Left navigation


Café

På alle færgerne finder du FoodXpress, café Ristretto og Loyalty Lounge. Her kan du nyde pausen ombord med lidt at spise og drikke. Og, der er naturligvis også tid til at gå i shoppen og lade dig friste af de mange gode tilbud.

Passagerer i Coffee House

FoodXpress

Her kan du bestille en øl og en klassisk rejemad eller rød pølse. Her er også andre gode tilbud som friske salater og sandwich, så du kan få stillet sulten på farten. Eller måske du blot har lyst til en kop kaffe og et stykke wienerbrød, eventuelt krydret med en Gammel Dansk eller Jägermeister. Slå et smut forbi FoodXpress og find netop din favorit. 

scandlineshh-foodxpress-betjening

Café Ristretto

Er du kaffetørstig? Og skal det være rigtig lækker kvalitetskaffe? Så kan vi varmt anbefale café Ristretto. Her møder du vort kyndige personale, som er klar til at servere et bredt udvalg af kaffevarianter, naturligvis nybrygget på bønner fra Zoegas. Ristretto kan også byde på klassikere som rejemad med et godt glas hvidvin eller særlige tilbud, afhængig af sæsonen. Vi har også lækker italiensk is, når du trænger til at blive kølet ned. 

Ristretto-kaffe-452

Loyalty Lounge

Loyalty Lounge findes på alle færgerne, og her kan du koble af i de afslappende møbler, strække benene og nyde roen samt den ekstra benplads. I loungen udbydes forskellige drikkevarer og snacks samt en let morgenmad eller varm ret til frokost (på Mercandia IV er der ikke separat betjening). Loyalty Lounge har åbent for betjening kl 05.40-23.50 alle dage. 

Loungen kan være åben for alle gæster i perioder, men kræver ellers at du har et kort med adgang til loungeområdet.

Loyalty-lounge-452

 

DK-app-nyhed-site-452-direkte

Latte med smag af chokolade cookie
Rejer og hvidvin
Like-os-knap

Scandlines - Der er noget ved at sejle