Left navigation


Tema

Tema

Vores overdådige buffet afspejler årstidens karakter, og her finder du alt, hvad hjertet kan begære af lækkerier og fristelser.

Restaurantbooking

Bestil bord
Læs mere
Bestil bord i dag, og nyd den smukkeste udsigt over Øresund.

TEMA - AURORAS BUFFET

Fristende buffet, der luner på de kolde vinteraftener

Broccoli- og fetatærte, røget skinke med urteolie, koldtrøget laks med purløgscreme, rejer med skal, bulgursalat med chili og syltede rødløg, salat med mozarella, soltørrede tomater og babyspinat, salat på forårsløg, edamamebønner og oliven, to slags kolde saucer, Boeuf Bourguignone, helstegt entrecote, karrykrydret kyllingesuppe med citrongræs, rosmarinduftende lammesteg, torsk med hummersauce, stegte rodfrugter og purløgskartofler, bearnaisesauce, pebersauce, kryddersmør og brød. 

Pris 192,- 

Serveres mandag-torsdag den 5. februar - 27. marts 2018
Afgang fra Helsingør kl.17.43


 

Alle priser er oplyst i danske kroner. Priserne er omregnet fra svenske kroner, og vi tager forbehold for kursændringer. Betjeningsafgift er inkluderet i priserne. Ved betaling med kreditkort trækkes beløbet i SEK (bankens valutakurs).

***    

BORDBESTILLING

Bestil bord allerede nu, så er I sikret en fantastisk aften ombord på Aurora.

Telefon 88 71 19 60
Mail restaurantbooking@scandlineshh.com

Åbent alle hverdage mellem kl. 08.00 og kl. 16.30

Scandlines HH mobilapp

Hent app
Læs mere

Download Scandlines HH mobilapp til overfarten Helsingør-Helsingborg. Vær opdateret på sejlplanen og køb billet på farten. Der er altid en afgang der passer.  


Scandlines - Der er noget ved at sejle