Forfatter: Redaktionen
Dato:
Læsetid: 2 min.

Et godt glas vin fortjener sit eget sted

Vin behøver ikke kun høre til på en restaurant eller derhjemme. Et godt glas vin fortjener sit eget sted, og på en vinbar kan du smage på det meste af verden i et vinglas.

Vi har håndplukket tre skønne vinbarer, hvor nysgerrige nybegyndere og erfarne eksperter mødes og nyder de bedste vine fra Tyskland. 

Weinladen & Bar

Glem tiden og nyd livet!

Tvino Weinladen & Bar

Hvis du godt kan lide vin – og ikke alt for dyr vin, så er Weinladen & Bar i hippe Hamborg et godt valg. Det er en super hyggelig og cool vinbar, hvor de også serverer lækre tapas.

Du kan sagtens få et godt glas vin for 6 euro, men du finder også dyrere vine på kortet, hvis du er til den slags. Prøv en af barens top 10 vine på kortet, så går du næppe galt i byen. 

Paul-Roosen-Straße 29, 22767 Hamburg
www.weinladen.de

Cordobar

Nyd det bedste fra vinens verden

Cordobar

Skal vinen være rød eller hvid? Biodynamisk? Fra Tyskland eller Østrig? Der er nok at vælge mellem på den tysk-østrigske vinbar Cordobar, der har et vinkort på over 1.000 vine.

Stemningen og indretningen er mere professionel og mindre afslappet end på mange af Berlins andre vinbarer. Men de tatoverede tjenere og begejstrede gæster får det til at føles som Berlin alligevel.

Stedet ejes af en ung østriger med vanvittig passion for vin, mens stedets ambitiøse kok forbereder fantasifulde kolde og varme anretninger. Zum Wohl!

Große Hamburger Str. 32, 10115 Berlin
www.cordobar.net

Ottorink

Smag på Tyskland i et vinglas

Ottorink

Trods sin meget begrænsede længde har Dresdener Strasse i Kreuzberg en af de højeste koncentrationer af farligt gode barer i Berlin. Og en af dem er den ”gamle” Ottorink Weinbar.

Med et meget smukt patineret lokale, et uhørt stort antal tyske vine på kortet og yderst kompetente sommelierer bag baren er den stadig en af de absolut bedste.

Hvis den lille sult melder sig, kan du få serveret velsmagende småretter til din vin. En uovertruffen kombination.   

Dresdener Strasse 124, 10999 Berlin
www.ottorink.de