Left navigation


Waves Restaurant på Aurora

Waves restaurant på M/S Aurora - det oplagte sted at mødes på Sundet. En restaurant med hyggelig atmosfære, hvor de dejligste buffeter og de skønneste a la carte menuer kan nydes med den smukkeste udsigt over Øresund.

Gå ombord på færgen i Helsingør og nyd et par timer i restauranten, mens I sejler frem og tilbage mellem Danmark og Sverige. Når I har nydt jeres mad og ikke mindst den smukke udsigt, kan I fortsætte aftenen i baren eller blot stige af igen, når færgen rammer Helsingør.

I kan også starte jeres fest i baren på Aurora, hvor udsigten, musikken og det store udvalg af lækre drinks og cocktails kan nydes.

Hvis du vil vide hvornår de forskellige færger sejler, så se vores sejlplan med færgeoversigt for Helsingør-Helsingborg her.

Bestil bord

Du kan bestille bord på forhånd, så bordet står dækket til dig, når du kommer. Det eneste du skal gøre er at nyde et dejligt måltid og udsigten over Øresund.

Du kan ringe på telefon nr. 88 71 19 60
Åbent for reservationer alle hverdage mellem kl. 08.00 - 16.30

Du kan også skrive en mail til restaurantbooking@scandlineshh.com

 • Aurora Restaurant

  A la carte

  Nyd de lækre anretninger fra Waves' a la carte menu. Menukortet opdateres flere gange om året, og afspejler årstidens råvarer.

 • Klassisk svensk julebord

  Nyd det svenske julebord med masser af godter til ganen. Begynd med de klassiske kolde godbidder som stegt sild, laks og lokale charcutterier og fortsæt med de lune retter som Janssons fristelse og köttbullar.

 • Tema - nytår

  Skyd nytåret ind med en fristende nytårsmenu og naturligvis masser af bobler!

 • Aurora restaurant buffet

  Frokost- og brunchbuffet

  Overdådige buffeter til brunch og frokost. Her er noget for enhver smag, og ingen går sultne fra borde.

 • Menuer

  Bestil lækre menuer til selskabet ombord. Bestil jeres middag i forvejen, så I kan nyde roen og hinandens selskab ombord.

 • Gruppemenu

  Hold festen ombord og inviter familie og venner til lækker middag, a la carte eller buffet, med den smukkeste udsigt over Øresund.

 • Vinliste

  Vi har udvalgt de dejligste vine til din frokost eller middag. Fra de friske og frugtige til de fyldige og karakterfulde. Du finder dem alle på vinlisten.

 • Åbningstider

  Waves restauranten på Aurora har åbent hele året, og vi glæder os til at byde jer velkommen ombord.

Nyhed menubillet

Skal du besøge restauranten?

Køb en MENUBILLET til 42,- kr. og få færgeoverfart og en værdikupon på 23,- kr., som kan bruges i restauranten eller baren på Aurora eller Hamlet.

Billetten kan købes i billetsalget eller billetautomaterne i terminalen Helsingør. 

Få nyheder om Helsingør-Helsingborg overfarten på e-mail
Vi lader op til batteridrevne færger på Helsingør-Helsingborg
Sejl med strømmen på Helsingør-Helsingborg overfarten. 
Læs mere her!
Like-os-knap
Vi lader op til batteridrevne færger på Helsingør-Helsingborg

Scandlines - Der er noget ved at sejle