Få specialpris når du er medlem af SMILE. Når du køber et Happydays-ophold som SMILE medlem, får du op til kr. 300,- i rabat pr. person i forhold til normalprisen på Happydays.nu og 20% rabat på færgebilletten.

Du får din rabat, når du oplyser rejsekoden ”SMILE” til Happydays, når du bestiller online eller på telefon.

Rejsekoden er din garanti for, at der fratrækkes en rabat på kr. 150,- pr. person ved ophold på op til 3 overnatninger og kr. 300,- for ophold med mere end 3 overnatninger.

Når du har booket et ophold hos Happydays, får du automatisk et bookinglink til scandlines.dk, hvor du kan booke færgebilletten med 20% rabat*.

Læs mere på happydays.nu

Couple Van Vacation Roadtrip
To par på stranden

*Køb Happydaysbilletten og spar ift. køb af 2 x Standard. Udrejseperiode 4.9.-1.12.2023. Billetten kan benyttes til udrejse på alle afgange med ledig kapacitet på den bookede dag. Gyldig til hjemrejse på alle afgange med ledig kapacitet indtil d. 22.12.2023. Ubrugte billetter kan refunderes indtil 3 mdr. efter den bookede udrejse. Billetten er kun gyldig til den bookede rute. Tilbuddet er gældende for personbiler indtil 1.12.2023. Billetten forudsætter medlemskab af Scandlines' fordelsprogram SMILE og kan kun bookes online. Længdetillæg for biler over 6m i henhold til gældende regler. Prisen er inkl. brændstoftillæg.