Left navigation


Jazz på Tycho Brahe

Scandlineshh-Tycho-Brahe-jazz-ombord-450x300

EFTERÅRETS PROGRAM 2017

 

The Spirit of New Orleans

onsdag den 8. november 

Jazzbuffet

Forret: Sæsonens suppe

Hovedret: Helstegt oksefilet med grillet tomat og honningstegte Haricots verts, ristede rodfrugter og whiskysauce. Serveres med blandet salat.

 

Six Foot Stompers
onsdag den 6. december

Jazzbuffet: 3 retters julemenu*

Forret: 2 slags sild med æg og rugbrød

Hovedret: appelsinmarineret flæskesteg med honningstegte rosenkål, hasselnøddeflager, grønkålskartofler samt appelsinsauce og rødkålssalat

Dessert: Ris á la Malta med kirsebærsauce

 

***

Afgang med Tycho Brahe fra Helsingør kl 17.13
Der serveres en lækker Jazzbuffet kl. 17.15-18.15
Derefter live jazzmusik og dans kl 18.15-20.40
Jazzbuffet inkl. sejltur DKK 250,- *julemenu DKK 315,- 

Booking via Scandlines' Restaurantbooking - telefon +45 88 71 19 60 (man-fredag kl. 08.00-16.30)
mail: restaurantbooking@scandlineshh.com 

For mere information kontakt Jazzmanager Ole Holde på ole@holde.net eller +45 88 71 19 60

Like-os-knap

Scandlines - Der er noget ved at sejle