Left navigation


LAT56˚ Bistrobar: Hamlet

There's a new restaurant in town... midt ude på Øresund!

Mandler

LAT56˚ Bistrobar: Hamlet

Velkommen til en ekstraordinær madoplevelse ombord på Hamlet. Nyd en varm og indbydende atmosfære, kombineret med en fantastisk udsigt over Øresund. På LAT56˚ Bistrobar kan du slappe af med veltillavede cocktails, gode vine og udsøgt mad. Du finder et højt kulinarisk niveau, med nyfortolkning af bistroklassikere, som er tilberedt af friske ingredienser fra begge sider af Sundet. Det her er stedet, hvor gode venner, familie og samarbejdspartnere mødes - en perfekt ramme for nye, fantastiske smagsoplevelser. 

Bestil bord allerede i dag!

Venligst kontakt os på telefon 88 71 19 60 alle hverdage mellem kl. 08.00-16.30 eller skriv en mail til restaurantbooking@scandlineshh.com

 • LAT56˚ Bistrobar: Hamlet - A la carte

  A la carte

  Udsøgt mad på højt kulinarisk niveau, med nyfortolkning af bistroklassikere, som er tilberedt af friske ingredienser fra begge sider af Øresund.

 • LAT56˚ Bistrobar: Hamlet - Dansk julebord

  Julebord

  Nyd et fantastisk julebord med danske specialiteter i vores hyggelige bistrobar. Lækkert hjemmelavet mad. Kold juleanretning, varmt fra buffeten og godtebord med kaffe. 16. november - 22. december.

 • Champagne

  Vin & øl

  Røde, hvide, rosé, bobler eller øl, der akkompagnerer de udsøgte retter på bedste vis.

 • Cocktail

  Cocktails

  Nyd en af de frække cocktails før, under og efter middagen. Måske vores signaturcocktail LAT56 eller en Bistrobar Blåbærmojito kunne friste.

 • Åbningstider

  LAT56˚ Bistrobar på Hamlet har åbent hele året, og vi glæder os til at byde jer velkommen ombord.

LAT56˚ Bistrobar

Nyhed menubillet

Skal du besøge restauranten?

Køb en MENUBILLET til 42,- kr. og få færgeoverfart og en værdikupon på 23,- kr., som kan bruges i restauranten eller baren på Aurora eller Hamlet.

Billetten kan købes i billetsalget eller billetautomaterne i terminalen Helsingør. 


Scandlines - Der er noget ved at sejle