Left navigation


Jazz på Tycho Brahe

PROGRAM EFTERÅR 2018

Dragkedjan Jazzband

onsdag den 10. oktober

Jazzbuffet
Forret: Laksemousse med ærte- og rødbedespirer
Hovedret: Vildsvin og ovnbagte rodfrugter med æble- og ølsauce

 

The spirit of New Orleans

Torsdag den 15.november

Jazzbuffet
Forret: Kraftig tomatsuppe med ærter, mynte og hjemmebagt brød
Hovedret: Langtidsstegt oksesteg, årstidens friske grøntsager, ovnbagte kartofler med olivenolie og friske krydderurter og rødvinssauce med svampe


Scandinavian Old Stars

Onsdag den 5. december

Jazzbuffet - 3 retters julemenu*
Forret: 2 slags sild med æg og rugbrød
Hovedret: Appelsinmarineret flæskesteg med honningstegte rosenkål, hasselnøddeflager, grønkålskartofler, rødkålssalat og appelsinsauce
Dessert: Ris a la mande med lun kirsebærsauce

 

***

Afgang med m/f Tycho Brahe fra Helsingør kl 17.13
Der serveres en lækker Jazzbuffet kl. 17.15-18.15
Derefter live jazzmusik og dans kl 18.15-20.40
Jazzbuffet inkl. sejltur 260,- / *325,-

Booking via Scandlines Restaurantbooking - telefon +45 88 71 19 60 (man-fredag kl. 08.00-18.00)
mail: restaurantbooking@scandlineshh.com 

For mere information kontakt Jazzmanager Ole Holde på ole@holde.net eller +45 20 67 52 25

Like-os-knap

Scandlines - Der er noget ved at sejle