Left navigation


Tema / Aktuelt

Waves Restaurant

Velkommen til restauranten på Aurora - det oplagte mødested på Sundet. Vi inviterer indenfor i en varm og hyggelig atmosfære, hvor vi byder på forskellige arrangementer samt fine og farverige buffeter med himmelsk smag - og naturligvis den bedste udsigt over Øresund.


FESTMENU

Lakserulle med peberrodscreme pyntet med friske rejer og revet parmesan

**

Kalveentrecôte med salviesauce, ristede friske grøntsager og duchessetoppe

**

Chokoladefondant med vaniliecreme

Pris 219,- 
Forret & hovedret

Pris 243,-
Tre-retters menu

Den 27. december - 31. januar 2018 (ikke aften den 31. januar)


  

scandlineshh-restaurant-tema-nytaarsbrunch-321x219 

FROKOSTMENU NYTÅRSAFTEN

Mousserende
Freixenet Cordon Negro Brut, Cava Spanien  Glas 40,- 1/1 207,-

Champagne
Moët Chandon Impèrial Brut, Frankrig Glas 73,- 1/1 368,-

Festmenu

Lakserulle med peberrodscreme, håndpillede rejer og revet parmesan
Kalveentrecôte med salviesauce, stegte friske grøntsager og duchessetoppe
Chokoladefondant med vaniliesauce

Forret / hovedret 207,-
Treretters menu 230,-

Auroras klassiske menu

Canapé - ferskrøget laks, peberrod og friskpillede rejer
Medailloner af oksefilet med bearnaise 
Isdessert

Menu 276,-

Søndag den 31. december - afgang fra Helsingør kl. 13.00


NYTÅRSBRUNCH

Buffet med nytårets lækkerier og bobler

Hummersuppe, pil-selv-rejer, æg & sild (3 slags), vestkystsalat med Rhode Island dressing, varmrøget laksesalat med rødløg & creme fraiche, romasalami med soltørrede tomater & oliven, lufttørret skinke med mozarella & ruccola, blandet grøn salat, røræg med bacon & pølse, Janssons fristelse, grillede drumsticks med barbeque sauce, kartoffelbåde & kogte kartofler, vildtsauté med rørte tyttebær. Hertil brødbuffet. Til dessert rabarbertærte med vaniliesauce, frugtsalat og ostetallerken. 

Pris 168,- 

Mandag den 1. januar - afgang fra Helsingør kl. 13.00
Lørdag den 6. januar - afgange fra Helsingør kl. 12.13 og 14.13
Søndag den 7. januar - afgang fra Helsingør kl. 12.45


NYTÅRSDAGSMENU

Mousserende
Freixenet Cordon Negro Brut, Cava Spanien  Glas 40,- 1/1 207,-

Champagne
Moët Chandon Impèrial Brut, Frankrig Glas 73,- 1/1 368,-

Hovedretter

Tylers bøf (krogmodnet) med madeirasauce, smørstegt
citronskive og champignoner 199,-

Smørstegt pighvar meunière med purløgssauce
smagt til med vin 181,-

Festmenu

Lakserulle med peberrodscreme, håndpillede rejer og revet parmesan
Kalveentrecôte med salviesauce, stegte friske grøntsager og duchessetoppe
Chokoladefondant med vaniliesauce

Forret / hovedret 207,-
Treretters menu 230,-

Auroras klassiske menu

Canapé - ferskrøget laks, peberrod og friskpillede rejer
Medailloner af oksefilet med bearnaise 
Isdessert

Menu 276,-

Mandag den 1. januar - afgang fra Helsingør kl. 13.00


Alle priser er oplyst i danske kroner. Priserne er omregnet fra svenske kroner, og vi tager forbehold for kursændringer. Betjeningsafgift er inkluderet i priserne. Ved betaling med kreditkort trækkes beløbet i SEK (bankens valutakurs). 

***

BORDBESTILLING

Bestil bord allerede nu, så er I sikret en fantastisk aften ombord på Aurora.

Telefon: +45 88 71 19 60
Mail restaurantbooking@scandlineshh.com

Åbent alle hverdage mellem kl. 08.00 og kl. 16.30

Vi lader op til batteridrevne færger på Helsingør-Helsingborg
scandlineshh-nyhedsbrev-tilmeld-

Scandlines - Der er noget ved at sejle