Left navigation


GASTRO PÅ HAVET

Restaurant Gastro fra Helsingborg overtager restauranten på Tycho Brahe, og byder velkommen ombord til en flydende gastronomisk oplevelse hen over sommeren.

Gastro-topbillede-anretning-mork-452x250

Prisbelønnet restaurant gæsteoptræder på Tycho Brahe

Restaurant Gastro på Tycho Brahe har åbent onsdag-lørdag kl. 16.45 - 22.30 i perioden 4. juli - 11. august 2018 
Bordbestilling på afgang kl. 18.10, 19.10 og 20.10 fra Helsingør

Bordbestilling på telefon 88 71 19 60 eller mail restaurantbooking@scandlineshh.com (hverdage kl. 8.00-18.00)
eller telefon +46 (0)42 24 34 70 (weekend og hverdage efter kl. 18.00)

Læs mere om Gastro på hjemmesiden

Gastro-logo-452


Gastro på havet

***

APPETIZERS

36 måneders Pata Negra "Pan con Tomate"
30 g / 73,- kr.

Gillardeau østers med klassisk tilbehør
pr. stk. 30,- kr.

*

FORRETTER

"Matjesild ekstra" med røgede aspargeskartofler, quenelles med æg og peberrod, rødløg, stenbiderrogn og brunet smør
92,- kr.

Gastros charcutteriplatte med udvalgt charcutteri, ost, oliven og rilette
92,- kr. pr. person / min. 2 personer

Tortellini fyldt med kantareller og trøfler, edamamebønner, friske ærter, parmesanskum og rilette på majskylling fra Munka Ljungby
127,- kr.

Jomfruhummer fra Mölle, lun salat på bagte tomater, artiskok, sommeragurk, mynteyoughurt og rugbrødscrisp
181,- kr.

*

HOVEDRETTER

Sommerbønner, grønne asparges, artiskok, croquette på blomkål, estragonemulsion og forårsløg
204,- kr.

Helleflynder, fine gulerødder, rødbeder, grønne asparges, kompot af nye kartofler og rødløgsmarmelade, creme af stenbiderrogn og purløg
227,- kr.

Grillet krogmodnet oksekød, kantareller, forårsløg, sommerbønner, nye kartofler og rødvinssky
204,- kr.

Biff Rydberg på krogmodnet oksefilet, sauterede løg, råstegte kartofler, peberrodssmør, dijonsennep og æggeblomme
227,- kr.

*

DESSERTER

Gastros udvalgte oste med krydderbrød og kvæde
96,- kr.

Cremé Brulée med sæsonens tilbehør
73,- kr.

Variation af sommerbær med vanilje og mascarpone
73,- kr.

 **

MENU - ALTID PÅ GASTRO

FORRET
"Matjesild ekstra" med røgede aspargeskartofler, quenelles med æg og peberrod, rødløg, stenbiderrogn og brunet smør

HOVEDRET
Biff Rydberg på krogmodnet oksefilet, sauterede løg, råstegte kartofler, peberrodssmør, dijonsennep og æggeblomme

DESSERT
Cremé Brulée med sæsonens tilbehør

3 retter 381,- kr.


Menuen er sammensat af Gastro. Vi tager forbehold for eventuelle fejl og henviser til Gastros hjemmeside for opdateret menu. 

NYHED - menubillet
Køb menubillet til 42,- kr. i billetsalget i terminalen Helsingør, og få færgeoverfart og en værdikupon på 23,- kr., som kan bruges i restauranten eller baren på Aurora, Hamlet eller Tycho Brahe.

***

Alle priser er oplyst i danske kroner. Priserne er omregnet fra svenske kroner,  og vi tager forbehold for kursændringer. Betjeningsafgift er inkluderet i priserne. Ved betaling med kreditkort trækkes beløbet i SEK (bankens valutakurs).    

***


BORDBESTILLING

Telefon 88 71 19 60
Mail restaurantbooking@scandlineshh.com 
(hverdage kl. 8.00-18.00)

eller telefon +46 (0)42 24 34 70 (weekend og hverdage efter kl. 18.00)

Skal du besøge restauranten?

Køb en MENUBILLET til 42,- kr. og få færgeoverfart og en værdikupon på 23,- kr., som kan bruges i restauranten eller baren på Aurora, Hamlet eller Tycho Brahe.

Billetten kan købes i billetsalget eller billetautomaterne i terminalen Helsingør. 


Scandlines - Der er noget ved at sejle