Left navigation


Tema - efterår

Tema

Vores overdådige buffet afspejler årstidens karakter, og her finder du alt, hvad hjertet kan begære af lækkerier og fristelser.

Restaurantbooking

Bestil bord
Læs mere
Bestil bord i dag, og nyd den smukkeste udsigt over Øresund.

  

EFTERÅRETS SPISEKAMMER

Overdådig buffet af vildt og skaldyr

Laksemousse, pil-selv-rejer, krebs, urtemarinerede champignons, landpaté med cumberlandsauce, salat med små skud, krebsetærte, skovsvampesuppe, gratinerede muslinger, dild- og citronbagt lakseside, lammesteg, vildtgryde, curry bockwurst, hjortebøffer, rodfrugtgratin og dildslyngede kartofler. Tilbehør: brød, ost, aioli, tyttebærsauce og persillesmør.

Pris 192,- 

Serveres mandag-torsdag i perioden den 29. oktober - 13. november 2018
Afgang fra Helsingør kl.17.43


 

MENUBILLET
Køb menubillet til 42,- kr. i billetsalget i terminalen Helsingør, og få færgeoverfart og en værdikupon på 23,- kr., som kan bruges i restauranten eller baren på Aurora, Hamlet eller Tycho Brahe.

*** 

Alle priser er oplyst i danske kroner. Priserne er omregnet fra svenske kroner, og vi tager forbehold for kursændringer. Betjeningsafgift er inkluderet i priserne. Ved betaling med kreditkort trækkes beløbet i SEK (bankens valutakurs).

***    

BORDBESTILLING

Bestil bord allerede nu, så er I sikret en fantastisk aften ombord på Aurora.

Telefon 88 71 19 60
Mail restaurantbooking@scandlineshh.com

Åbent alle hverdage mellem kl. 08.00 og kl. 16.30

Scandlines HH mobilapp

Hent app
Læs mere

Download Scandlines HH mobilapp til overfarten Helsingør-Helsingborg. Vær opdateret på sejlplanen og køb billet på farten. Der er altid en afgang der passer.  


Scandlines - Der er noget ved at sejle