Left navigation


Konference til søs

Søger din forening eller dit firma efter spændende lokaler til møder og events? Så velkommen ombord til en anderledes oplevelse med Sundets bedste udsigt. Velkommen til en unik oplevelse i dejlige omgivelser ombord på Scandlines Helsingør-Helsingborg.

Konference til søs med Scandlines

Konference med havudsigt

Hos os får I det bedste af både Sverige og Danmark. Den smukke udsigt og de rolige omgivelser er perfekt til kreative konferencer, med fokus på en lidt anderledes oplevelse. I spiser godt, og I har mulighed for at få to lokaler med alt, hvad I behøver. I løbet af dagen har I mulighed for at shoppe ombord, til priser der er yderst fordelagtige.

I heldagskonferencen til 410,- kr. per person er følgende inkluderet

• Personbillet
• To lokaler til 20-80 personer kl. 08.00-kl.16.15
• Morgenmad
• Frokost: Klassisk smørrebrød inkl. vand, kaffe og lidt sødt
• Kaffe og kage om eftermiddagen
• Vand, frugt og snacks
• WiFi, storskærm, lydanlæg mm.

Prisen gælder 2018 ved bestilling af min. 20 pax og lokalerne findes på Tycho Brahe. 

I har også mulighed for at booke til møder (morgen, frokost eller eftermiddag) fra 123,- kr. per person og til halvdagskonference på fire timer (formiddag eller eftermiddag) fra 245,- kr. per person. Kontakt os for nærmere information. 

Event med god stemning

Ombord er fine lokaler, som giver jer frihed til at gøre næsten hvad I ønsker. Vi skræddersyr, sammen med jer, lige det arrangement I ønsker, f.eks. aftenarrangement med jazz, teambuilding, bridge, temamiddag, vinsmagning, mini messe eller en hyggelig pigeaften med parfumeprøvning. Eller måske I ønsker en aftenbuffet med bar? Det arrangerer vi også – lige som I vil have det. Mulighederne er mange, og der er næsten ingen begrænsninger.

Waves Restaurant - Aurora
Til frokost byder på vi på Øresundsbuffet med klassisk smag fra både det svenske og danske køkken. Om aftenen kan vi friste med buffeter og a la carte. Læs mere om Waves Restaurant her

LAT56˚ Bistrobar - Hamlet
Velkommen ombord til en madoplevelse i særklasse, hvor I mødes af et højt kulinarisk niveau med nyfortolkninger af bistroklassikere og lækre cocktails. Læs mere om LAT56˚ Bistrobar her


Bestil allerede i dag!

Booking og mere information
+ 45 88 71 19 60 eller send en mail til
konferens@scandlineshh.com

Vi lader op til batteridrevne færger på Helsingør-Helsingborg
Sejl med strømmen på Helsingør-Helsingborg overfarten. 
Læs mere her!

Scandlines - Der er noget ved at sejle