Left navigation


A la carte

A la carte

Udsøgt mad på højt kulinarisk niveau, med nyfortolkning af bistroklassikere, som er tilberedt af friske ingredienser fra begge sider af Øresund.

Restaurantbooking

Bestil bord
Læs mere
Bestil bord i dag, og nyd den smukkeste udsigt over Øresund.

VI BEGYNDER MED...

BOUILLABAISSE FISKE- OG SKALDYRSGRYDE
Sydfransk klassiker med safranaioli og ristet brød

99,- / 145,-

VÄSTERBOTTEN- OG KANTARELTÆRTE 
med karameliserede rødløg og frisk estragon

76,-

SKAGENRÖRA PÅ SMØRSTEGT LANDBRØD
 
med håndpillede rejer i mayonaise, med dild, forelrogn og finthakket rødløg

61,- / 107,-

 

SMÅRETTER...

 

BOOKMAKER TOAST
oksefilet, salat, tomat & dijondressing på frisk landbrød

138,-

 

LAT56 Ost & charcutteriplatte
Hamlets hjemmekomponerede oste- og charcutteriplatte med tilbehør
Min. 2 personer, pris pr. person

99,-

VI FORTSÆTTER MED...

BAGT TORSKERYG FRA VESTERHAVET 
med limemarineret grillet fennikel, rødbedecreme, kompot af aspargeskartofler med Pernod-sauce

184,-

CHATEAUBRIAND "PROVENCALE" #backtothe80s 
med hvidløgsbagte aspargeskartofler, savoykål og rødvinssky
2-4 personer, serveres på ét fad

207,-

RØDVINSBRAISSERET SVENSK LAMME "SHANK"
med aspargeskartofler, stegt blomkålspuré, brunede rosenkål og rosmarinsky

184,-

HELSTEGT FILET AF HJORT
med kompot af knoldselleri, spinat, smørstegte kantareller, Pommes Anna og portvinsreduktion

222,-

 

VI AFSLUTTER MED...

ÆBLE- OG ROSIN STRUDEL
i filodej med creme anglaise og nødder

76,-

VALRHONA "GUANAJA" MOUSSE
med nougatine og passionsfrugt/chilisorbet

76,-

KARAMEL-PANNACOTTA
med blåbærcoulis & høstens bær

61,-

LAT56 OSTETALLERKEN
med tilbehør

84,-

 

 

ALTID PÅ LAT56...

FORRET
Skagenröra på smørstegt landbrød med håndpillede rejser i mayonaise, med dild, forelrogn og finthakket rødløg

 

HOVEDRET
Chateaubriand "Provencale" med hvidløgsbagte aspargeskartofler, savoykål og rødvinssky

 

DESSERT
Karamel-pannacotta med blåbærcoulis & høstens bær

 

307,-

 
 

TAVLEN
Fredag-lørdag kl. 12.00-17.00

 Toast Skagen med White Lady
153,-
Biff Greta inkl. Helsingborg lager + Gammel Dansk el. Jägermeister
153,-
Bookmaker Toast
138,-
LAT56 Ost & Charcutteriplatte
99,-

 Bouillabaisse
99,- / 145,-

 


 

MENUBILLET
Køb menubillet til 42,- kr. i billetsalget i terminalen Helsingør, og få færgeoverfart og en værdikupon på 23,- kr., som kan bruges i restauranten eller baren på Aurora, Hamlet eller Tycho Brahe.

***

Alle priser er oplyst i danske kroner. Priserne er omregnet fra svenske kroner,  og vi tager forbehold for kursændringer. Betjeningsafgift er inkluderet i priserne. Ved betaling med kreditkort trækkes beløbet i SEK (bankens valutakurs).    

***


BORDBESTILLING

Telefon 88 71 19 60
Mail restaurantbooking@scandlineshh.com

Åbent alle hverdage mellem kl. 08.00 og kl. 16.30

Scandlines HH mobilapp

Hent app
Læs mere

Download Scandlines HH mobilapp til overfarten Helsingør-Helsingborg. Vær opdateret på sejlplanen og køb billet på farten. Der er altid en afgang der passer.  


Scandlines - Der er noget ved at sejle