Left navigation


Tema - efterår

greenshell_musslor_400-250

Tema

Vores overdådige buffet afspejler årstidens karakter, og her finder du alt, hvad hjertet kan begære af lækkerier og fristelser.

Restaurantbooking

Bestil bord
Læs mere
Bestil bord i dag, og nyd den smukkeste udsigt over Øresund.

  

FISK- OG SKALDYRSBUFFET - AFTEN

Overdådig buffet af alt godt fra havet

Pil-selv rejer, krebs, honning- og chilimarinerede rejer, gravad laks med hovmestersauce, salat med Rhode Island dressing og lime/basilikum sauce, rejetærte, varm laksewok med nudler, rejer og grøntsager, blue cheese gratinerede muslinger, fiske- og skaldyrssuppe, gratineret sejfilet med hummersauce, vinkogte blåmuslinger, laksesalat, rejesalat, kartoffeltoppe og dildkogte kartofler. Tilbehør: brød, ost og aioli 

Pris 192,- 

Serveres mandag-tirsdag i perioden den 3. september - 9. oktober 2018
Afgang fra Helsingør kl.17.43


 

SKOVRIDDERENS BUFFET - AFTEN

Efterårets vilde fristelser

Salatfad med nye skud, Västerbotten ostetærte, jægermakrel, landpaté, cumberlandsauce, lammeroastbeef, marinerede champignons, timiankartofler, kartoffel- og rodfrugtgratin, vildtgullasch, karry brockwurst, hakkebøffer af hjortekød, vildsvinefilet, løgsuppe. Tilbehør: sauce og brød

 

Pris 192,- 

Serveres onsdag-torsdag i perioden den 5.september - 10. oktober 2018
Afgang fra Helsingør kl.17.43


 

 

MENUBILLET
Køb menubillet til 42,- kr. i billetsalget i terminalen Helsingør, og få færgeoverfart og en værdikupon på 23,- kr., som kan bruges i restauranten eller baren på Aurora, Hamlet eller Tycho Brahe.

*** 

Alle priser er oplyst i danske kroner. Priserne er omregnet fra svenske kroner, og vi tager forbehold for kursændringer. Betjeningsafgift er inkluderet i priserne. Ved betaling med kreditkort trækkes beløbet i SEK (bankens valutakurs).

***    

BORDBESTILLING

Bestil bord allerede nu, så er I sikret en fantastisk aften ombord på Aurora.

Telefon 88 71 19 60
Mail restaurantbooking@scandlineshh.com

Åbent alle hverdage mellem kl. 08.00 og kl. 16.30

Scandlines HH mobilapp

Hent app
Læs mere

Download Scandlines HH mobilapp til overfarten Helsingør-Helsingborg. Vær opdateret på sejlplanen og køb billet på farten. Der er altid en afgang der passer.  


Scandlines - Der er noget ved at sejle