Left navigation


Restauranter over Øresund
Helsingør-Helsingborg

Vores dejlige restauranter, Waves på Aurora og LAT56˚ Bistrobar på Hamlet, byder dig velkommen ombord.

Aurora finder du Waves Restaurant, der har åbent alle ugens dage til frokost og aften. Her finder du lækre svenske specialiteter på a la carte menuen eller et overdådigt udvalg i buffeten.

Waves-restaurant-a-la-carte-390

Hamlet kan du opleve den lækre LAT56˚ Bistrobar, hvor du kan få en ekstraordinær madoplevelse af kulinariske specialiteter. Restauranten er åbent onsdag-lørdag frokost og aften, og ud over det faste menukort, finder du også særlige signaturretter på den store tavle i restauranten. 

Lat56-sort-baggrund-390x125


Tjek vores sejlplan for Helsingør-Helsingborg, så du kan planlægge din middag ombord. Du stiger blot på i Helsingør og sejler frem og tilbage et par gange, mens du nyder din frokost eller middag - og den skønneste udsigt over Øresund. Når du er færdig med at spise, og måske handle i shoppen, stiger du af i Helsingør igen. 

Bestil bord

Du kan bestille bord på forhånd, så bordet står dækket til dig, når du kommer. Det eneste du skal gøre er at nyde et dejligt måltid og udsigten over Øresund.

Du kan ringe på telefon nr. +45 88 71 19 60
Åbent for reservationer alle hverdage mellem kl. 08.00 - 18.00

Du kan også skrive en mail til restaurantbooking@scandlineshh.com

Bestil bord med udsigt
Nyhed menubillet

Skal du besøge restauranten?

Køb en MENUBILLET til 42,- kr. og få færgeoverfart og en værdikupon på 23,- kr., som kan bruges i restauranten eller baren på Aurora eller Hamlet.

Billetten kan købes i billetsalget eller billetautomaterne i terminalen Helsingør. 

Like-os-knap

Scandlines - Der er noget ved at sejle