Left navigation


Festmenu

Totalarrangement (min 25 kuverter)
DKK 599,00

Velkomstdrink, 3 retters menu, vine ad libitum, kaffe med cognac/likør, fri bar, natmad, chips til velkomstdrink og fri bar, chokolade til kaffen, fri overfart, opdækning samt servering (8 timer).

Fri bar består af: øl, vand, hvid- og rødvin, rom, gin, whisky og vodka. 

Pris for børn i forbindelse med totalarrangement 
(spiser samme menu som de voksne) 
0-4 år Gratis 
5-12 år DKK 289,00

Forretter:

HUMMERSUPPE med skaldyr
TOMATSUPPE
ROSE AF GRAVAD LAKS med sennepsdressing
REJECOCKTAIL
STEGT KYLLINGEBRYST med mango-chutney og balsamico.

Til alle forretter serveres der friskbagt brød og smør.

Hovedretter:

HELSTEGT OKSEMØRBRAD med årstidens garniture, rosmarinkartofler samt peberflødesauce.
HELSTEGT DYRERYG med waldorfsalat, æbler med gele, Macaire kartofler samt vildtflødesauce.
MEDAILLONER AF SVINEFILET med bacon, glaserede gulerødder, smørkartofler samt champignonsauce. 
PORCHEREDE LAKS med grønne asparges, soltørrede tomater samt vilde ris.
MARINERET KYLLINGEBRYST med grøntsager, pasta tagliatelle samt rød karrysauce.

Desserter:

CHOKOLADEMOUSSE på bærcoulis og årstidens friske frugter
NØDDEKURV med 2 slags is og friske frugter
VARM APFELSTRUDEL med vaniljeis

Natmad:

NATBUFFET; lun leverpostej med champignon og bacon, frikadeller med kartoffelsalat, 3 slags afskåret pålæg og diverse tilbehør samt brød og smør.
GULASHSUPPE med brød

Alle de nævnte priser er pr. person og gældende pr. 1. januar 2017. Der kan kun reserveres i perioden 1. januar - 25. juni og fra d. 7. august - 31. december 2017. Yderligere information og bestilling hos Scandlines Catering i Rødby. Tlf. +45 72 68 61 77 eller på mail til britt.normann@scandlines.com 


Scandlines - Der er noget ved at sejle