Left navigation


Jazz på Tycho Brahe

PROGRAM VINTER-FORÅR 2018

 

Jazzin Jacks (SE)

onsdag den 31. januar 

Jazzbuffet

Forret: Sæsonens suppe

Hovedret: Vildsvin med ovnbagte kartofler, gratineret blomkål og vildflødesauce

 

Six Foot Stompers (DK)

onsdag den 28. februar

Jazzbuffet

Forret: Sæsonens suppe

Hovedret: Wienerschnitzel med Pommes Sauté, ærter og skysauce

 

New Orleans Delight (DK/SE)

onsdag den 21. marts

Jazzbuffet

Forret: Sæsonens suppe

Hovedret: Langtidsstegt kalv serveret med gratineret kartoffel, ovnbagte rødbeder med porre og oliven samt kalveskysauce

 

The spirit of New Orleans (DK)

onsdag den 25. april

Jazzbuffet

Forret: Let røget laks på æblesalat med syltede løg og peberrod

Hovedret: Braisseret landkylling med salvie og dijonsauce, ovnbagte kartofler og sauterede haricots verts

 

***

Afgang med m/f Tycho Brahe fra Helsingør kl 17.13
Der serveres en lækker Jazzbuffet kl. 17.15-18.15
Derefter live jazzmusik og dans kl 18.15-20.40
Jazzbuffet inkl. sejltur DKK 260,-

Booking via Scandlines Restaurantbooking - telefon +45 88 71 19 60 (man-fredag kl. 08.00-16.30)
mail: restaurantbooking@scandlineshh.com 

For mere information kontakt Jazzmanager Ole Holde på ole@holde.net eller +4520 67 52 25

Like-os-knap

Scandlines - Der er noget ved at sejle