, der sikrer en hurtig ekspedition af rejsende med kort tid til at shoppe.

  Sæt evt. gæsterne af ved butikken. Mens de shopper, kan chaufføren køre de få km til havnen og checke ind i ro og mag, inden han henter gæsterne ved butikken og kører dem til færgen.

  Butikken har et stort og varieret udvalg af varer, målrettet skandinaviske rejsende, som det er kendt fra BorderShop Puttgarden.

  Klik her for at se BorderShop Rostocks åbningstider